GT5 RACES in AVclub!

Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Κι εγώ, κι εγώ. Με το Alto της γυναίκας μου. Θα σας πατήσω γατάκια!!!:driver:

Θα ερχομουν και εγω και θα σας περνουσα απο επανω , αλλα το αποχωριστηκα (ιδιο αλλα με αλλες ζαντες ηταν το δικο μου) πριν λιγο καιρο! :bawling:

1img-1257377186.jpg

Λοιπόν, πέρα από την πλάκα θα ήθελα τώρα να σοβαρευτούμε λιγάκι.

Επειδή υποψιάζομαι τον λόγο που ο φίλος μας ο dauel "βαρέθηκε" και θέλει να εγκαταλείψει την παρέα μας, θέλω να σας μιλήσω για κάτι δυσάρεστο που ανακάλυψα παρακολουθώντας το replay του αγώνα, με την ιδιότητα του κριτή!

Όπως θα διαβάσατε και στην "ομολογία" μου για τα δρώμενα μου μέσα στον αγώνα, έκανα ένα σοβαρό λάθος που στοίχισε σε έναν άλλο οδηγό αλλά και σε μένα τον ίδιο, πολύτιμο χρόνο. Έγινε όμως χωρίς δόλο, ζήτησα συγνώμη και έπραξα τα δέοντα βάση του κανονισμού! Επέτρεψα δηλ. στον εκτροχιασμένο οδηγό να ανακτήσει την πορεία του μέσα στην πίστα και μόνο τότε ακολούθησα και εγώ, παρ' όλο που αυτό με ανάγκασε να συνεχίσω τον αγώνα στην τελευταία θέση και αρκετά πίσω απ´τους άλλους. Ατυχήματα συμβαίνουν άλλωστε και στους κανονικούς αγώνες και από την πείρα μου στους on-line αγώνες γνωρίζω ότι τέτοια συμβάντα όταν εξελίσσονται μ' αυτόν τον τρόπο είναι απολύτως αποδεκτά...

Αφού παρακολούθησα όμως το replay του αγώνα ποιο λεπτομερώς, ανακάλυψα ότι ένας άλλος συνοδηγός μας προκάλεσε τετ-ακε σε τρεις άλλους συνοδηγούς μας και παρολίγον σε άλλον ένα, και δεν έκοψε καν ταχύτητα... ως ένδειξη παραδοχής του λάθους του.

Αποφάσισα όμως, παρ' όλα αυτά, να μην αναφερθώ ονομαστικά και να μην επιβάλω ποινές σ' αυτόν τον αγώνα καθώς είναι ο πρώτος μας και γιατί πιστεύω ότι στην πραγματικότητα όλοι μας επιθυμούμε καθαρούς και δίκαιους αγώνες και ότι θα προσπαθήσουμε τουλάχιστον να τους διατηρήσουμε έτσι!

Ζητώ συγνώμη για το αυστηρό μου ύφος αλλά θέλω υπογραμμίσω μ' αυτόν τον τρόπο, ότι αν δεν προσέξουμε, θα χαλάσουμε μόνοι μας αυτήν την ωραία παρέα που δημιουργήσαμε.

Έτσι ενώ δεν αλλάζει στην πράξη η βαθμολογία θα ήθελα να ενημερώσω ότι αυτή σχηματίζεται πλέον (και μόνο για αυτόν τον αγώνα) με τον εξής τρόπο:

Δεν θα επιβληθούν ποινές αλλά ούτε και προσαυξήσεις βαθμών λόγο αδικιών, ενώ θα ισχύσει ο βαθμός υπέρ του γρηγορότερου οδηγού του αγώνα που τελικά δικαιωματικά πάει στον κο. dauel:award:

Η συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών ήταν άψογη και θέλω μ' αυτήν την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τον πολύ καλό και συναρπαστικό αγώνα και να ευχηθώ για ακόμα καλύτερους αγώνες στη συνέχεια!

Last edited:

ρε παιδια πως βλεπουμε το replay?

Eγω το αποθηκευσα την ωρα που τελειωσε ο αγωνας πατωντας πανω στο βαθρο .Αν δεν το αποθηκευσες τοτε, δεν νομιζω οτι μπορεις να το δεις.
Δεν ξερω αν μπορω να στο στειλω με καποιο τροπο.Αν ξερει καποιος πως γινεται, ας το πει.

Re: Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Eγω το αποθηκευσα την ωρα που τελειωσε ο αγωνας πατωντας πανω στο βαθρο .Αν δεν το αποθηκευσες τοτε, δεν νομιζω οτι μπορεις να το δεις.
Δεν ξερω αν μπορω να στο στειλω με καποιο τροπο.Αν ξερει καποιος πως γινεται, ας το πει.

Γίνεται. Πρέπει να το κάνεις extract μέσα από το μενού του GT5 στο XMB (ή κάπως έτσι), με απλά λόγια πρέπει να το μεταφέρεις στον σκληρό του PS3 και από εκεί μπορείς να το κάνεις attach σε μύνημα και ο παραλήπτης πρέπει να κάνει το αντίστροφο. Αν θες μπορώ να το κοιτάξω το βράδυ, γιατί όλα αυτά στη θεωρία, στην πράξη έχω στείλει μόνο φωτογραφίες.

αμα μπορη κανεις ας μου το στειλη γιατι δεν το αποθηκευσα.

