Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Μεταφέρω τα λόγια του Heirich Heine, (τρελλός τοξότης κι αυτός σαν εμένα):

"Ich habe noch nie einen Esel, der wie ein Mensch, aber ich habe viele Menschen, die wie Esel sprach erfüllt sprach gesehen"

"Je n'ai jamais vu un ane qui parle comme un etre humain, mais j'ai rencontre beaucoup d'etres humains qui ont parle comme des anes"

Je pense que le mot francaise n' est pas exactement ane (pauvres animaux) mais: c.......l
Αλλά πάλι, ποιός μπορεί να είναι σίγουρος; έχουν περάσει και τόσα χρόνια...

έχω κι εφτά - οχτώ βιβλία που με περιμένουν να τα διαβάσω στις διακοπές, κάποια τα έχω ήδη σαν ανοιχτά μέτωπα, κάποια άλλα απλά περιμένουν στιγμές ηρεμίας

και εσχάτως θυμάμαι κάτι που λέγανε για κάτι τριγλυκερίδια που κυλούσαν απ τα μάτια κάποιου, μόνο που δεν ξέρω από που ξεχειλίζουν... από κάτι παχύδερμο πάντως....Poor animals....μόνο σε κακές παρομοιώσεις χρησιμεύετε.

Κάλη αν σε ενδιαφέρει, αυτή τη στιγμή πάω να φτιάξω το αυτόματο πότισμα στο μπαλκόνι !!!!

:D

Οδηγίες προσεχώς..... εύκολο θα είναι .....

Κάλη αν σε ενδιαφέρει, αυτή τη στιγμή πάω να φτιάξω το αυτόματο πότισμα στο μπαλκόνι !!!!

:D

Οδηγίες προσεχώς..... εύκολο θα είναι .....

Μπορεί να το δεις και για μένα? Απλά θέλεις κάτι περισσότερα μέτρα!:operator::grinning-smiley-043

Μπορεί να το δεις και για μένα? Απλά θέλεις κάτι περισσότερα μέτρα!:operator::grinning-smiley-043

over dsl my dear friend.....

θέλεις εβδομαδιαίο ή σκέτο ημερήσιο ?????:FSGSFGS4: