GT5 RACES in AVclub!

Άντε να γράψω κι εγώ καμιά-δυο γραμμούλες.

Αυτήν την φορά είχα κάνει προπόνηση, αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο είχα εκλάβει ότι πρέπει να τρέξουμε με σπορ μαλακά οπότε έκανα εξάσκηση σε time trial περιβάλλον με σπορ σκληρά για να αποκτήσω μιά αίσθηση της πίστας και του αυτοκινήτου (τρομάρα μου).

Μόνο αφού ποστάρισαν τα άλλα παιδάκια τους χρόνους τους συνειδητοποίησα τη μ@@@@ μου. Παρόλα ταύτα είχα σιχαθεί τόσο πολύ το αυτοκίνητο στο τέλος που δεν είχα διάθεση να ξανατρέξω. Θυμήθηκα και το πόσο με είχε αηδιάσει η συμπεριφορά της σε μια δοκιμασία από τις άδειες, αν θυμαμαι καλά ήταν προσπέρασματα σε ένα γύρο από τελευταία θέση στην Grand Valley Speedway.
γλυρο
Ο αγώνας ... καταστροφή. Από τους εννιά γύρους νομίζω ότι έβγαλα 1 γύρο χωρίς έξοδο και σε αυτόν έκανα ένα πολύ συντηρητικό 2:50 - 2:51 αν θυμάμαι καλά. Στους υπόλοιπους 8 τουλάχιστον 1 έξοδο ανά γύρο. Έχασα και τα πιτ στον 3ο γύρο, φασκελοκουκούλωστα.

Sorry αν σας έσπασα τα νεύρα με τα μπινελίκια μου by the way.

Συγχαρητήρια επίσης στον κουμπάρο μου (Ringo) που αν και πολύ καλύτερος από εμένα με την τιμονιέρα χθες δεν του πήγε καθόλου ούτε το αυτοκίνητο ούτε η πίστα και όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν γκρίνιαξε ούτε μία φορά σε αντίθεση με εμένα.:SFGSFGSF:

Πολλά συγχαρητήρια και στον Γιώργο (Backousis). Ούτε καν θέλω να φανταστώ το πόσο δύσκολο θα ήταν να οδηγήσει αυτό το ποίημα οδηγικής συμπεριφοράς με μια τιμονέρα 270 μοιρών.:SFGSFGSF:
Είμαι σίγουρος ότι αν δεν είχε μείνει από καύσιμα στον 6 θα ήμασταν πολύ πιο κοντά στην κατάταξη και το πιθανότερο είναι ότι θα ήταν αυτός 5ος.

Οι υπόλοιποι δε με ενδιαφέρετε ρε!:mad:

Έχετε χάρη που δεν μπορώ να προπονηθώ παραπάνω από 2 με 4 ώρες την εβδομάδα αλλιώς θα σας έδειχνα εγώ... :rofl:

Συγχαρητήρια πάλι στον Τάσο "Alien" racer, πολύ καλός αγώνας από τον Στάθη "Σκανταλιάρη", ώς συνήθως σταθερός ο Άρης "Prost" και η έκπληξη κατ' εμέ του αγώνα ο Κώστας "Καίω πολύ και και ξεχνάω να γεμίσω".

Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Καλημερα σε ολους. Καλο θα ειναι να καταληξουμε σε αυτοκινητο και λαστιχα-καταναλωση γιατι ερχεται ΣΚ. Υποθετω πως τοτε εχουμε ολοι πιο πολυ ελευθερο χρονο να κανουμε δοκιμες. Τι λες και εσυ παραγκαρχη- διαχειριστη;

ps: Θα σε παρω ενα τηλεφωνο το απογευμα για το θεμα που σου ελεγα με εκεινον τον φιλο μου με το cockpit. Ισως να εχουμε εξελιξεις μεσα στο ΣΚ.Στειλε μου με ενα pm το τηλεφωνο σου ,γιατι εχω ενα αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι το δικο σου.