Προσπαθησα εγω χθες αλλα δεν τα καταφερα μεσω του ps3. Μαλλον θα πρεπει να το κανω save σε usb-stick και να στο στειλω με καποιο τροπο (mail?). Δεν θυμαμαι ομως ποσο μεγεθος πιανει το replay και αν χωραει σε mail. Aν βρω χρονο, θα δοκομασω και θα σου πω.

Υπάρχει δυνατότητα να προκαθορίσουμε σειρά εκκίνησης, ή γίνεται μόνο με τα δοκιμαστικά. Το ρωτάω για να δω πως σας φαίνεται η ιδέα να ξεκινήσουμε με ανεστραμμένη τη σειρά τερματισμού του τελευταίου αγώνα, ιδέα του Στέργιου (Ringo).
Μια άλλη λύση θα ήταν να προσθέτουμε έρμα στους πιο γρήγορους οδηγούς του τελευταίου αγώνα και να αφαιρούμε στους πιο αργούς.
Ελπίζω να μην με παρεξηγήσει κανείς επειδή τερμάτισα ... παραπροτελευταίος.:flipout:

Εγω που ημουν προτελευταιος να πω οτι προτιμω να εχουμε ολοι τις ιδιες ρυθμισεις. Για μενα σκοπος ειναι να περασω καλα και δε με ενδιαφερει τοσο πολυ να κερδισω. Αντιθετως με ενδιαφερει να βελτιωθω και να φτασω κοντα στους χρονους που κανετε, οποτε δεν συμφωνω να τρεχουν καποιοι με μειονεκτημα.Αυτο φυσικα ειναι η προσωπικη μου γνωμη,οποτε αν εσυ θελετε κατι αλλο , no problem!

Tελικα μετα απο δοκιμες με τον Αρη σημερα στην νεα πιστα, να πω πως παιζει δημαντικο ρολο η καταναλωση καυσιμου στο παιχνιδι και επηρρεαζεται μαλλον απο τον τροπο οδηγησης. Εγω εφοδιαστηκα συνολικα στα 2 πιτστοπ με περιπου 55 λιτρα (ισως και παραπανω) , ενω ο Αρης χρειαστηκε λιγοτερα.Και εκει που ημουν ετοιμος να τον κατατροπωσω καθως ημουν αρκετα μπροστα του, εμεινα ξανα απο καυσιμα ξανα στον τελυταιο γυρο. Για να τερματισω θα χρειαζομουν περιπου 65λιτρα συνολικα ισως και παραπανω.Αυτο σημαινει οτι θα ήμουν πανω απο 10 δευτερολεπτα πισω στον συνολικο χρονο του αγωνα ( πανω απο 1sec στον γυρο δηλαδη ) , μονο απο την καταναλωση καυσιμου. Οποτε μαλακά με το γκαζι και δοκιμαστε ποσα καυσιμα χρειαζεστε για τους 9 γυρους.
Αν εχει καποιος καμια ιδεα γιατι καιω τοσο πολυ καυσιμο ,ας μου το πει να δοκιμασω.

ps: @ backousis: Το αρχειο ειναι 37 mb και δεν μπορω να το στειλω με mail. Aν ξερεις καποιον τροπο να στο στειλω , πες μου.

δε πειραζη στον επομενο αγωνα θα το σωσω.και εγω που τερματισα τελευταιος λεω να παραμεινη ως εχει.σιγα τωρα μη σκασω επειδη βγηκα τελευταιος.

Ο σκανδαλιαρης ξερει τι παιζει με την καταναλωση,αλλα δεν θα σας πω.....θα κανω παλι τον :chinese:

Nτροπη σου! Πως να σε δελεασω να τα ομολογησεις ολα, εεε αγαπημενε συμπολιτη; Στο σημειο αυτο, να αναφερω οτι σε θαυμασα στον προηγουμενο αγωνα και πιστευω πως αξιζες τη νικη! (Σλουρπ...) Ηταν αρκετο αυτο ή να γλυψω λιγο ακομα;

Perfecto...τα καυσιμα τελειωνουν "πολυ" πιο γρηγορα αν χρησιμοποιεις μικρες σχεσεις στο σασμαν αρα πολλες στροφες αρα περισσοτερα καυσιμα,πχ.στα κατεβασματα για φρεναρισμα....

Perfecto...τα καυσιμα τελειωνουν "πολυ" πιο γρηγορα αν χρησιμοποιεις μικρες σχεσεις στο σασμαν αρα πολλες στροφες αρα περισσοτερα καυσιμα,πχ.στα κατεβασματα για φρεναρισμα....

Και σιγουρα το asm.....

Ωχ. Το έλιωσε παιδιά. Για να ποστάρει την 1η φορά στις 16:30 και τη 2η στις 22:00 με επιπλέον συμπεράσματα, καταλάβατε πόσες δοκιμές έχει κάνει ο Σουμάχερ... Εμμ, έτσι γίνεσαι πρωταθλητής.

Ωχ. Το έλιωσε παιδιά. Για να ποστάρει την 1η φορά στις 16:30 και τη 2η στις 22:00 με επιπλέον συμπεράσματα, καταλάβατε πόσες δοκιμές έχει κάνει ο Σουμάχερ... Εμμ, έτσι γίνεσαι πρωταθλητής.

:flipout::flipout::flipout: σε πιάσαμε στα πράσα κε. Στάθη!

Re: Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Πας και διαλέγεις κάτι αυτοκίνητα και κάτι πίστες ρε αδερφάκι μου ... Δύο γύρους σερί δεν έβγαλα γαμώ το χαΐρι μου:violent-smiley-030::furious3::7SFGSFG::bigcry: