@offtopic και στην διακριτικη σας ευκαιρια αν θα παραμεινει Κε Διαχειριστα.
Δεν ξερετε φιλοι μου ..ποσο χαρουμενους κανετε καποιους τρελαμενους που πριν καιρο δημιουργησαν το avclub... Που ετρεξαν κοπιασαν υλοποιησαν...και σας βλεπουν τωρα να μιλατε να παιζετε να ανταλαζετε πληροφοριες και γνωσεις.. Ουσιαστικα αποδιδετε με τον πιο απλοικο τροπο τον ορισμο του φορουμ...τον ορισμο και την υπαρξη του Avclub..
Καλη συνεχεια και παντα τετοια!!!!
Πάμε για τον 2ο!!! τη γνωστή μέρα και ώρα
2) 27/ΜΑΡΤΙΟΥ - Cape Ring 7.06Χλμ.- Murcielago LP 640 '09 (550Β.Α.)- 9 ΓΥΡΟΙ - ΛΑΣΤΙΧΑ RACING HARD/ρυθμός φθοράς - μέγιστος
Οκεεεεέυ. Έχω κλάσει. Τόσες ώρες έτρεχα με sport hard. Μπράβο μου. Τουλάχιστον ήταν καλή προπόνηση στο "πως να φέρετε το αυτοκίνητό σας στην σωστή κατεύθυνση μετά από πολλαπλά τετακέ".
Πως την πατησες ετσι; Τουλαχιστον τωρα θα σου φαινεται πιο ευκολο με τα racing. Eπαιξα και εγω λιγο σημερα. Σε τι χρονους εισαι;
ps: Το θεμα με τα καυσιμα δεν μπορω να το ρυθμισω ,καθως καιω σταθερα παραπανω απο οτι πρεπει. Aκομα και να προσεχω να μην ανεβαινουν πολυ οι στροφες στα κατεβασματα ταχυτητων, το προβλημα παραμενει. Τι διαολο φταιει δεν μπορω να καταλαβω!
:speechless-smiley-0:bang::slapface:
Πάω για προπόνηση...
Εγώ έσπασα το χέρι μου, δεν θα τρέξω την Τετάρτη...
ωχ περαστικα γιωργο.
Προς κύριο διαχειριστή: Θα μπορούσες να βάλεις στη βαθμολογία και τα ονόματά μας δίπλα στα PSN?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.