γραψτε ελευθερα

Re: SOS ρατσισμος?

ατυχης η συγκριση...
δεν νομιζω να προσπαθεις να ενταχθεις στη γερμανικη κοινωνια και αυτο να δρα προσθετικα στα ηδη πολλα θεματα που αντιμετωπιζεις.
οπως και να χει το ολο θεμα ανοιχτηκε προκειμενου να υπαρξει μια παροτρυνση...δεν στοιχιζει κατι και βοηθαει πολυ.
αφου πολλοι το πηραν προσωπικα, εχασε και τη σημασια του το thread.

γιατί, μέσω του φόρουμ θα ενταχθεί στην ελληνική κοινωνία ο φίλος σου?
Ή είναι το φόρουμ υπόλογο για την τυχόν δυσκολία ένταξής του σε αυτήν?
Το φόρουμ είναι απλά ένα φόρουμ.

φυσικα και το φορουμ, αποτελει ενα μικρο κομματι της ενταξης του. μπορεις να φανταστεις ποσο καλο θα του εκανε στο να μαθει την ελληνικη γλωσσα να γραφει εδω?

Last edited:

γιατί, μέσω του φόρουμ θα ενταχθεί στην ελληνική κοινωνία ο φίλος σου?
Ή είναι το φόρουμ υπόλογο για την τυχόν δυσκολία ένταξής του σε αυτήν?
Το φόρουμ είναι απλά ένα φόρουμ.

υπολογο?! ποιος εννοησε κατι τετοιο?
επισης, δεν ειναι φιλος μου...ειναι απλα ενα μελος του φορουμ που αγορασε ενα καλωδιο ηχειων απο 'μενα.

Απάντηση: SOS ρατσισμος?

Δεν τον παίρνεις νάρθει μαζί σου στην ακρόαση του Κοψ. την επόμενη ή το Σάββατο;

Ευκαιρία να τον γνωρίσουμε και να μας γνωρίσει απο κοντά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: SOS ρατσισμος?

αν και λιγο απολυτο, κατα τα αλλα σεβαστο.

Θα μπορούσα να ανοίξω ένα θέμα στο οποίο να ζητήσω απο τούς συμφορουμίτες μου να σεβαστούν έναν ξάδελφό μου από τήν Καλαμάτα-επίτηδες αναφέρω τον τόπο καταγωγής μου για να μην παρεξηγηθεί κανείς-πού έχει τελειώσει την Εκτη Δημοτικού και δεν γράφει καλά ελληνικά στο πληκτρολόγιο..
Οχι οτι θάνοιγα ποτέ τετοιο thread -θάλεγα στο ξαδελφάκι μου να μπεί και να γράψει χωρίς να αισθάνεται οποιαδήποτε μειονεξία-αλλά χαριν τής συζήτησης το λέω..
Τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω απο ένα φόρουμ??
Θα έλεγα μάλιστα οτι το δικό μας εδώ πολύ συχνά έχει ανοικτό και εντελώς Δημοκρατικό χαρακτήρα,και χωράει όλες τίς απόψεις..
Συγκρούσεις φυσικά υπάρχουν αλλά αυτό ειναι δειγμα υγείας.
Δεν κατανοώ πλήρως τι ακριβώς επιθυμείτε να συζητήσουμε με το thread που ανοίξατε και είναι ειλικρινής η ερώτησή μου.

Δε χρειάζονται πολλά. Προφανώς ο φίλος το άνοιξε το thread να πάρει θάρρος ο συνφορουμίτης μας (ίσως υπάρχουν πολλοί στη θέση του).

Αν είναι θέμα γλώσσας, κατανόησης κλπ, δε νομίζω κανείς να τον σχολιάσει.
Αν είναι θέμα γνώσεων το ίδιο. Αρκεί να δει τις ερωτήσεις που έκανα (και ακόμα κάνω) στη φωτογραφία.

Οπότε θάρρος φίλε μου. Ξεκίνα με ένα "καλημέρα".

ανεφερα και νωριτερα οτι το μονο που ζητουσα, ειναι καποια ποστς παροτρυνσης. ενα σπρωξιμο, στο να ξεπερασει το απολυτα λανθασμενο αισθημα κατωτεροτητας που νιωθει.
και θεωρησα οτι θα μπορουσε να γινει και sticky διοτι υποθετω οτι θα υπαρχουν και αλλα μελη με αντιστοιχο θεμα, ειτε ελληνες ειτε διαφορετικης εθνικοτητας και μορφωτικου επιπεδου ανθρωποι.

Δε χρειάζονται πολλά. Προφανώς ο φίλος το άνοιξε το thread να πάρει θάρρος ο συνφορουμίτης μας (ίσως υπάρχουν πολλοί στη θέση του).

