Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

νοσταλγία!....χαζεύοντας παλιές φωτογραφίες που ξέθαψα σε μια κρίση νοικοκυροσύνης...ξέθαψα και θα ξαναθάψω μάλλον, γιατί ποιός νοιάζεται να βλέπει τα παπιά του εθνικού κήπου - τα οποία μάλιστα έχουν πάψει να υφίστανται - και λοιπές ξεθωριασμένες αρχαιολογίες;
πλάκα είχε, πάντως!

Δεν μπορώ να ξυπνήσω όλη μέρα σήμερα, αν και έχω πάρει 5 δόσεις καφεϊνης!
Συμπτώματα φθινοπώρου? Μήπως να πιώ κι ένα ζεστό καφέ; Μήπως να παραδοθώ χωρίς όρους;

Μα 70 ευρώ μια πίπα (ψυχραιμία, διευκρινίζω) Stanwell; Η φθηνή σειρά; :furious3:

Που καλέ;

Είχα πάρει μια 248 στα 65 ευρώ... αλλά δεν ξέρω αν είναι η φθηνή σειρά:flipout:

Πάντως αν ασχολείσαι κοίτα στο ebay.co.uk γλιτώνεις πάνω από 20%....

Που καλέ;

Είχα πάρει μια 248 στα 65 ευρώ... αλλά δεν ξέρω αν είναι η φθηνή σειρά:flipout:

Πάντως αν ασχολείσαι κοίτα στο ebay.co.uk γλιτώνεις πάνω από 20%....

Στη στοά της Όπερας. Θα το κοιτάξω. Από μαγαζί ή ιδιώτη; Αν έχεις κανένα λινκ για εξωτερικό, στείλτο μου μ'ένα πμ αν έχεις την καλοσύνη.

Στη στοά της Όπερας. Θα το κοιτάξω. Από μαγαζί ή ιδιώτη; Αν έχεις κανένα λινκ για εξωτερικό, στείλτο μου μ'ένα πμ αν έχεις την καλοσύνη.

Στον ρέντζη λες.. .από εκεί την είχα πάρει και εγώ... σχετικά καλές τιμές έχει, έχω την εντύπωση... Πάντως από εκεί ψωνίζω μιας και είναι πολύ εξυπηρετικός ευγενικός και πρόθυμος να απαντήσει σε όποια χαζή απορία είχα...

Λινκ θα σου στείλω μόλις πάω σπίτι, σε κανένα 3ωρο λογικά, γιατί τα έχω bookmarks στον υπολογιστή, αν και κοίτα στο ebay.co.uk έχει αρκετά πράγματα, θα κοιτάξω και εκεί ώστε να σου στείλω λινκ με αξιόπιστους πωλητές.