Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Bad news is:

1- Λείπει ακόμα η Μάγια η κολλητή μου σε άδεια …. τυχερή, κάπου τροπικά βρίσκεται.
Μακάρι να μπορούσα να της πω ότι δεν θέλω τίποτα από την λίστα που της έδωσα φεύγοντας… ας σκίσει εκείνο το κίτρινο σημείωμα με το «θα ήθελα αυτό» ή «ονειρεύομαι να μου φέρεις εκείνο» και ας γυρίσει πίσω, that’s all I want.
Δεν είναι ίδιες οι μέρες στο γραφείο χωρίς την παρέα της, κι ας μου γκρινιάζει συνέχεια για τη μουσική που ακούω…. μου λείπει η παρέα της, οι 'χαζοκουβέντες' μας, ο τρόπος που καταλαβαινόμαστε χωρίς να μιλάμε….

2- Χειρουργείο!!...ποιός μπαίνει χειρουργείο καλοκαιριάτικα;;
Μετά τις διακοπές..... Ας περιμένουμε και τους δείκτες πρώτα και βλέπουμε πόσο επείγει.....

Απάντηση: Re: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Κάλλη, έχεις ανεβάσει μεγάλη θερμοκρασία στα πλήκτρα του pc σου. Προσοχή διότι έχουμε ζέστη και υγρασία. Ένα μπανάκι παρέα με ένα κάλο κρασάκι, θα ταν ότι καλύτερο για σένα αυτές της μέρες.:grinning-smiley-043-bye-

wine.jpg
images

αν ήξερα ότι έχω πχ 10 χρόνια ζωής, σκέφτομαι ότι θα πρέπει να βρω 3670 τρόπους για να κάνω κάθε μέρα διαφορετική, πιό όμορφη από την προηγούμενη....Έτσι, για να μη με .... βαρεθώ ποτέ....

αν ήξερα ότι έχω πχ 10 χρόνια ζωής, σκέφτομαι ότι θα πρέπει να βρω 3670 τρόπους για να κάνω κάθε μέρα διαφορετική, πιό όμορφη από την προηγούμενη....Έτσι, για να μη με .... βαρεθώ ποτέ....

Ότι και αν σου είπαν ή σου πουν, μην φοβηθείς ποτέ......

Είναι το μόνο πράγμα που θέλει η "άλλη" πλευρά.....

Ωραία υπογραφή εχεις:

«Αν οι καρχαρίες ήταν άνθρωποι, θα μάθαιναν στα μικρά ψαράκια ότι «το ωραίο μέλλον τότε μόνο θα είναι εξασφαλισμένο, όταν εκείνα μάθουν να υπακούνε».

Μπέρτολτ Μπρεχτ

:flute:

Re: Απάντηση: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Ωραία υπογραφή εχεις:

«Αν οι καρχαρίες ήταν άνθρωποι, θα μάθαιναν στα μικρά ψαράκια ότι «το ωραίο μέλλον τότε μόνο θα είναι εξασφαλισμένο, όταν εκείνα μάθουν να υπακούνε».

Μπέρτολτ Μπρεχτ

:flute:

-bye-

κανόνισε να μάθεις και Γαλλικά overnight, καλή μας magpie :a0210:
και να μας στείλεις όλους για χόρτα.
θα μου πείς: εδώ αφομοίωσες τόση και τόση Δύσκολη μουσική που σου δάνεισα σε χρόνο ρεκόρ...στα ...Γαλλικά θα κολώσεις;

Chapeau! :worshippy:

Last edited by a moderator:
Μα έτσι όπως πας, έχω καταλαβει ότι έχεις βαρεθεί πολλά πράματα στην ζωή σου, και ιδικά εμάς τους άντρες. Αχ.. έχεις μεγάλο πόνο μέσα σου ή και να σε έχουν πληγώσει άδικα...:flowers:

Εσύ είσαι ο love doctor του avclub?