Από τα settings του XMB εκτός παιχνιδιού, εκεί που ρυθμίζεις τι έξοδο εικόνας έχεις και τι αναλύσεις υποστηρίζει η συσκευή σου. Άμα δεν επιλέξεις 720p εκεί θα κάνει software upscale το συγκεκριμένο παιχνίδι σε 1080i ή p. Ουσιαστικά αυτή η δυνατότητα του παιχνιδιού υπάρχει μόνο για την περίπτωση που έχεις μέσο που δεν υποστηρίζει 720p.
Εννοειται αυτο....thanks
το δοκιμασα αλλα ειχε χειροτερη εικονα σε 1080p
οποτε το ξαναγυρισα σε 720p
Έτσι είναι ΟΛΑ τα GTA...Το έφερε ένα φιλαράκι χθες να το δούμε. (Παρεπιπτόντως αυτός το φέρνει και στην Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος...). Πάρα πολύ καλό μου φάνηκε αλλά πολύ μεγάλο βρε παιδάκι μου... Χάνεσαι...
Έτσι είναι ΟΛΑ τα GTA...
Και που να δεις ότι υπαρχουν φημες για το επομενο παιχνιδι της σειρας το 5ο, που λενε ότι θα εχει διπλασια εκταση και διαρκεια και αποστολες απο το Vice city που μεχρι στιγμης θεωρειται το μεγαλυτερο της σειράς...![]()
Μετά από περίπου 6 ώρες παιχνιδιού (νοικιασμένου), μου φαίνεται πως δεν αξίζει τα 70 ευρώ που ζητάει. Επαναλαμβανόμενο, πολύ μπινελίκι (αχρείαστο), πολύ σκοτεινό, χωρίς κάτι ριζοσπαστικό σε σχέση με το 3. Εντάξει τα θετικά στοιχεία παραμένουν -ατμόσφαιρα, χαρακτήρες, ελευθερία δράσης.
Δεν θα το αγοράσω παρά μόνο αν πέσει η τιμή του ή το βρω προσφορά. Μόνη ελπίδα τώρα το Civilization Revolutions.
οποιος το τελειωσει και δεν ξερει τι να το κανει μηνυματακι γιατι 65 ευρω ειναι πολλα.![]()
Βασιλη, το βρικεις και στο ebay καινουργιο, γυρω στα 45-50....![]()
τέλος 2008/αρχή 2009 , και με πιθανότητα να μην βγει εαν δεν κάνει αρκετές πωλήσεις στις κονσόλες ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.