Λοιπόν, πέρα από την πλάκα θα ήθελα τώρα να σοβαρευτούμε λιγάκι.
Επειδή υποψιάζομαι τον λόγο που ο φίλος μας ο dauel "βαρέθηκε" και θέλει να εγκαταλείψει την παρέα μας, θέλω να σας μιλήσω για κάτι δυσάρεστο που ανακάλυψα παρακολουθώντας το replay του αγώνα, με την ιδιότητα του κριτή!
Όπως θα διαβάσατε και στην "ομολογία" μου για τα δρώμενα μου μέσα στον αγώνα, έκανα ένα σοβαρό λάθος που στοίχισε σε έναν άλλο οδηγό αλλά και σε μένα τον ίδιο, πολύτιμο χρόνο. Έγινε όμως χωρίς δόλο, ζήτησα συγνώμη και έπραξα τα δέοντα βάση του κανονισμού! Επέτρεψα δηλ. στον εκτροχιασμένο οδηγό να ανακτήσει την πορεία του μέσα στην πίστα και μόνο τότε ακολούθησα και εγώ, παρ' όλο που αυτό με ανάγκασε να συνεχίσω τον αγώνα στην τελευταία θέση και αρκετά πίσω απ´τους άλλους. Ατυχήματα συμβαίνουν άλλωστε και στους κανονικούς αγώνες και από την πείρα μου στους on-line αγώνες γνωρίζω ότι τέτοια συμβάντα όταν εξελίσσονται μ' αυτόν τον τρόπο είναι απολύτως αποδεκτά...
Αφού παρακολούθησα όμως το replay του αγώνα ποιο λεπτομερώς, ανακάλυψα ότι ένας άλλος συνοδηγός μας προκάλεσε τετ-ακε σε τρεις άλλους συνοδηγούς μας και παρολίγον σε άλλον ένα, και δεν έκοψε καν ταχύτητα... ως ένδειξη παραδοχής του λάθους του.
Αποφάσισα όμως, παρ' όλα αυτά, να μην αναφερθώ ονομαστικά και να μην επιβάλω ποινές σ' αυτόν τον αγώνα καθώς είναι ο πρώτος μας και γιατί πιστεύω ότι στην πραγματικότητα όλοι μας επιθυμούμε καθαρούς και δίκαιους αγώνες και ότι θα προσπαθήσουμε τουλάχιστον να τους διατηρήσουμε έτσι!
Ζητώ συγνώμη για το αυστηρό μου ύφος αλλά θέλω υπογραμμίσω μ' αυτόν τον τρόπο, ότι αν δεν προσέξουμε, θα χαλάσουμε μόνοι μας αυτήν την ωραία παρέα που δημιουργήσαμε.
Έτσι ενώ δεν αλλάζει στην πράξη η βαθμολογία θα ήθελα να ενημερώσω ότι αυτή σχηματίζεται πλέον (και μόνο για αυτόν τον αγώνα) με τον εξής τρόπο:
Δεν θα επιβληθούν ποινές αλλά ούτε και προσαυξήσεις βαθμών λόγο αδικιών, ενώ θα ισχύσει ο βαθμός υπέρ του γρηγορότερου οδηγού του αγώνα που τελικά δικαιωματικά πάει στον κο. dauel:award:
Η συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών ήταν άψογη και θέλω μ' αυτήν την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τον πολύ καλό και συναρπαστικό αγώνα και να ευχηθώ για ακόμα καλύτερους αγώνες στη συνέχεια!