Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Re: Απάντηση: Re: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Tι ειναι τούτα?

Εκτός από τρεις κόκκινες τελίτσες είναι και ένδειξη φιλίας !!!!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Χμμ....

πρώτη φορά το ακούω!!! η μάλλον το βλέπω......

Μην τρελαίνεσαι... Γιατί και άλλοι που το είδαν και το γνώριζαν μην νομίζεις ότι έκαναν και τίποτα.....

Απάντηση: Re: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Τη σκια του ναζισμου να μου σφιγγει τα σωθικα.Φοβαμαι πλεον για τους αγαπημενους μου.Πανω απο το πτωμα μου ομως.

Συντεκνε καποτε εκει κατω πηρατε φαλλαγγι με τα δικελια ολοκληρη αερομεταφερομενη μεραρχια.
Σιγα μην μασησουμε με κατι φλωρους που την πεφτουν σε φτωχαδακια...

Συντεκνε καποτε εκει κατω πηρατε φαλλαγγι με τα δικελια ολοκληρη αερομεταφερομενη μεραρχια.
Σιγα μην μασησουμε με κατι φλωρους που την πεφτουν σε φτωχαδακια...

Πανο μου οι απογονοι αυτων που παρετασσαν τα δικελια και τις τσουγκρανες απεναντι στα Mauser των ναζι τωρα δερνουν ομαδον τα φτωχαδακια που λες..Ξεπεσμος και καταντημα.Αλλα ειπαμε..πανω απο το πτωμα μου.

Απάντηση: Re: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Τη σκια του ναζισμου να μου σφιγγει τα σωθικα.Φοβαμαι πλεον για τους αγαπημενους μου.Πανω απο το πτωμα μου ομως.

Υπάρχει και υγιής μερίδα της κοινωνίας που αντιδρά απέναντι στά καθίκια και στούς κρυφούς και ''clean '' υποστηρικτές τους....

Και δεν πρέπει να μάς αφήσει ο φόβος να μάς καταλάβει γιατί αυτό θέλουν οι αλήτες ...

Ακομα και αυτο πού κάνεις εδώ μέσα και εκτίθεσαι ανοικτά απέναντι σε τσογλάνια και παρακρατικούς ειναι σημαντικό και σιγουρα συμβαίνει και στην εξω ζωή..

Δεν ειμαστε λίγοι Νίκο..

Δυστυχία για τη δουλειά που κάνω.Προσεύχομαι,εύχιομαι,κοιτάω τ αστέρια και αναρωτιέμαι,πως κατάντησα να κάνω αυτό που μισώ. ..Άλλη μια ευχή κοιτώντας ένα πεφταστέρι..Να βρώ άλλη δουλειά ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Πάει περισσότερο από 1 μήνα τώρα.
Δεν ξέρω πόσο θα το αντέξω …… Αυτό με φθείρει καθημερινά.
Γιατί όλα να συμβαίνουν τόσο ξαφνικά?
Λένε για να χτίσεις κάτι χρειάζονται μέρες, μήνες χρόνια. Αρκούν όμως κλάσματα του δευτερολέπτου για να γκρεμιστούν όλα.
Μου είπε πως θα προσευχηθεί για μένα εκεί ψηλά που πήγε……… Παρακαλώ το θεό να εισακουστούν οι προσευχές του.
Ας μου δώσει δύναμη από την δύναμή του………. Μακάρι να πάρει τέλος γρήγορα…
Μην συνεχίζεις άλλο ……….. Δώσε ένα τέλος γρήγορα…. Ο αργός θάνατος είναι το χειρότερο…….

Επιτέλους ΤΕΛΟΣ………………
Ο θίασος αυτός, έχει πια τελειώσει…………..
Μακάρι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να μην έχει απομείνει τίποτα……….
Αυτό που μετράει είναι ότι τα έχω καλά με την συνείδηση μου………………….....

Επιτέλους ΤΕΛΟΣ………………
Ο θίασος αυτός, έχει πια τελειώσει…………..
Μακάρι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να μην έχει απομείνει τίποτα……….
Αυτό που μετράει είναι ότι τα έχω καλά με την συνείδηση μου………………….....

Ποιος ήρθε;;;

Στεναχωρημένος αλλά πλέον απελευθερωμένος..... κάποιος κάποτε μου είχε πει '' Η ζωή είναι ρόδα και γυρίζει...''

Δεν θέλω να με εκτιμούν οταν με χάνουν.... Θέλω να με εκτιμούν οταν με έχουν....

Όσοι αξίζουν είναι στη ζωή μου...Οι υπόλοιποι απλά...κρυφοκοιτάζουν.