Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Eυτυχώς δεν είναι δικό του το forum.

θα είμασταν χειροπόδαρα δεμένοι τώρα.
Αυτό με τα 16 χρονα με τρόμαξε λίγο είναι η αλήθεια :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!

Eυτυχώς δεν είναι δικό του το forum.

θα είμασταν χειροπόδαρα δεμένοι τώρα.

Στη Κέρκυρα εσύ ,στην Αλικαρνασσό εγώ .

Γενικά υπάρχει μια περίεργη κατάσταση σήμερα με τα Social Media. Παρακολουθώ την κατάσταση και βλέπω ότι υπάρχει ένα ξεσάλωμα. Πχ στο FB μου βγάζει διάφορες προτεινόμενες και δεν τις ξέρω. Εδώ που μένω δεν είμαστε δα και καμία NY. Σχεδόν 20.000 κόσμος μαζί με τις γύρω πόλεις και χωριά. Και λόγω δουλειάς γνωρίζω αρκετό κόσμο. Όμως αυτές δεν τις ξέρω. Και μπαίνω μέσα και διαπιστώνω πως είναι μαθήτριες ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ!!!. Αλλά στη φωτογραφία φαίνονται πολύ μεγαλύτερες. Μιλάμε να τραβάς τα μαλλιά σου.

Βάλε τώρα τι γίνεται σε περιοχές με πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό και πολύ πιο χαλαρά ήθη.

Αυτό με τα 16 χρονα με τρόμαξε λίγο είναι η αλήθεια :)

Γιατι σε τρομαξε ?
Μια κοπελα γινεται ΞΑΦΝΙΚΑ γυναικα, στα 18 ετη, 1 λεπτο και 1 δευτερο μετα τα μεσανυχτα ?
Μην γινομαστε υποκριτες επειδη το νομικο συστημα δινει παραθυρακια αγωγων και μυνησεων
σε οσες θελουν να τσεπωσουν χρημα αερα-πατερα. Ζησαμε καθολου σ'αυτην την κοινωνια ?
Γνωρισαμε γυναικες ? Ξερουμε ποσο ικανες σε πλαγια χτυπηματα ειναι ?

Γιατι αν ΔΕΝ τα ζησαμε ... τοτε δεν θελω να παρω κανεναν στον λαιμο μου ! Και κανενα φορουμ.
Παω πασο και ας σβησει οποιος θελει, οτι θελει. Δεν οριζω εγω (ευτυχως) την πολιτικη και το
καταστατικο του φορουμ. ΦΥΣΙΚΑ και θα συμμορφωθω. Μονο προσεξτε αυτο > ειναι πολυ ευκολο
στο τελος να μην γραφει κανεις σ'αυτο το νημα ... φοβουμενος ποιανης την "ορεξη" ανοιξε !

Φιλικα παντα :p

Γενικά υπάρχει μια περίεργη κατάσταση σήμερα με τα Social Media. Παρακολουθώ την κατάσταση και βλέπω ότι υπάρχει ένα ξεσάλωμα. Πχ στο FB μου βγάζει διάφορες προτεινόμενες και δεν τις ξέρω. Εδώ που μένω δεν είμαστε δα και καμία NY. Σχεδόν 20.000 κόσμος μαζί με τις γύρω πόλεις και χωριά. Και λόγω δουλειάς γνωρίζω αρκετό κόσμο. Όμως αυτές δεν τις ξέρω. Και μπαίνω μέσα και διαπιστώνω πως είναι μαθήτριες ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ!!!. Αλλά στη φωτογραφία φαίνονται πολύ μεγαλύτερες. Μιλάμε να τραβάς τα μαλλιά σου.

Βάλε τώρα τι γίνεται σε περιοχές με πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό και πολύ πιο χαλαρά ήθη.

Η Φυση προεβλεψε η κοπελα να ωριμαζει (η για να ειμαι ακριβης, πονηρευει) απο πολυ νωρις.
Γιατι αν ειναι να κρινω απο τα μυαλα που κουβαλουσαμε εμεις οι αρσενικοι (στην ηλικια των 15/16)
θα εκλαιγε καθε μερα. ΕΥΤΥΧΩΣ, που πονηρευει νωριτερα. Και για αλλους λογους (που δεν εχει
να κανει μονο με τους συνομιληκους της).

Ομως ...

ετσι οπως εχουν μετεξελιχθει οι κοινωνιες μας (οι δυτικες κοινωνιες μας) το εξωτερικο ΚΑΛΛΟΣ
(το οποιο υμνουμε και εμεις εδω μεσα, κοσμια θελω να πιστευω) καθιερωθηκε ως μισανοιχτη πορτα
που περιμενει ενα ελαχιστο σπρωξιματακι για να ζησει η επιδοξη λολιτα ... οσα δεν μπορει να περιμενει
απο την δουλεια (και την μικροκοινωνια της) να ανακαλυψει, γευτει και απολαυσει. Εαν συνεβαινε το
αντιστροφο (με μιλφες να σας περιμενουν εξω απο σχολειο να σας δωσουν τα παντα απαντα, απο
μια ηλικια που οι ορμονες σας βαρανε κοκκινο) θα θελα να ξερα ... ποσο εγκρατεις θα σασταν.
Και θα μασταν !

Και περα απο το ηθικο ζητημα (και το νομικο που περιπλεκει ακομα χειροτερα τον γορδιο δεσμο)
οταν μια λολιτα σας κοιταξει στα ματια ... ΓΥΡΙΣΤΕ ΑΛΛΟΥ ... μην χαμογελασετε.
Και μονο που χαμογελασατε .... ασελγησατε. Τι ακριβως σκεφτηκατε και χαμογελασατε ?

