- 2 April 2008
- 1,541
Re: Απάντηση: SOS ρατσισμος?
να υποθεσω λοιπον οτι νιωθεις ενοχες και για την ακριβεια στην αγορα και τις συνεχεις αυξησεις! διοτι δεν κατηγορησα το φορουμ ουτε μελη αυτου.
στη συνεχεια προσπαθεις να ριξεις την ενοχη επανω μου που ξεκινησα το thread και θεωρεις την κινηση μου ρατσιστικοτερη!
αφου εισαι τοσο ευθικτος θα πρεπει να φιλτραρεις καλυτερα αυτα που γραφεις!
οσο για τον τιτλο ζητω συγγνωμη και μαλιστα προτεινα εναλλακτικους τιτλους.
δεν θα συνεχισω την αντιπαραθεση, καποιοι μπηκαν στο κλιμα του thread οπως εγω το ενιωσα και καποιοι οχι. δεν ειμαστε ολοι στο ιδιο μηκος κυματος και αυτο ειναι καλο.
Εγω διαβαζοντας το υπαρχον νημα ενιωσα ενοχος για μια συμπεριφορα που δεν υφισταται εδω στο φορουμ. Ακομα και αν αυτο αναχθει στην ελληνικη κοινωνια, αρνουμαι να σηκωσω το "φορτιο" της κατηγοριας αυτης. Και εχω ενοχληθει τα μαλλα απο τον τιτλο.
Τωρα με ολα αυτα, το συγκεκριμενο μελος ειναι ελαφρως δακτυλοδεικτουμενο. Μια απλη ενθαρυνση χωρις να ανοιχτει θεμα θα ηταν αρκετη. Η αναδειξη αυτου του "προβληματος" ειναι ρατσιστικοτερη της απλης ενθαρυνσης, διοτι δεν υπηρξε ποτε ζητημα εδω μεσα...
Υ.Γ. Δεν μου αρεσει να αισθανομαι ενοχος για κατι που ΔΕΝ εχω κανει.
να υποθεσω λοιπον οτι νιωθεις ενοχες και για την ακριβεια στην αγορα και τις συνεχεις αυξησεις! διοτι δεν κατηγορησα το φορουμ ουτε μελη αυτου.
στη συνεχεια προσπαθεις να ριξεις την ενοχη επανω μου που ξεκινησα το thread και θεωρεις την κινηση μου ρατσιστικοτερη!
αφου εισαι τοσο ευθικτος θα πρεπει να φιλτραρεις καλυτερα αυτα που γραφεις!
οσο για τον τιτλο ζητω συγγνωμη και μαλιστα προτεινα εναλλακτικους τιτλους.
δεν θα συνεχισω την αντιπαραθεση, καποιοι μπηκαν στο κλιμα του thread οπως εγω το ενιωσα και καποιοι οχι. δεν ειμαστε ολοι στο ιδιο μηκος κυματος και αυτο ειναι καλο.