GT5 RACES in AVclub!

@offtopic και στην διακριτικη σας ευκαιρια αν θα παραμεινει Κε Διαχειριστα.
Δεν ξερετε φιλοι μου ..ποσο χαρουμενους κανετε καποιους τρελαμενους που πριν καιρο δημιουργησαν το avclub... Που ετρεξαν κοπιασαν υλοποιησαν...και σας βλεπουν τωρα να μιλατε να παιζετε να ανταλαζετε πληροφοριες και γνωσεις.. Ουσιαστικα αποδιδετε με τον πιο απλοικο τροπο τον ορισμο του φορουμ...τον ορισμο και την υπαρξη του Avclub..
Καλη συνεχεια και παντα τετοια!!!!

Last edited:
Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

@offtopic και στην διακριτικη σας ευκαιρια αν θα παραμεινει Κε Διαχειριστα.
Δεν ξερετε φιλοι μου ..ποσο χαρουμενους κανετε καποιους τρελαμενους που πριν καιρο δημιουργησαν το avclub... Που ετρεξαν κοπιασαν υλοποιησαν...και σας βλεπουν τωρα να μιλατε να παιζετε να ανταλαζετε πληροφοριες και γνωσεις.. Ουσιαστικα αποδιδετε με τον πιο απλοικο τροπο τον ορισμο του φορουμ...τον ορισμο και την υπαρξη του Avclub..
Καλη συνεχεια και παντα τετοια!!!!

:grinning-smiley-043 Ευχαριστούμε για την φιλοξενία!

Re: Απάντηση: GT5 RACES in AVclub!

Οκεεεεέυ. Έχω κλάσει. Τόσες ώρες έτρεχα με sport hard. Μπράβο μου. Τουλάχιστον ήταν καλή προπόνηση στο "πως να φέρετε το αυτοκίνητό σας στην σωστή κατεύθυνση μετά από πολλαπλά τετακέ".

Απάντηση: Re: Απάντηση: GT5 RACES in AVclub!

Οκεεεεέυ. Έχω κλάσει. Τόσες ώρες έτρεχα με sport hard. Μπράβο μου. Τουλάχιστον ήταν καλή προπόνηση στο "πως να φέρετε το αυτοκίνητό σας στην σωστή κατεύθυνση μετά από πολλαπλά τετακέ".

Πως την πατησες ετσι; Τουλαχιστον τωρα θα σου φαινεται πιο ευκολο με τα racing. Eπαιξα και εγω λιγο σημερα. Σε τι χρονους εισαι;

ps: Το θεμα με τα καυσιμα δεν μπορω να το ρυθμισω ,καθως καιω σταθερα παραπανω απο οτι πρεπει. Aκομα και να προσεχω να μην ανεβαινουν πολυ οι στροφες στα κατεβασματα ταχυτητων, το προβλημα παραμενει. Τι διαολο φταιει δεν μπορω να καταλαβω!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: GT5 RACES in AVclub!

Πως την πατησες ετσι; Τουλαχιστον τωρα θα σου φαινεται πιο ευκολο με τα racing. Eπαιξα και εγω λιγο σημερα. Σε τι χρονους εισαι;

ps: Το θεμα με τα καυσιμα δεν μπορω να το ρυθμισω ,καθως καιω σταθερα παραπανω απο οτι πρεπει. Aκομα και να προσεχω να μην ανεβαινουν πολυ οι στροφες στα κατεβασματα ταχυτητων, το προβλημα παραμενει. Τι διαολο φταιει δεν μπορω να καταλαβω!

Καλά μην αγχώνεσαι, εγώ έβγαζα με το ζόρι 6 γύρους. Με τα sport hard όταν κατάφερα να ολοκληρώσω 1 γύρο (χαχαχα) έκανα 3:05 με 3:10.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: GT5 RACES in AVclub!

Ναι, χωρις βοηθεις παιζω παντα. Μαλλον ειναι το στυλ οδηγησης. Δεν βλεπω να φταιει κατι αλλο. Και τα λαδια τα αλλαξα και αυτο που ειπες με τα κατεβασματα εκανα, αλλα τιποτα.
Αν δοκιμασει κανενας αλλος να κανει εναν αγωνα (σε αιθουσα με τις ρυθμισεις που θα παιξουμε την Τεταρτη) , ας ενημερωσει ποσα λιτρα χρειαστηκε συνολικα για να τερματισει. Εγω νομιζω οτι θελω τουλαχιστον 70 συνολικα και στα δυο πιτ στοπ που κανω. Ειναι πολυ σημαντικο , αν σκεφτεις οτι στα πιτ βαζεις 1λιτρο το δευτερολεπτο. Αν καποιος βαλει 60λιτρα για παραδειγμα ειναι στο -10" , απο την αρχη του αγωνα σε σχεση με μενα !

Επειδή δεν είναι σωστό να επαναπαύεστε:

dsc02421vu.jpg

αρχίστε την προπόνηση!!!

Αυτες οι διακεκομμενες γραμμουλες να απαγορευτουν αμεσως!!! :flipout:

ΥΓ. Τι χρονο εκανες παλι ... :SFGSFGSF: παω να βαλω τους καλους προφυλακτηρες,θα τους ξαναχρειαστω .... :flipout:

ωχ περαστικα γιωργο.

Συγγνώμη έπρεπε να βάλω ένα :flipout: στο προηγούμενο post μου. Απλά είδα τους χρόνους των φίλων μας και είπα να βρω δικαιολογία να αποφύγω τον διασυρμό.

Πλάκα έκανα και εννοείται πως θα τρέξω κανονικά αύριο και θα σου κάνω και παρέα μου φαίνεται γιατί οι υπόλοιποι στον δεύτερο γύρο θα έχουν διακτινιστεί :grinning-smiley-043.

Απλά μετά τη μ@λ@&!@ που έκανα τρέχοντας με τα σπορ σκληρά δεν είχα τη διάθεση να προπονηθώ και θα παρουσιαστώ αδιάβαστος πάλι.

Αλήθεια bluetooth πήρες?

Προς κύριο διαχειριστή: Θα μπορούσες να βάλεις στη βαθμολογία και τα ονόματά μας δίπλα στα PSN?

Last edited:
Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Προς κύριο διαχειριστή: Θα μπορούσες να βάλεις στη βαθμολογία και τα ονόματά μας δίπλα στα PSN?

Το έχω σκεφτεί αλλά δεν ξέρω αν έχουν αντίρρηση και οι άλλοι (προσωπικά δεδομένα) :argue:.

Re: Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Τα μικρά μας εννοώ φυσικά. Από κει και πέρα μπορούμε να τα κάνουμε PM αν δεν θέλουμε να φαίνονται.