Έχω ακριβούτσικα καλώδια (κάτω από χιλιάρικο), τα είχα πάρει παλαιότερα (όταν δεν ήξερα αυτά που ξέρω τώρα), και έμειναν στο σύστημα (παρότι άλλαξα τα πάντα από τότε) καθότι δεν προτίθεμαι να μπω σε διαδικασίες, αλλά μου κάνει εντύπωση γενικά το θέμα καλωδίων...
Δηλαδή στο πόσο κοστίζουν, πόσο πωλούνται, και πως οι αγοραστές πείθονται να αποχωριστούν αρκετά χρήματα, χωρίς κάποιο ουσιαστικό όφελος κατά την ταπεινή μου άποψη (τονίζω κατά την άποψη μου για να μην έχουμε αψιμαχίες, στις οποίες αν υπάρξουν δεν πρόκειται να συμμετάσχω...)...
Έχω ακριβούτσικα καλώδια (κάτω από χιλιάρικο), τα είχα πάρει παλαιότερα (όταν δεν ήξερα αυτά που ξέρω τώρα), και έμειναν στο σύστημα (παρότι άλλαξα τα πάντα από τότε) καθότι δεν προτίθεμαι να μπω σε διαδικασίες, αλλά μου κάνει εντύπωση γενικά το θέμα καλωδίων...
Δηλαδή στο πόσο κοστίζουν, πόσο πωλούνται, και πως οι αγοραστές πείθονται να αποχωριστούν αρκετά χρήματα, χωρίς κάποιο ουσιαστικό όφελος κατά την ταπεινή μου άποψη (τονίζω κατά την άποψη μου για να μην έχουμε αψιμαχίες, στις οποίες αν υπάρξουν δεν πρόκειται να συμμετάσχω...)...
Πόσο δίκιο έχεις!!!
Πόσες φορές καλώδια των 10 ευρών ακούγονταν καλύτερα από άλλα των 80,100 ευρών.
Άκουγα όμως με τα ώτα μου και όχι με τους οφθαλμούς μου.
Γραφει ποιο ειναι το καλωδιο αναφορας του ?
Σ' ένα άλλο σύστημα και σε άλλα πιθανότατα π.χ μήκη καλωδίων,μ' άλλα βύσματα....τι χαμπάρια μάστορα;
Από την μικρή εμπειρία που έχω στα καλώδια έχω διαπιστώσει το εξής. Τα καλώδια όντως κάνουν διαφορά. Όμως το ακριβότερο καλώδιο δεν σημαίνει ότι θα παίζει καλύτερα, αφού το ''καλύτερα'' στον ήχο είναι υποκειμενικό, απλός θα έχει διαφορετικό ηχητικό χαρακτήρα. Αν σου αρέρσει το κρατάς.
Εγώ να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα τα ευρήματα του Σταματάκου...δηλαδή περίμενα να ακούγονται προφανώς διαφορετικά, αλλά όχι αδιαμφισβήτητα καλύτερα...τουλάχιστον από ότι φαίνεται δεν υπάρχει πλήρης κοροιδία στον κόσμο των καλωδίων όπως πίστευα, άλλο αν κάποιος θα επιλέξει να δώσει τόσα χρήματα ή όχι...κάτι είναι και αυτό...
Γραφει ποιο ακριβως ειναι το καλωδιο αναφορας του ?
Γραφει ποιο ακριβως ειναι το καλωδιο αναφορας του ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.