Άντε να γράψω κι εγώ καμιά-δυο γραμμούλες.
Συγχαρητήρια πάλι στον Τάσο "Alien" racer, πολύ καλός αγώνας από τον Στάθη "Σκανταλιάρη", ώς συνήθως σταθερός ο Άρης "Prost" και η έκπληξη κατ' εμέ του αγώνα ο Κώστας "Καίω πολύ και και ξεχνάω να γεμίσω".

:flipout: Σου προτείνω τη θέση του "επίσημου" σχολιαστή των αγώνων μας :flipout::SFGSFGSF:

αντε ναγραψω και εγω 2 γραμμες.η αληθεια ειναι οτι η τιμονιερα ειναι πιο δυσκολη απο την dfgt που ειχα πριν αλλα και το cockpit που εχω φτιαξη το παλευω γιατι γλυστραη και μου φευγη σε φρεναρισματα και ακομα κοβω και ραβω να βρω τη θεση οδηγησης.το αμαξι ηταν πολυ ασχημο και ειδικα στο τριτο γυρο απαραδεκτο αλλα πηγα καπως καλα γιατι δεν το πιεζα οποτε βγηκα μονο 1-2 φορες εξω.αν κανω και λιγη προπονηση κατι μπορη να γινη.

απορω παντως που εμεινα γιατι δεν το πιεζα.

Καλημερα σε ολους. Καλο θα ειναι να καταληξουμε σε αυτοκινητο και λαστιχα-καταναλωση γιατι ερχεται ΣΚ. Υποθετω πως τοτε εχουμε ολοι πιο πολυ ελευθερο χρονο να κανουμε δοκιμες. Τι λες και εσυ παραγκαρχη- διαχειριστη;

ps: Θα σε παρω ενα τηλεφωνο το απογευμα για το θεμα που σου ελεγα με εκεινον τον φιλο μου με το cockpit. Ισως να εχουμε εξελιξεις μεσα στο ΣΚ.Στειλε μου με ενα pm το τηλεφωνο σου ,γιατι εχω ενα αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι το δικο σου.

Ας κλείσουμε με το NSX αφού σε όλους σας αρέσει. Εγώ θα προτιμούσα την μπέμπα Μ3 αλλά αφού είναι και η πίστα μάντε ιν Japan...

Α! και λάστιχα Sport Soft. Γύρους και τα λοιπά μετά τις δοκιμές του πρωινού του Σαββάτου. (Σας περιμένω 10:00 με 12:30)

Υ.Γ. Θα ήθελα να προτείνω (μιας και πρέπει να καταλήξουμε επειγόντως και μ' αυτό) την δικιά μου πρόταση για τον χρόνο διεξαγωγής των αγώνων και θα εξηγήσω γιατί.

Υ.Γ.2 Θα με βόλευε αφάνταστα αν μπορούσαμε να κάνουμε τους αγώνες μας νωρίς και το λέω για δύο λόγους: ο πρώτος και σημαντικότερος είναι ότι μετά τον αγώνα τα επίπεδα αδρεναλίνης έχουν ανέβει τόσο πολύ που στην καλύτερη με πιάνει ο ύπνος κατά τις 3 με 4 το πρωί, ενώ κατά την διάρκεια των τριών ωρών που μου απομένουν για ύπνο, βλέπω σε όλο το όνειρο :sleep: την συνέχεια του αγώνα... Οι επιπτώσεις στην αποδοτικότητά μου την επομένη είναι καταστροφικές... :coffee:
Δεύτερον, δεν προλαβαίνω τα άγρια μεσάνυχτα να μαζέψω σωστό υλικό για να κάνω τον κριτή (αλλά και ένα λεπτομερές φωτορεπορτάζ - ξέρω ότι σας αρέσουν) την επομένη!

Ξέρω ότι έχουμε και φοιτητές στην παρέα και ότι δεν μπορούν να τρέξουν πριν τις μία το μεσημέρι αφού κάνουν υπνοθεραπεία, αλλά τι θα λέγατε για τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου, ας πούμε 18:00 με 20:00.

Αν όχι τότε μας μένει μόνο το 22:00 με 24:00 της Πέμπτης και εννοώ ότι η διαδικασία των προκριματικών να αρχίζει στις 22:00. Αν όχι πάλι, τότε να το "κλείσουμε" για 23:00 της Πέμπτης. (Δεν μας μένει άλλη δυνατότητα ή υπάρχει?)

Υ.Γ.3 Κώστα σου στέλνω (με π.μ.) το :call: μου. Ελπίζω να τα πάρει γιατί μου πιάνουν χώρο στο γκαράζ και θα αναγκαστώ να τα κουβαλήσω σύντομα - όλα - και μόνιμα στο χωριό (εξοχικό).

Σας ακούω :ears:

και η έκπληξη κατ' εμέ του αγώνα ο Κώστας "Καίω πολύ και και ξεχνάω να γεμίσω".

:flipout: :flipout: :flipout:

Θα προτιμουσα το "Η χαρα του βενζινα" αλλα και μ'αυτο ειμαι ικανοποιημενος.

Στο θεμα μας τωρα. Εγω προτεινω για τον επομενο αγωνα αυτο!

electric-car-station.jpg

Θα το βαλω να φορτιζει απο τωρα .....:2thumb22sup:

αντε ναγραψω και εγω 2 γραμμες.η αληθεια ειναι οτι η τιμονιερα ειναι πιο δυσκολη απο την dfgt που ειχα πριν αλλα και το cockpit που εχω φτιαξη το παλευω γιατι γλυστραη και μου φευγη σε φρεναρισματα και ακομα κοβω και ραβω να βρω τη θεση οδηγησης.το αμαξι ηταν πολυ ασχημο και ειδικα στο τριτο γυρο απαραδεκτο αλλα πηγα καπως καλα γιατι δεν το πιεζα οποτε βγηκα μονο 1-2 φορες εξω.αν κανω και λιγη προπονηση κατι μπορη να γινη.

απορω παντως που εμεινα γιατι δεν το πιεζα.

Στο Ηράκλειο της Αθήνας ή της Κρήτης μένεις? Θα μπορούσα να σου δώσω εγώ ένα καλό κόκπιτ - αν διαθέτεις ή μπορείς να βρεις ένα (μεταχειρισμένο) κάθισμα αυτοκινήτου!

View attachment 91007

Μη το γελάς... Ξεχνάς ότι υπάρχει και αυτό: Tesla Roadster '08

00_teslabrabus.jpg

Re: Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

View attachment 91007

:flipout::rofl:;)
Υπάρχει, υπάρχει!!! Όχι βέβαια αυτό, αλλά έχει στη Μησουσβήσει κάτι αντίστοιχο.

Συμφωνώ με αλλαγή αυτοκινήτου στον επόμενα αγώνα σε πισωκίνητο, αλλά όχι με M3 γιατί ο Άρης της έχει κάνει της δικιάς του 1 δις χιλιόμετρα σε δοκιμές:beee:(δεν έχω πρόβλημα φυσικά). Και επίσης μήπως πρέπει να περιορίσουμε λίγο τις ιπποδυνάμεις ,για να είμαστε και οι υπόλοιποι λίγο πιο ανταγωνιστικοί? Με τις Lotus,αν και δύστροπη και αυτή, ήμασταν πιο κοντά και μάλιστα σε μεγαλύτερη διάρκεια αγώνα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

:flipout::rofl:;)
Υπάρχει, υπάρχει!!! Όχι βέβαια αυτό, αλλά έχει στη Μησουσβήσει κάτι αντίστοιχο.

Συμφωνώ με αλλαγή αυτοκινήτου στον επόμενα αγώνα σε πισωκίνητο, αλλά όχι με M3 γιατί ο Άρης της έχει κάνει της δικιάς του 1 δις χιλιόμετρα σε δοκιμές:beee:(δεν έχω πρόβλημα φυσικά). Και επίσης μήπως πρέπει να περιορίσουμε λίγο τις ιπποδυνάμεις ,για να είμαστε και οι υπόλοιποι λίγο πιο ανταγωνιστικοί? Με τις Lotus,αν και δύστροπη και αυτή, ήμασταν πιο κοντά και μάλιστα σε μεγαλύτερη διάρκεια αγώνα.

Εεεε! Τότε τι θα έλεγες για το αγαπημένο μου S2000!!! (S2000 '06)

Σε μαμά κατάσταση είναι ψοφίμι, μόλις 430ΒΑ

Φανταστικες οδηγαρες μου, μετανσαρκωσεις του Senna και του Fangio, παιχταραδες μου (φτανει το γλειψιμο?), θα με αφησετε να παρω μερος στους αγωνες σας ε, ε, ε?

Παντως για την μερα και ωρα διεξαγωγης δε με ενοχλει (ηλιθιε Tsakira, περιμενε να σε δεχτουν πρωτα και μετα σχολιασε τις μερες διεξαγωγης.....) ουτε η κυριακη ουτε η πεμπτη, οτι προτιματε κυριοι. Φανταζομαι την Κυριακη ολοι θα ειμαστε πιο ανετοι, διαφωνειτε?

Ασχετο, αλλα καθως αναγκαστηκα να ξαναρχισω το παιχνιδι απο το μηδεν και το ειχα παρατησει εδω και παρα πολυ καιρο, συνειδητοποιω οτι ειχα ξεχασει ποσο καλο ffb εχει! Σιγουρα οχι κορυφαιο αλλα πανω απο υπεραρκετο για να περναει ολες της πληροφοριες του οδοστρωματος και της προσφυσης στα χερια του οδηγου (με την g25 τουλαχιστον).

Εχει κανενας απο σας την thrustmaster t500 rs?

Φανταστικες οδηγαρες μου, μετανσαρκωσεις του Senna και του Fangio, παιχταραδες μου (φτανει το γλειψιμο?), θα με αφησετε να παρω μερος στους αγωνες σας ε, ε, ε?

Για να ηρεμήσεις: Μπες εδώ και βεβαιώσου ότι είσαι και επίσημα πλέον εγγεγραμμένος στο πρόγραμμα των αγώνων (άνοιξε τα spoiler).:ernaehrung004:

Υ.Γ. Tsakira είναι και το PSN σου? (Το ονοματάκι σου περικαλώ?)

Κύριε FIΆρη, έχω μια μικρή ένσταση καθώς νομίζω ότι και στον 1ο αγώνα έκανα ταχύτερο γύρο.. :AFADF0:

Βρε Τασουλη, βρε αθεοφοβε που εχεις επιβεβαιωσει δυο φορες ως τωρα και το nick σου στο avclub και αυτο στο PSN, αλλα και το ιδιο σου το ονομα (αν βγαλεις το Τ),που στο τελος θα τους παρεις και τα σωβρακα, το πηραμε βρε το μυνημα εισαι αστερι, γιατι γινεσαι και πλεονεκτης και θελεις να μου στερησεις τη μοναδικη χαρα που πηρα απο αυτον τον αγωνα? Οριστε βρε φαταουλα παρτον τον βαθμο στον χαριζω, αντε να κανεις high score στο τελος του πρωταθληματος...:eviltongue: Αντε μην επιστρεψω ..δημητριος και βρεις τον μαστορα σου...

