GT5 RACES in AVclub!

Το αυτοκίνητο είναι ωραίο αν και λίγο απότομο με αυτά τα λάστιχα. Άντε και με daewoo matiz στον επόμενο αγώνα! :flipout:

Το αυτοκίνητο είναι ωραίο αν και λίγο απότομο με αυτά τα λάστιχα. Άντε και με daewoo matiz στον επόμενο αγώνα! :flipout:

Δηλαδή εννοείς πως θα προτιμούσες sport hard ή racing soft?

Καλωσόρισες στο AVClub btw.:2thumb22sup:

Ούτε εγώ έχω ξανατρέξει και δεν έχω ιδέα τι παίζει με τις φθορές :p. Το βράδυ θα τα δούμε όλα.. :p

Δηλαδή εννοείς πως θα προτιμούσες sport hard ή racing soft?

Καλωσόρισες στο AVClub btw.:2thumb22sup:

Καλώς σε βρήκα geopan973!
Όχι τα λάστιχα μια χαρά είναι απλά φθείρωνται γρήγορα, αλλά συνηθίζεται σιγά σιγά :P

Λοιπόν....επειδή δεν προβλέπεται να παίρνω PS3 σύντομα, αποφάσισα να πάρω άλλο δρόμο...

Αποφάσισα να γίνω Γενικός Διαχειριστής και να κλειδώσω για πάντα αυτό το νήμα που με πληγώνει!!

:D:D

Hello παιδες!. Σας ζηλευω τρελα με τη φαση που στησατε! Μπραβο Αρη! Εκανα δοκιμες με τον Rebirth στην Autumn Ring και κωλογουσταρα τη διαδικασια του ψαξιματος με τα καυσιμα και τη φθορα ελαστικων. Θα ηθελα και εγω να παρω μερος αλλα 1ον δε με βολευει η μερα και 2ον το ps3 μου τα παιξε και ειμαι ξανα lvl 1 στο gt......:furious3:. Παντως αν μπορουν και τα αλλα παιδια να αλλαξουμε μερα (ειστε ολοι Racing Gods, σλουρπ, σλουρπ....) θα ηθελα να παρω μερος και εγω (μετα απο level up φυσικα). Τεσπα, καλο :driver: σημερα και ας νικησει ο καλυτερος!

P.S. Επαιξε κανεις σας Asseto Corsa? Απιστευτο παιδια!. Πρωτη φορα νιωθω τετοια αισθηση του βαρους σε Simulation.....και αυτες οι αναρτησεις Θεε μου!!!!

P.S. Οι μερες που μπορω ειναι Τριτη η Πεμπτη μετα τις 21:00....Pretty pleaseeeeeeeee.......

P.S. Επαιξε κανεις σας Asseto Corsa? Απιστευτο παιδια!. Πρωτη φορα νιωθω τετοια αισθηση του βαρους σε Simulation.....και αυτες οι αναρτησεις Θεε μου!!!!

Ω λα λα.. Ναι.......

Hello παιδες!. Σας ζηλευω τρελα με τη φαση που στησατε! Μπραβο Αρη! Εκανα δοκιμες με τον Rebirth στην Autumn Ring και κωλογουσταρα τη διαδικασια του ψαξιματος με τα καυσιμα και τη φθορα ελαστικων. Θα ηθελα και εγω να παρω μερος αλλα 1ον δε με βολευει η μερα και 2ον το ps3 μου τα παιξε και ειμαι ξανα lvl 1 στο gt......:furious3:. Παντως αν μπορουν και τα αλλα παιδια να αλλαξουμε μερα (ειστε ολοι Racing Gods, σλουρπ, σλουρπ....) θα ηθελα να παρω μερος και εγω (μετα απο level up φυσικα). Τεσπα, καλο :driver: σημερα και ας νικησει ο καλυτερος!

P.S. Οι μερες που μπορω ειναι Τριτη η Πεμπτη μετα τις 21:00....Pretty pleaseeeeeeeee.......

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορείς να τρέξεις λόγω του Lv1. Τα αυτοκίνητα μέχρι 1 μύριο είναι θέμα μιας απλής φωτοτυπίας και φαξ (οι παλιότεροι στο forum καταλαβαίνουν).

P.S. Θα με κάνετε τελικά να αγοράσω καινούργιο laptop.

P.S. Όσον αφορά την αλλαγή ημερομηνιάς διεξαγωγής αγώνων (sic...) εγώ δεν έχω πρόβλημα αν συμφωνούν τα υπόλοιπα παιδιά.

Καλησπερα παιδια. θα ηθελα να ζητησω προκαταβολικα συγνωμη γιατι δε θα μπορεσω να συμμετασχω στον αγωνα λογω υποχρεωσης. Ελπιζω να γινω δεκτος στο επομενο meeting. Συγνωμη και παλι και καλα burn outs!

Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Θα ηθελα και εγω να παρω μερος αλλα 1ον δε με βολευει η μερα και 2ον το ps3 μου τα παιξε και ειμαι ξανα lvl 1 στο gt......:furious3:. Παντως αν μπορουν και τα αλλα παιδια να αλλαξουμε μερα (ειστε ολοι Racing Gods, σλουρπ, σλουρπ....) θα ηθελα να παρω μερος και εγω (μετα απο level up φυσικα). Τεσπα, καλο :driver: σημερα και ας νικησει ο καλυτερος!

Όπως είπε και ο Γιώργος για τα αυτοκίνητα μην ανησυχείς, θα στα στείλουμε εμείς και για τις μέρες που προτείνεις, εγώ είμαι οκ. Ας απαντήσουν και τα άλλα παιδιά.:2thumb22sup:

Καλησπερα παιδια. θα ηθελα να ζητησω προκαταβολικα συγνωμη γιατι δε θα μπορεσω να συμμετασχω στον αγωνα λογω υποχρεωσης. Ελπιζω να γινω δεκτος στο επομενο meeting. Συγνωμη και παλι και καλα burn outs!

Να προσθεσω...μιας πολυ ομορφης υποχρεωσης,ε?ε? (μπας και σε αφησει στον επομενο αγωνα...):silly:

Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Θα σου βάλω πόντους ποινής γι´αυτό (η τιμωρία σου: :ban-aki:)

Τα λέμε στη Suzuka:ernaehrung004:

Τα λέμε σε μια ωρίτσα στην πίστα, καλή επιτυχία σε όλους!!!

Τάσο, τι ώρα θα έρθεις? (για να μου πέσουν μερικά καρφιά - κατά λάθος - στην πίστα) :AFADF0: