Grimm [NBC]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Απάντηση: Grimm

Εκτός τον "λύκο" και ο κάπτεν νομίζω ότι είναι από τα ατού της σειράς .
Για τον πρωταγωνιστή δεν είμαι ούτε αρνητικός ούτε θετικός .
Η Τζουλιέτ ήταν αδιάφορη σε εμένα μέχρι τώρα .

Καλό το όγδοο επεισόδιο !
Ενδιαφέρουσα η υπόθεση-ιστορία ,το μυαλό μου πήγε περισσότερο ότι έχει πατέρα λέων παρά ότι ήταν θέμα γενετικής .

Re: Grimm

Η όλη ιστορία με την Τζουλιέτ είναι για γέλια! Δυστυχώς η σειρά υστερεί σημαντικά από καλούς ηθοποιούς κατα τη γνώμη μου!

Διαφωνω καθετα.

Η ιστορια της Τζουλιετ πλεον εχει αρχισει και γινεται εξαιρετικη. Το κολπο που εκαναν με την γατα και τα επακολουθα της διορθωσαν την σαχλη της και ανουσια υπαρξη και την μετετρεψαν σε ενα πολυ καλο σημειο του σεναριου.

Στο τελευταιο επεισοδιο μαλιστα -που θεωρω το καλυτερο εως τωρα, γενικως ο δευτερος κυκλος εχει απογειωθει....- ειχαν μια απιστευτη ισορροπια μεταξυ της καθιερωμενης αστυνομικης ιστοριας της τζουλιετ και του καπταιν αλλα και των ευρωπαικων "γεγονοτων".

Στο καστ προσωπικα δεν θα αλλαζα τιποτα ειναι ολοι τους πολυ καλοι. Και μενα μου παραφαινοταν μπουλης ο πρωταγωνιστης αλλα πλεον εχει προσαρμοστει και "μαυριζει" με το περας του χρονου.

Διαφωνω καθετα.

Η ιστορια της Τζουλιετ πλεον εχει αρχισει και γινεται εξαιρετικη. Το κολπο που εκαναν με την γατα και τα επακολουθα της διορθωσαν την σαχλη της και ανουσια υπαρξη και την μετετρεψαν σε ενα πολυ καλο σημειο του σεναριου.

Στο τελευταιο επεισοδιο μαλιστα -που θεωρω το καλυτερο εως τωρα, γενικως ο δευτερος κυκλος εχει απογειωθει....- ειχαν μια απιστευτη ισορροπια μεταξυ της καθιερωμενης αστυνομικης ιστοριας της τζουλιετ και του καπταιν αλλα και των ευρωπαικων "γεγονοτων".

Αυτό που μας χαλάει με την Τζουλιετ είναι το μονίμως ηλίθιο ύφος παραπονεμένου κουταβιού που έχει απο την αρχή της σειράς. Εντάξει, κτηνίατρος είναι αλλα όχι κι έτσι!
Όσο ήταν διακοσμητικό στοιχείο περνούσε απαρατήρητο, τώρα όμως που έγινε σημαντικό μέρος της ιστορίας φαίνεται οτι είναι "λίγη" για τον ρόλο.

Στο καστ προσωπικα δεν θα αλλαζα τιποτα ειναι ολοι τους πολυ καλοι. Και μενα μου παραφαινοταν μπουλης ο πρωταγωνιστης αλλα πλεον εχει προσαρμοστει και "μαυριζει" με το περας του χρονου.
Μπροστά στον Arrow, όλοι φαίνονται σαιξπηρικοί ηθοποιοί :p

Απάντηση: Re: Grimm

Διαφωνω καθετα.

Εμένα ο Hank μου φαίνοταν ,με τα κιλά που είχε ,μπούλης.

Θα συμφωνήσω ότι η ιστορία με την γάτα έχει δώσει κάποιο ενδιαφέρον .

Αυτό που μας χαλάει με την Τζουλιετ είναι το μονίμως ηλίθιο ύφος παραπονεμένου κουταβιού που έχει απο την αρχή της σειράς. Εντάξει, κτηνίατρος είναι αλλα όχι κι έτσι!
Όσο ήταν διακοσμητικό στοιχείο περνούσε απαρατήρητο, τώρα όμως που έγινε σημαντικό μέρος της ιστορίας φαίνεται οτι είναι "λίγη" για τον ρόλο.

