Grimm [NBC]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: Grimm

Απεχοντας αναγκαστικα απο θεασεις γενικως τις τελευταιες εβδομαδες και με μαζεμενες πολλες.....υποχρεωσεις τα πρωτα που εσπευσα να δω ηταν το Grimm. Με αποζημιωσε πληρως και δικαιολογημενη η επιλογη μου για ....ξεμπουκωμα.

Απάντηση: Grimm

Καλό το 15ο.
Στα πρώτα λεπτά πάντως, νόμιζα ότι έβλεπα άλλη σειρά .
Πολύ μικρή η συμμετοχή του κάπτεν στο επεισόδιο .

Για μια στιγμή περίμενα να αρχίζει να βγάζει τα δόντια του και να σκαρφαλώνει στους τοίχους όπως ο Seth στο The Fly.
4.gif

Έγινε πιο υπερήρωας τώρα με τα γονίδια της μύγας. Θα φτιάξει και στολή;

Εγώ θα το ξαναγράψω.......ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΕΤ. Με ποιον κοιμάται και τη συνεχίζουν? Τον παραγωγό ή το σκηνοθέτη?????????

Πάντως η τελευταία σκηνή, πιο Star Wars και την εκπαίδευση που έκανε ο γιόντα μέσα στο μιλένιουμ φάλκον.....πεθαίνεις :)

Το 16ο μου φάνηκε ότι ήταν σε διαφορετικό στυλ από ότι έχουμε συνηθήσει στο Grimm.
Ήταν καλό πάντως .

Last edited:

Απο το επόμενο επεισόδιο (30 Απριλίου) σειρά αλλάζει ημέρα προβολής και πηγαίνει στο βράδυ της Τρίτης.

εχει στρωσει αρκετα καλα η σειρα, σε σχεση με τα πρωτα επεισοδια του 1ου κυκλου. Το εσωσαν το καραβι θα λεγα.

Για αυτο το ξεχειλωνουν το πραγμα....

Δεν παραπονιεμαι αλλλα θα ηθελα πιο καταιγιστικες τις εξελιξεις με τους Ευρωπαιους.

Απάντηση: Re: Grimm

Το στορυ με την Τζουλιετ...κουραζει πολυ....
+1
Πολλα επεισοδια χαραμισαν με την απωλεια μνημης της. επρεπε να το ολοκληρωσουν μηνες πριν και να μην μας τα πρηζουν συνεχεια με αυτην την "ξινή".

Πολύ καλό το 19ο !
Να πω την αλήθεια δεν περίμενα ο ουφολόγος να είναι "πλάσμα".
Νόμιζα τον έβαλαν για να δώσουν μια πιο "εύθυμη νότα"
.

Απάντηση: Re: Grimm

Για αυτο το ξεχειλωνουν το πραγμα....

Δεν παραπονιεμαι αλλλα θα ηθελα πιο καταιγιστικες τις εξελιξεις με τους Ευρωπαιους.

εγώ παραπονιέμαι :) Δίνει άλλο αέρα στη σειρά η ενασχόληση με τη Βεράτ....... Χώρια που είναι όσως η μοναδική φορά που την Κωνσταντινούπολη τη λένε Κωνσταντινούπολη και όχι ιστανμπούλ ;)

ΥΓ. Μα καλά zombies?:violent-smiley-030: