GRYPHON DIABLO & 802D

Απάντηση: Re: GRYPHON DIABLO & 802D

εγώ θα πρότεινα αν δεν θέλετε να τα μεταφέρετε, να τα κοπιάρετε σε ένα άλλο νήμα.
Ας υπάρχουν δυό φορές.
Δεν χάθηκε ο κόσμος.
Μιά επισήμανση στην αρχή γιά μερικούς δυσκοίλιους και μετά με νέο τίτλο το νήμα με τα ....λογαριθμικά...

Σωστό κι αυτό.

Αν και λόγω...γεροντικής άνοιας προτιμώ τα θέματα να παραμένουν κατά το δυνατόν...στοχοπροσηλωμένα.

Διαβάζω σ' άλλα σάϊτς θέματα,που γίνονται τελικά πανηγύρι επι παντός επιστητού και φαντάζομαι αυτό,δεν θα το θέλει κανένα μέλος,που τον ενδιαφέρει να συζητήσει-πληροφορηθεί πάνω στα χόμπυ μας.

Re: Απάντηση: Re: GRYPHON DIABLO & 802D

Done!

Oλα αυτά τα πολύ ενδιαφέροντα τεχνικά μεταφέρθηκαν
σε καινούριο thread..

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: GRYPHON DIABLO & 802D

Σωστό κι αυτό.

Αν και λόγω...γεροντικής άνοιας προτιμώ τα θέματα να παραμένουν κατά το δυνατόν...στοχοπροσηλωμένα.

Διαβάζω σ' άλλα σάϊτς θέματα,που γίνονται τελικά πανηγύρι επι παντός επιστητού και φαντάζομαι αυτό,δεν θα το θέλει κανένα μέλος,που τον ενδιαφέρει να συζητήσει-πληροφορηθεί πάνω στα χόμπυ μας.

δεκτόν.
Κατανοητή η γεροντική άννοια, γιά κάποιον άγνωστο γιά μένα λόγο, που προφανώς μου διαφεύγει...:2thumb22sup:

DIABLO για 802D? αστο να παει στον διαβολο.
ASR για 802D?αστο να παει τρεις φορες στο διαβολο,εκτος αν σου αρεσουν τα "φωτορυθμικα" μεσα στον ενισχυτη,εκει παω πασο.

DIABLO για 802D? αστο να παει στον διαβολο.
ASR για 802D?αστο να παει τρεις φορες στο διαβολο,εκτος αν σου αρεσουν τα "φωτορυθμικα" μεσα στον ενισχυτη,εκει παω πασο.

Εχεις κάτι να αντιπροτείνεις ή έτσι απλά τα χώνεις?

Last edited:
πάντως ρε παιδιά εγώ αν είχα τα χρήματα και δέν ήμουν φετιχιστής θα την έψαχνα για ενεργή ενίσχυση με τη σφραγίδα της μαμάς.:a0210:

έστω...θα ρώταγα...

υπαρχει κανεις που εχει τον χρονο και τα ... κονε ωστε να μπορει να το τσεκαρει ?

δυστηχως αν και θελω πολυ δεν εχω τον χρονο .

και αν γινεται χωρις αγορα ενισχυτικων ...

θα με βοηθουσε αφανταστα ...

επισης εαν θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει σε προηγουμενο η επομενο μοντελο 802 .
ξερω ζηταω πολλα αλλα νομιζω οτι κατι θα βγει .

πάντως ρε παιδιά εγώ αν είχα τα χρήματα και δέν ήμουν φετιχιστής θα την έψαχνα για ενεργή ενίσχυση με τη σφραγίδα της μαμάς.:a0210:

έστω...θα ρώταγα...

Σαφως κι εγω. Στο δικο μου συστημα που το εχεις ακουσει Μακη ξερεις οτι "παιζω" ενεργα...

Επειδη τα ειχα αυτα τα ηχεια με τον μονο ενισχυτη που επαιξαν ηταν ο USHER r1.5 σε διπλοενισχυση 2 τελικοι δηλαδη ,το αποτελεσμα ηταν εξαιρετικο και η τιμη τους χωμα και μαλιστα σαν προενισχυτη ειχα τον προ της USHER.
Oι δυο τελικοι μαζι με τον προ δεν νομιζω να ξεπερνανε τα 4000 ευρω.
Και κατι αλλο,την περιοδο εκεινη ετυχε να δοκιμασω και τον diablo και τον emitter II,αλλα οι διαφορες ηταν χαος.

λοιπον παιδακια ...
το πηρα αποφαση .

φευγει ο ενισχυτης μου και παμε για αλλον .

ετσι μου ερχεται να δωσω και τα ηχεια μπας και ηρεμησω . υπαρχει και πιτσιρικι που αρχιζει να μπουσουλαει ,ψαχνει , σκαλιζει κλπ κλπ...

πιθανον αντικαταστατες ?

ειμαι μεταξυ των ...

bryston 2*600

plinius sa 103 (2 τεμαχια )

jeff rowland 312 .

classe 401 .

δεκτες συμβουλες και αποψεις .

με ηρεμο και πολιτισμενο τροπο παρακαλω ...

υποψιν μπορει να χαθω το σ/κ (99% σιγουρο) , οποτε χαλαρα ετσι ?

Γεια χαρα και απο μενα λεβεντες.....φιλε Μακη σε ενα σπιτικο ενος κυριου ακουσα τα 802 D με τον τελικο της Classe τον 401 ,προενισχυτη τον αναλογο σειρας Δ ,πηγη ενα μεγαλο της Audionet και δεν σου κρυβω πως το αποτελεσμα ηταν συγκλονιστικο....παντα για τα δικα μου γουστα φιλε......
Δεν προμοταρει τυχαια η B&W τα ηχεια της με τα αναλογα συνοδα της Classe !!!
Ειλικρινα αξιζει τον κοπο μιας ακροασης με τον συγκεκριμενο τελικο.....αληθεια δεν εχεις τον τροπο να σου εφερναν εναν στο σπιτι να τον ακουσεις?πιστευω οτι ειναι το ιδανικο φιλε οποτε και τα συμπερασματα θα ειναι ποιο σιγουρα με βαση το σεταπ που εχεις......
Πιστευω οτι θα εκπλαγεις με τον συγκεκριμενο τελικο....πολλα τα ρευματα λεμε!!:a0210::a0210:

Λοιπόν αν σε βοηθάει λίγο παραπάνω θα σου πώ ότι σε ένα σύστημα στημένα τα 802D με πηγή naim 555, προ nain 555 και τελικούς 2 drednauteΙΙ σε διενίσχυση παίζει πολύ καλά. Διαφορετικό μπορείς να το κάνεις καλλίτερο δεν νομίζω ή αν φύγεις απο τα ταξης Δ μετά χρειάζεσαι πολλά χρήματα. Ομως ο Βασίλης ο Χουρμουζιάδης είναι πολύ έμπειρος και με το χομπυ αλλά και με τα B&W. Εγώ δεν στο κρύβω ότι αν κυκλοφορεί ενεργή λύση απο την Β&W αρχίζω να την :SFGSFGSF: και αρχίζω να κ@λοτρώγομαι.

Re: Απάντηση: GRYPHON DIABLO & 802D

:captain:
Το θέμα της ενεργούς οδήγησης των 802D κοντεύει να εξελιχθεί σε σύγχρονο αστικό μύθο.

H B&W δεν σκοπεύει να παρουσιάσει στην αγορά ενεργό προΙόν σειράς 800 ή κάποια σχετική αναβάθμιση.