GT5 RACES in AVclub!

Re: Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Στο Ηράκλειο της Αθήνας ή της Κρήτης μένεις? Θα μπορούσα να σου δώσω εγώ ένα καλό κόκπιτ - αν διαθέτεις ή μπορείς να βρεις ένα (μεταχειρισμένο) κάθισμα αυτοκινήτου!

της κρητης.αλλα για να δουμε βρηκα κατι μαλακα ελαστικα ποδαρακια που δειχνουν να κολανε στο πλακακι.θα δοκιμασω το απογευμα.

υ.γ.το θα λεγατε για το Toyota ft86?

Βρε Τασουλη

Νταξ' sorry.. :p Σε εμένα δεξιά έλεγε το 1.23.1 και πίστευα ότι είναι ο ταχύτερος του αγώνα, όχι δικός μου. Άρα κράτα τον πόντο σου και come back soon.. :afro:

S2000 '06 στους 426ΒΑ. 1... 2... 3... έκλεισε! Λάστιχα σπορ μαλακά (και τα αντίστοιχα βρόχινα). Ξέχασα να σας πω ότι θα χρειαστείτε και καμιά ομπρέλα:SFGSF8:.

Προτείνω λοιπόν (επιπλέον των γνωστών) να έχουμε (ωριμάζουμε σιγά σιγά): Αλλαγή καιρικών συνθηκών (75%), πιθανότητα αλλαγής καιρού 8, υγρό οδόστρωμα 70%, μείωση πρόσφυσης μέτρια, ελαφρά μηχανική βλάβη.

Γύρους θα αποφασίσω αύριο (θα βάλω μπόλικους όμως - ξέρω ότι σας αρέσει αυτή η πίστα - δεν θέλω γκρίνια)

Μην αγχώνεστε, όποιος οδήγησε το θεριό που ονομάζεται Murcielago τότε δεν φοβάται μια ψιλή βροχούλα!:2thumb22sup:

Α! και πολύ σημαντικό: γράψτε τι νομίζεται για την Κυριακή (Σάββατο) το απόγευμα - μας κάνει?

Last edited:
Αλλα θα σας πω και εναν αλλο λογο που το παιχνιδι αδυνατει να μου κρατησει το ενδιαφερον για πολυ:
Το παθος μου δεν ηταν ποτε τα αυτοκινητα αλλα... οι μοτοσυκλετες :love: Ξερω, θα με κραξετε τετρατροχοι petrolheads :aetsch:

:bigcry:
ktmaki.jpg

S2000 '06 στους 426ΒΑ. 1... 2... 3... έκλεισε! Λάστιχα σπορ μαλακά (και τα αντίστοιχα βρόχινα). Ξέχασα να σας πω ότι θα χρειαστείτε και καμιά ομπρέλα:SFGSF8:.

Προτείνω λοιπόν (επιπλέον των γνωστών) να έχουμε (ωριμάζουμε σιγά σιγά): Αλλαγή καιρικών συνθηκών (75%), πιθανότητα αλλαγής καιρού 8, υγρό οδόστρωμα 70%, μείωση πρόσφυσης πραγματική, ελαφρά μηχανική βλάβη.

Γύρους θα αποφασίσω αύριο (θα βάλω μπόλικους όμως - ξέρω ότι σας αρέσει αυτή η πίστα - δεν θέλω γκρίνια)

Μην αγχώνεστε, όποιος οδήγησε το θεριό που ονομάζεται Murcielago τότε δεν φοβάται μια ψιλή βροχούλα!:2thumb22sup:

Α! και πολύ σημαντικό: γράψτε τι νομίζεται για την Κυριακή (Σάββατο) το απόγευμα - μας κάνει?

Eγω προτιμω μεσοβδομαδα αφου δεν εχω προβλημα με πρωινα ξυπνηματα κτλ (Δεν γραφω τι ωρα παω για δουλεια , γιατι θα προκαλεσω το κοινο αισθημα) :damnyou:

Αν ειστε ολοι ΟΚ με Σαββατοκυριακο ομως, δεν θα απουσιασω.