Από την άλλη συμφωνώ και με τον Kostas Y με το "ύφος παραπονεμένου κουταβιού" για την Τζουλιετ.

Σουπερ Χαλογουιν επεισοδιο.

Συνηθως τα αμερικανικα "αποκριατικα" επεισοδια ειναι λιγο βαρετα αλλα αυτο παραηταν διαφορετικο.

Και η Ιαγουαρος πολυ τσαμπουκι.....

Και η Ιαγουαρος πολυ τσαμπουκι.....

Εμένα πάλι μου φάνηκε σαν να ξέφυγε απο το Avatar με αυτό το χρωματάκι που είχε :p

Πολύ καλό επεισόδιο όμως. Και το σπιτάκι του Λύκου, χάρμα...

Καλό το 10ο
Νόμιζα ότι ο Νικ ,μπορεί και βλέπει τα άλλα πλάσματα.
Το στόρυ τζουλιετ με τον αρχηγο δεν μου αρέσει .

Re: Απάντηση: Grimm

Καλό το 10ο
Νόμιζα ότι ο Νικ ,μπορεί και βλέπει τα άλλα πλάσματα.
Το στόρυ τζουλιετ με τον αρχηγο δεν μου αρέσει .
Μόνο καλό; Καταπληκτικό ήταν.
Ο Νικ μπορει να τους βλέπει μόνο υπο ορισμένες συνθήκες, όταν είναι αγχωμένοι. Αυτό έγινε στο τέλος.

Εριξα μονοκοπανιά τα τρία τελευταία. Όντως πολύ καλά επεισόδια. Γιορταστικά και ατμοσφαιρικά. Θα ήθελα μόνο στο τελευταίο να έδινε λίγο info παραπάνω για το πλάσμα wanna be Grimm. Δε πειράζει όμως επιφυλασόμεθα.
Αλλά ρε παιδιά. Μόνο εμένα έχει ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ η ιστορία με τη Τζουλιέτ;;;; Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τι αρέσει σε αυτό το twist και μας το πετάνε στη μάπα. Χώρια που τον διοικητή από αινιγματικό MMF Βασιλικό μου τον κάνανε ερωτευμένο βουτυρομπεμπέ

Εριξα μονοκοπανιά τα τρία τελευταία. Όντως πολύ καλά επεισόδια. Γιορταστικά και ατμοσφαιρικά. Θα ήθελα μόνο στο τελευταίο να έδινε λίγο info παραπάνω για το πλάσμα wanna be Grimm. Δε πειράζει όμως επιφυλασόμεθα.
Αλλά ρε παιδιά. Μόνο εμένα έχει ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ η ιστορία με τη Τζουλιέτ;;;; Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τι αρέσει σε αυτό το twist και μας το πετάνε στη μάπα. Χώρια που τον διοικητή από αινιγματικό MMF Βασιλικό μου τον κάνανε ερωτευμένο βουτυρομπεμπέ

Τι να κάνουμε, είναι υπο την επήρεια του φίλτρου ο captain.
Η ιστορία με την Τζουλιέτ νομίζω θα κορυφωθεί στο φινάλε της σαιζόν. Προς το παρόν είναι σχετικά σύντομες οι εμφανίσεις και δεν με ενοχλεί.

Δεν μου άρεσε η εξέλιξη αργηγού ,Τζουλιέτ .
Ήταν βαρετή η Τζουλιέτ ,παρασύρανε και τον αργηγό σε ένα βαρετό ρομάντζο.
Μου φαίνεται μεγάλη "πατάτα" η όλη ιστορία .

Εντυπωσιακό το midseason finale.
Πολύ "γεμάτο" επεισόδιο ,είχε πάρα πολλές εξελίξεις .
Δεν μου έρχεται στο μυαλό άλλο επεισόδιο που μου άρεσε τόσο πολύ στη σειρά.

Μου άρεσε που ξεμπέρδεψαν σχετικά εύκολα με το αμόρε κάπτεν, Τζουλιέτ στο επεισόδιο.

Εγω θα σταθω σε κατι αλλο που ειδα και δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει.

Σειρα που τελειωνει να ζηταει "sorry" απο τους θεατες της επειδη θα αργησει να ξαναρχισει ....(μετα τις γιορτες νομιζω ξαναρχιζει ο υπολοιπος κυκλος.)