Μάνο κουλάρισε λίγο.

Άσε τις αναλύσεις και σκέψου πρακτικά.

Στην χώρα μας η ηλικία ενηλικίωσης είναι όταν συμπληρωθούν τα 17 έτη.

Όταν τεθεί θέμα για να αλλάξει αυτό το όριο τότε στη δημόσια διαβούλευση μπορείς να αναπτύξεις τη θέση σου.

Τα 16χρονα εδώ, δεν έχουν θέση.&-

Πάμε παρακάτω.

Οπως ειπα ... σεβομαι την πολιτικη του φορουμ.
Αν θες να το συζητησουμε αυτο το θεμα ... απο κοντα.
Οπου δεν θα υπαρχει μυνητηρια απειλη (απο καμια).

Πάλι δεν καταλαβαίνεις.

Δεν τίθεται θέμα μηνυτήριας απειλής από κάποια επειδή αισθάνθηκε ότι προσβλήθηκε.
Ξεκόλλα.

Πρόκειται για παρανομία που διώκεται αυταπάγγελτα.

Έλεος!

Λίγο άσχετο με το θέμα του νήματος, αλλά στην Ελλάδα το όριο είναι 15. Και αν είναι κάτω από 15, επιτρέπεται αν η διαφορά είναι 3 έτη. Π.χ. 14χρονος με 17χρονη ή το αντίθετο είναι νόμιμο. 15χρονος με 18χρονη είναι παράνομο. Έτσι γράφει η Wikipedia.

Ελληνικός αστικός κώδικα (άρθρο 127) ενήλικος είναι "όποιος έχει συμπληρώσει το δέκατο έβδομο έτος της ηλικίας του" και κατά συνέπεια "είναι ικανός για κάθε δικαιοπραξία."

Καλα, καλα .... ας επαναφερω τα πραγματα στην θεση τους !
Eδω μεσα τιμουμε-υμνουμε το γυναικειο (εξωτερικο) καλλος.
Ολα τα αλλα ερχονται δευτερα-τριτα-τεταρτα ...

Ποια ? ... η μουσα ?

Mystery muse.jpg

Θα βοηθησω μονο σ'αυτο .... εχρισε KAI screenwriter και director (περα απο ηθοποιος) !
Και προσωπικη μουσα του Jean-Luc Godard .... αν βοηθησω παραπανω θα γινω αστειος ! :rolleyes:

Αν και ξεφεύγει το θέμα. Προσωπικά βάζω πάνω απ' όλα το ηθικό του θέματος και το ψυχολογικό. Δε λέω τα πιτσιρίκια να τα κλείσουμε σε μοναστήρια και να τα βγάλουμε στα 18 τους. Φυσικά κάτι τέτοιο είναι άρρωστο. Αλλά και το αντίθετο που γίνεται επίσης είναι περίεργο. Βλέπω κάτι πιτσιρίκες από το Disney Club και τρίβω τα μάτια μου. Selena Gomez, Miley Cyrus, Victoria Justice κτλ. Τώρα είναι δεν είναι 25 ετών. Εγώ θυμάμαι το τι γινόταν όταν ήταν 15. Πως φωτογραφίζονταν και τι φορούσαν. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Δεν είναι να απορούμε μετά για πολλά που συμβαίνουν.

Και κάτι άλλο. Όσοι ασχολείστε με το "χαλαρό" internet θα γνωρίζετε τις 3 βασίλισσες. Η μία είναι η Ελισάβετ Β', η "άλλη" είναι ο Freddie Mercury και η τρίτη η Emma Watson που έπαιζε στα Harry Potter. Λοιπόν όσο η Watson ήταν ανήλικη γινόταν πανικός με αυτή. Δεν είχε προκαλέσει ποτέ αλλά επειδή ήταν όμορφη. Όταν έγινε 18 όλοι περίμεναν να οργιάσει αλλά την κοπέλα προφανώς δεν την ενδιέφερε κάτι τέτοιο και δεν το έκανε. Τώρα έχουν αρχίσει όλοι και την βρίζουν ή τη λένε άσχημη. Ακριβώς διότι επέλεξε την αξιοπρέπειά της.

1516168496172.jpg

Και επειδή πολύ το φιλοσοφήσαμε ορίστε μια Kate Beckinsale που πολύ θα ήθελα να μου διαβάζει τα Harry Potter κάθε βράδυ.

Και επειδή πολύ το φιλοσοφήσαμε ορίστε μια Kate Beckinsale που πολύ θα ήθελα να μου διαβάζει τα Harry Potter κάθε βράδυ.

Μόλις σου τελειώσει το διάβασμα.. την θέλω και εγώ..

να της τραγουδίσω ένα νανούρισμα! :p :laugh:

Πάντως για την Kate έχω να πω πως τη θυμάμαι από παλιά. Είχα δει ένα έργο που έπαιζε και δεν είχε καμία σχέση. Το έργο ήταν το "Πυροβολημένο Ψάρι"¨. http://www.imdb.com/title/tt0120122/?ref_=nm_flmg_act_36

Είχε χαβαλέ σαν ταινία. Αλλά η Καιτούλα αγοροκόριτσο. Καμία σχέση με τη γυναικάρα που είναι σήμερα.

Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Πάντως μια ταινία που θέλω να ξαναδώ είναι το Ladyhawke.

Yπεροχη ταινια.
Η Μισελ μαγνητιζε καθε δευτερολεπτο.
Και το σεναριο κορυφωνε διαρκως το δραμα των δυο εραστων.

Status
Not open for further replies.