Grimm [NBC]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: Απάντηση: Grimm

Πολύ καλό πράγματι το φινάλε...

Σε όλη τη σεζον δεν είχε ξεκαθαρίσει αν ο διευθυντής της αστυνομίας ήταν κάτι υπερφυσικό ή ήταν άνθρωπος .
Στο φινάλε φάνηκε ότι ήταν τελικά ανθρωπος .

Και ο Nick άνθρωπος είναι αλλα έχει κάποιες ικανότητες.

Ο αρχηγός ειναι μάλλον...βοσκός

Re: Grimm

Φαινεται παντως πως μπορεις να γινεις οτι ζωο ναναι αν σε πλησιασει το καταλληλα modified ζωο ?

Η ξανθουλα μετα την απωλεια της ...ταυτοτητας της να εχει γινει γατα ?

Φαινεται παντως πως μπορεις να γινεις οτι ζωο ναναι αν σε πλησιασει το καταλληλα modified ζωο ?

Η ξανθουλα μετα την απωλεια της ...ταυτοτητας της να εχει γινει γατα ?

Μπα, δε νομίζω. Φαρμακοτρίφτρα έγινε, σαν τη Rosalee. Δεν θυμάμαι να είχε κάποια ικανότητα.

Ναι αλλα αν μπορει να το "κανει" για αλλον γιατι να μην το κανει για την παρτη της ? Αφου της ειχε στοιχισει που εχασε το "θεμα".

Κάτσε να δούμε τι παρενέργειες έχει το "φάρμακο". Δεν μου φάνηκε κάτι που θα ήθελε να κάνει στον εαυτό της.

Πω πω. Μετά από πολύ καιρό βρήκα χρόνο και είδα το φινάλε. ΣΟΥΠΕΡ. Άν δεν άφηνε και τόσα πολλά ερωτήματα για τη 2η σεζόν. Άψογη κλιμάκωση πάντως. Είχε κάτι να δώσει. Μοναδικό έτσι παράπονο, που άφησαν λίγο παγωμένες τις αποκαλύψεις για το διοικητή.

Oντώς δυνατό το φινάλε....
Η Adalind μπορέι και να το έκανε για να παρει εκδίκηση ή για να δείξει οτι ακόμα είναι χρήσιμη....
Ιδομεν...Μπήκε και στο παιχνίδι ι μαμά του Nick Burckhardt.....

14 Αυγουστου βλεπω να προβαλλεται το πρωτο επεισοδιο του δευτερου κυκλου...καποιο ειδος avant premiere ?

Τώρα με του Ολυμπιακους, όλοι οι αμερικάνοι είναι κολλήμενοι στην TV και θαυμάζουν την TeamUSA,
Ευκαιρία για τα κανάλια να ρίξουν ενδιάμεσα και κανένα επεισόδιο για να προσελκύσουν κόσμο. Μερικά μάλιστα παίζουν αυτές τις πρεμιέρες χωρίς διαφημίσεις.

14 Αυγουστου βλεπω να προβαλλεται το πρωτο επεισοδιο του δευτερου κυκλου...καποιο ειδος avant premiere ?

Βγήκε το S02E01. Τα επόμενα συνεχίζουν κανονικά, κάθε Δευτέρα.

Για πε κάτι και για εμάς που είμαστε διακοπές και δε μπορούμε να το δούμε

Εσεις διακοπές και εμείς...Grimm-ιάζουμε επειδή δεν μπορούμε να πάμε πουθενά :p

Περισσότερα το βράδυ.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα...

Πραγματικά, η νέα σαιζόν μοιάζει σαν να έρχεται μετά απο ένα μεγάλο διαφημιστικό διάλειμμα. Το επεισόδιο αρχίζει ακριβώς εκεί που τελείωσε το τελευταίο της 1ης σαιζόν, καλύτερα να τα δείτε και τα δύο μαζί.

Λίγα πράγματα έχουν αλλάξει στη σειρά: το σπίτι του Nick έγινε πιο φωτεινό, το τροχόσπιτο της θείας έγινε πιο ευρύχωρο και ο Monroe πρέπει να πήρε μερικά κιλά.

Η υπόθεση αρχίζει να απλώνεται σε άλλες χώρες. Έτσι, ενω μέχρι τώρα τα wesen είχαν γερμανικά ονόματα, τώρα πλάκωσαν οι...Γάλλοι. Η μαμά δίνει πληροφορίες που ίσως εξηγήσουν το ρόλο του Αστυνόμου.

Το μόνο που δεν μου άρεσε ειναι οι καινούριοι τίτλοι αρχής. Ωραία τα γραφικά αλλα η αφήγηση θα μπορούσε να λείπει και να ακούγεται μόνο η γνωστή μουσική.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα...

Πραγματικά, η νέα σαιζόν μοιάζει σαν να έρχεται μετά απο ένα μεγάλο διαφημιστικό διάλειμμα. Το επεισόδιο αρχίζει ακριβώς εκεί που τελείωσε το τελευταίο της 1ης σαιζόν, καλύτερα να τα δείτε και τα δύο μαζί.

Λίγα πράγματα έχουν αλλάξει στη σειρά: το σπίτι του Nick έγινε πιο φωτεινό, το τροχόσπιτο της θείας έγινε πιο ευρύχωρο και ο Monroe πρέπει να πήρε μερικά κιλά.

Η υπόθεση αρχίζει να απλώνεται σε άλλες χώρες. Έτσι, ενω μέχρι τώρα τα wesen είχαν γερμανικά ονόματα, τώρα πλάκωσαν οι...Γάλλοι. Η μαμά δίνει πληροφορίες που ίσως εξηγήσουν το ρόλο του Αστυνόμου.

Το μόνο που δεν μου άρεσε ειναι οι καινούριοι τίτλοι αρχής. Ωραία τα γραφικά αλλα η αφήγηση θα μπορούσε να λείπει και να ακούγεται μόνο η γνωστή μουσική.

Κατεβαίνω σήμερα το βράδυ θεσσαλονικη για δουλειά, το Κατέβαζω και το παίρνω μαζί μου να το δω 😃. Για υποτιτλους δε νομίζω να έχει βγει κάτι έτσι?

Υπότιτλοι για όλες τις εκδόσεις στο γνωστό μαγαζί (δες στο θέμα του Hell on Wheels).

Πω πω. Με κατεστρεψες τώρα. Τι το ανάφερες το hell on wheels τώρα? το είχα ψιλό ξεχάσει και τώρα δεν κρατιεμαι να το ξεκινήσω 😄