Αν είναι θέμα γλώσσας, κατανόησης κλπ, δε νομίζω κανείς να τον σχολιάσει.
Αν είναι θέμα γνώσεων το ίδιο. Αρκεί να δει τις ερωτήσεις που έκανα (και ακόμα κάνω) στη φωτογραφία.

Οπότε θάρρος φίλε μου. Ξεκίνα με ένα "καλημέρα".

:a0210:...αυτο ακριβως!

Re: Απάντηση: SOS ρατσισμος?

Δεν τον παίρνεις νάρθει μαζί σου στην ακρόαση του Κοψ. την επόμενη ή το Σάββατο;

Ευκαιρία να τον γνωρίσουμε και να μας γνωρίσει απο κοντά.

να γνωριστουμε και εμεις επι τη ευκαιρια...:gossip:

πρεπει να αλλαξει ο τιτλος ρε παιδια
Τι ρατσισμος???

Αν εγραφε ο φιλος και τον κραζαμε γιατι ειναι βουλγαρος για παραδειγμα, εννοειται οτι θα μιλουσαμε για ρατσισμο

αλλα τωρα? δεν νομιζω οτι ειναι σωστος σαν τιτλος
Οτι εχουμε συζητησει παρα πολλες φορες για ρατσισμο,φυλετισμο κλπ εννοειται,αλλα σε αυτο το τμημα μονο

γραψτε ελευθερα ισως?
φορουμικος αυτοαποκλεισμος?

γραψτε ελευθερα ισως?
φορουμικος αυτοαποκλεισμος?

γραψτε ελευθερα ανεξαρτητως γλωσσικης επαρκειας.....θα προτεινα.

Οι αυτοαποκλεισμοι ειναι προσωπικες επιλογες και οχι αποτελεσμα κοινωνικης συμπεριφορας συμφορουμιτων....

Ρατσιστική συμπεριφορά θα υπήρξε εάν ο οποιοσδήποτε φίλος αντιμετωπιζόταν διαφορετικά και απαξιωτικά αφού είχε γράψει οτιδήποτε...
Εκ τών προτέρων ρατσιστική αντιμετώπιση δεν υφίσταται..
Και οντως ο τίτλος-αν και με ερωτηματικό ,για νάμαστε ακριβείς-υπονοεί κάτι πού δέν έχει κάν διαπιστωθεί..
Για ποιον αποκλεισμό μιλάμε??

Εγω διαβαζοντας το υπαρχον νημα ενιωσα ενοχος για μια συμπεριφορα που δεν υφισταται εδω στο φορουμ. Ακομα και αν αυτο αναχθει στην ελληνικη κοινωνια, αρνουμαι να σηκωσω το "φορτιο" της κατηγοριας αυτης. Και εχω ενοχληθει τα μαλλα απο τον τιτλο.

Τωρα με ολα αυτα, το συγκεκριμενο μελος ειναι ελαφρως δακτυλοδεικτουμενο. Μια απλη ενθαρυνση χωρις να ανοιχτει θεμα θα ηταν αρκετη. Η αναδειξη αυτου του "προβληματος" ειναι ρατσιστικοτερη της απλης ενθαρυνσης, διοτι δεν υπηρξε ποτε ζητημα εδω μεσα...

Υ.Γ. Δεν μου αρεσει να αισθανομαι ενοχος για κατι που ΔΕΝ εχω κανει.

Εγω διαβαζοντας το υπαρχον νημα ενιωσα ενοχος για μια συμπεριφορα που δεν υφισταται εδω στο φορουμ. Ακομα και αν αυτο αναχθει στην ελληνικη κοινωνια, αρνουμαι να σηκωσω το "φορτιο" της κατηγοριας αυτης. Και εχω ενοχληθει τα μαλλα απο τον τιτλο.

Τωρα με ολα αυτα, το συγκεκριμενο μελος ειναι ελαφρως δακτυλοδεικτουμενο. Μια απλη ενθαρυνση χωρις να ανοιχτει θεμα θα ηταν αρκετη. Η αναδειξη αυτου του "προβληματος" ειναι ρατσιστικοτερη της απλης ενθαρυνσης, διοτι δεν υπηρξε ποτε ζητημα εδω μεσα...

Υ.Γ. Δεν μου αρεσει να αισθανομαι ενοχος για κατι που ΔΕΝ εχω κανει.

Αυτο ακριβως και επειδη διαβασαμε καλα μιλησαμε φιλε ecopack.-bye-

Φίλε από τή Βουλγαρία,μετά από όλα αυτά δέν μπορώ νά σέ ενθαρρύνω νά γράψεις...

Αντιθέτως..αυτό πού έχω νά σού πώ είναι.........

ότι είσαι υποχρεωμένος νά γράψεις.:ernaehrung004:-bye-