Αστειευομαι βεβαια και υποψιαζομαι οτι δυο τινα μπορει να συμβαινουν:
Πρωτον, κι εσυ οπως και ο Αρης που πιστευε το ιδιο για τον εαυτο του στο τελος του αγωνα, εχεις λανθασμενη εντυπωση για το που φαινεται ο καλυτερος γυρος του καθενα. Ακολουθει tutorial:
Επιλεγουμε το replay που θελουμε και παταμε play.
Μολις ξεκινησει παμε στην κατω μπαρα στην οθονη και παταμε το 2ο κουμπι απο αριστερα "Ζωντανη Χρονομετρηση" ή "Live Timing" στα αγγλικα.
Εμφανιζεται η κατωθι εικονα
pic1.jpg
Επιλεγουμε την καρτελα "Οδηγος/Driver" για να εμφανιστουν τα ονοματα.
Βλεπoυμε διπλα σε καθε οδηγο το ποσους γυρους εχει κανει, τον χρονο του τελευταιου γυρου, την διαφορα απο τον προπορευομενο και τελος τερμα δεξια τον καλυτερο του γυρο.
Για να δουμε ποιος εχει κανει τον ταχυτερο γυρο του αγωνα πρεπει να παμε στο τελος του replay και αυτο γινεται πατωντας επανειλημμενα το κουμπι "Μπροστα/Continue" μεχρι να δουμε πανω αριστερα τον τελευταιο απο τους γυρους, στην περιπτωση του autumn ring 29/29 (οι οδηγοι βρισκονται στον 30στο cool down lap).
Τωρα λοιπον στην τερμα δεξια στηλη εχουμε τον καλυτερο γυρο του καθενος ξεχωριστα.
pic2.jpg
Προσεξτε οτι εχοντας επιλεξει τον Αρη (καμερουλα διπλα στο ονομα του) ο χρονος που αναγραφεται πανω απο τις καρτελες ειναι ο ταχυτερος του συγκεκριμμενου οδηγου και οχι του αγωνα γενικα. Ο καλυτερος του gt5maniac ειναι 1:23.142 (εγινε στον 27ο γυρο μετα την τελευταια αλλαγη ελαστικων, για να το βρεις αυτο θελει ψαξιμο γυρο-γυρο). Και του dauel_ 1:22.972 (12ος γυρος, μετα την 1η αλλαγη), ναναι καλα ο geopan που τον ειχα μπροστα μου στην ευθεια και με το slipstream κερδισα καποια δεκατακια:2thumb22sup:
Η δευτερον ακολουθησες την παραπανω διαδικασια αλλα τα νουμερα που σου δειχνει ειναι αλλα, οποτε ας οψεται ο δαιμων του διαδικτυου ή καποιο bug του παιχνιδιου. Σε αυτη την περιπτωση το συστημα χρονομετρησης ειναι αναξιοπιστο. Πειτε μου κι εσυ και ο Αρης τι νουμερα εχετε, αν ειναι διαφορετικα.

Αντε βρε, με συγκινησες που σουλειψα (πως μ'αρεσει το δραμα:beatnik2:), αμα κανετε την μεγαλη αλλαγη στην ωρα (απογευμα)υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να σας επισκεφτω, αφου αντιμετωπιζω παρομοιο προβλημα με τον Αρη (ποιος να το πιστευε, εγω ο ανθρωπος νυχτεριδα καποτε, τωρα στις 12 κουτουλαω, πως αλλαζουν τα πραγματα...). Αλλα θα σας πω και εναν αλλο λογο που το παιχνιδι αδυνατει να μου κρατησει το ενδιαφερον για πολυ:
Το παθος μου δεν ηταν ποτε τα αυτοκινητα αλλα... οι μοτοσυκλετες :love: Ξερω, θα με κραξετε τετρατροχοι petrolheads :aetsch:

Ειδα επισης οτι καποιοι ψαχνεστε με το πως στελνουμε τα replay, και σας εχω ενα μυστικο:listen: εδω

I'll be baaack (maybe...):flybye:

Re: Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Υ.Γ. Tsakira είναι και το PSN σου? (Το ονοματάκι σου περικαλώ?)

Ναι, Tsakira ειναι και το PSN nick μου. Ευχαριστω παιδια που με δεχτηκατε, θα προσπαθησω να μην τα κανω μανταρα στους αγωνες!

Αρη, το AC το δοκιμασες?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Αρη, το AC το δοκιμασες?

Που να το δοκιμάσω μπρε, στα winXP μου? Όταν εγκρίνει η Boss του σπιτιού κονδύλι για νεο PC τότε θα το το παίξω, να είσαι σίγουρος... αααχ:computer:

Καταλήγουμε στο S2000? Μόνο που δεν θυμάμαι ποιο (από τα εκατοντάδες) πωλείται. Θα το δω μόλις γυρίσω σπίτι...