Τα υπολοιπα για την πιστα τα αφηνω στην κριση του Αρη. :a0210: Θα τα συζητησουμε και αυριο το πρωι λογικα με οσους μπουν online...

Όποιος θέλει μπορεί να κατεβάσει τους αγώνες εδώ στο σημείο ΑΡΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ - REPLAYS (GT5) (κάτω κάτω - ανοίξτε τα spoiler)
(τα αρχεία είναι στην μορφή που τα εξάγει το GT5 και για την αναπαραγωγή τους χρειάζεται PS3 και GT5, περισσότερα για τον τρόπο εισαγωγής του video μπείτε στον σύνδεσμο στο παραπάνω post)

Last edited:
Aρη, καλο θα ηταν να γραψεις(οταν εχεις χρονο φυσικα ) τις συνθηκες για τον επομενο αγωνα, για οσους δεν μπηκαν το πρωι online. Θα τα εγραφα εγω , αλλα δεν τα θυμαμαι ακριβως. Αυτα για τα οποια ειμαι σιγουρος ειναι : Honda s2000 (426 ΒΑ) , ελαστικα σπορ μαλακα. φθορα ελαστικων και καταναλωση μεγιστη. Νομιζω οτι μενουν οι γυροι (15 ή 16) και οι καιρικες συνθηκες. -bye-

Και η μερα/ ωρα φυσικα!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: GT5 RACES in AVclub!

Και εγω μεγιστη νομιζα αλλα ο Αρης εγραψε ΡΦ/3 . ????????

To 3 μεγιστη ειναι νομιζω. Καθολου (1) ---> Μικρη (2) ------> Μεγιστη (3)

Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Δεν το θυμαμαι απ'εξω. Αν παιξω το βραδυ (δυσκολα....) και δεν το εχει ξεκαθαρισει ο Αρης , θα το κοιταξω και θα σου πω. Ισως και να εχεις δικιο. Υποθετω παντως πως θα παιξουμε με τη μεγιστη φθορα, αφου το αμαξι ειναι σχετικα αδυναμο και κραταει αρκετα καλα και με μισοφαγωμενα τα λαστιχα.

Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Σε εμενα παει : οχι->κανονικα->γρηγορα>πολυ γρηγορα...?????

Αυτό εννοώ με το ΡΦ/3 δηλ. Ρυθμός Φθοράς σταδιο 3ο δηλ. το πολύ γρήγορο!

Όλες τις πληροφορίες τις έχω αναρτήσει (τις ποιο σημαντικές) στο ειδικό post. Προσοχή στη μέρα και την ώρα!

Οι συνθήκες πρόσφυσης θα είναι στο χαμηλό (νορμάλ) οπότε δεν θα χρειαστούν βροχολάστιχα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Καποιες ενδιαφερουσες πληροφοριες για την συμπεριφορα ολων των ελαστικων στη βροχη, αναλογα με τις συνθηκες προσφυσης.:slug:

GRIP REDUCTION & RAIN TYRES

Ενα πεπλο μυστηριου εχει πεσει πανω απο την συννεφιασμενη Suzuka,οι διαρροες καλυτερου χρονου ή καταναλωσης εχουν πλεον ελεγχθει και οι ομαδες κανουν κρυφα τις δοκιμες τους...:flipout: :flipout: :flipout:

:ernaehrung004:

Ενα πεπλο μυστηριου εχει πεσει πανω απο την συννεφιασμενη Suzuka,οι διαρροες καλυτερου χρονου ή καταναλωσης εχουν πλεον ελεγχθει και οι ομαδες κανουν κρυφα τις δοκιμες τους...:flipout: :flipout: :flipout:

:ernaehrung004:

Ναι, όντως πολύ ησυχία έχει πέσει ... Γιατί άραγε?:chinese: