γραψτε ελευθερα

Re: Απάντηση: SOS ρατσισμος?

Εγω διαβαζοντας το υπαρχον νημα ενιωσα ενοχος για μια συμπεριφορα που δεν υφισταται εδω στο φορουμ. Ακομα και αν αυτο αναχθει στην ελληνικη κοινωνια, αρνουμαι να σηκωσω το "φορτιο" της κατηγοριας αυτης. Και εχω ενοχληθει τα μαλλα απο τον τιτλο.

Τωρα με ολα αυτα, το συγκεκριμενο μελος ειναι ελαφρως δακτυλοδεικτουμενο. Μια απλη ενθαρυνση χωρις να ανοιχτει θεμα θα ηταν αρκετη. Η αναδειξη αυτου του "προβληματος" ειναι ρατσιστικοτερη της απλης ενθαρυνσης, διοτι δεν υπηρξε ποτε ζητημα εδω μεσα...

Υ.Γ. Δεν μου αρεσει να αισθανομαι ενοχος για κατι που ΔΕΝ εχω κανει.

να υποθεσω λοιπον οτι νιωθεις ενοχες και για την ακριβεια στην αγορα και τις συνεχεις αυξησεις! διοτι δεν κατηγορησα το φορουμ ουτε μελη αυτου.
στη συνεχεια προσπαθεις να ριξεις την ενοχη επανω μου που ξεκινησα το thread και θεωρεις την κινηση μου ρατσιστικοτερη!

αφου εισαι τοσο ευθικτος θα πρεπει να φιλτραρεις καλυτερα αυτα που γραφεις!
οσο για τον τιτλο ζητω συγγνωμη και μαλιστα προτεινα εναλλακτικους τιτλους.
δεν θα συνεχισω την αντιπαραθεση, καποιοι μπηκαν στο κλιμα του thread οπως εγω το ενιωσα και καποιοι οχι. δεν ειμαστε ολοι στο ιδιο μηκος κυματος και αυτο ειναι καλο.

Απάντηση: SOS ρατσισμος?

Δε νοιωθω ενοχες για τιποτα. Και ουτε εχω να φιλτραρω τιποτα.Αμα δεν σου αρεσουν αυτα που γραφω, μπορεις να μην τα διαβαζεις. Τις παροτρυνσεις σου λοιπον αλλου φιλε μου. Μαλλον εσυ δεν καταλαβες αυτο που σου λενε ολοι. Ε, εγω δε μασαω τα λογια μου και στο ειπα πιο... καθαρα.

Και πιστεψε με, γνωριζω λίγο καλυτερα απο εσενα τα μηκη κυματος αυτου εδω του φορουμ και αυτο ειναι καλυτερο. Θα σου συνιστουσα δε να βελτιωσεις τον τροπο γραφης σου, διοτι ακομα και καλοπιστα να το παρω οτι δεν αναφερθηκες στο φορουμ, αλλα θες να πεις και αλλα γραφεις ..

δεν υπάρχει λόγος να διασταυρώνετε τα ξίφη, ήδη έχει αλλαχθεί ο τίτλος. Ας πούμε ότι ήταν λιγάκι ατυχής επιλογή κι έληξε, εξάλλου δεν συνήδε ούτως ή άλλως με το πνεύμα του αρχικού ποστ.

Re: SOS ρατσισμος?

Κοίταξε, κι εγώ ενίοτε διαβάζω κάποια γερμανικά φόρα (φωτογραφίας) αλλά λόγω του επιπέδου των γερμανικών μου που επαρκεί για κατανόηση και για να ρωτήσω 5-10 βασικά πραγματάκια στο ebay το πολύ, ούτε που θα διανοούμουν να γράψω σε αυτά. Γι' αυτό βέβαια δεν μπορώ να ψέξω τους Γερμανούς.

Eγώ γράφω κανονικά σε ξένα φόρα ακόμη κι άν έχω στοιχειώδεις γνώσεις της γλώσσας, ακόμα και σε δυσκοίλια φόρα όπως αυτό για τις πανοραμικές φωτο. 'Άς αρχίσει να γράφει το παλικάρι. Καλώς να έλθει.

Nema problema. Ako iskat, moze da pravia tuka mnogo priateli.
(Κανένα πρόβλημα). Εάν θέλει, μπορεί να κάνει εγώ πολλούς φίλους).

οπως εγραψα και πριν, δεν συνεχιζω την αντιπαραθεση.
σιγουρα απετυχα ως προς τον αρχικο σκοπο του thread αλλα καθε διαδρομη εχει κερδος και το κερδος μου ηταν να γνωρισω καποιους απο εσας λιγο καλυτερα μεσα απο τα γραφομενα σας.

Re: SOS ρατσισμος?

Eγώ γράφω κανονικά σε ξένα φόρα ακόμη κι άν έχω στοιχειώδεις γνώσεις της γλώσσας, ακόμα και σε δυσκοίλια φόρα όπως αυτό για τις πανοραμικές φωτο. 'Άς αρχίσει να γράφει το παλικάρι. Καλώς να έλθει.

Nema problema. Ako iskat, moze da pravia tuka mnogo priateli.
(Κανένα πρόβλημα). Εάν θέλει, μπορεί να κάνει εγώ πολλούς φίλους).

Παρακαλώ να αντικαταστήσετε το γ με το δ στη λέξη εγώ.