Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!
Γενικά υπάρχει μια περίεργη κατάσταση σήμερα με τα Social Media. Παρακολουθώ την κατάσταση και βλέπω ότι υπάρχει ένα ξεσάλωμα. Πχ στο FB μου βγάζει διάφορες προτεινόμενες και δεν τις ξέρω. Εδώ που μένω δεν είμαστε δα και καμία NY. Σχεδόν 20.000 κόσμος μαζί με τις γύρω πόλεις και χωριά. Και λόγω δουλειάς γνωρίζω αρκετό κόσμο. Όμως αυτές δεν τις ξέρω. Και μπαίνω μέσα και διαπιστώνω πως είναι μαθήτριες ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ!!!. Αλλά στη φωτογραφία φαίνονται πολύ μεγαλύτερες. Μιλάμε να τραβάς τα μαλλιά σου.
Βάλε τώρα τι γίνεται σε περιοχές με πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό και πολύ πιο χαλαρά ήθη.
Η Φυση προεβλεψε η κοπελα να ωριμαζει (η για να ειμαι ακριβης, πονηρευει) απο πολυ νωρις.
Γιατι αν ειναι να κρινω απο τα μυαλα που κουβαλουσαμε εμεις οι αρσενικοι (στην ηλικια των 15/16)
θα εκλαιγε καθε μερα. ΕΥΤΥΧΩΣ, που πονηρευει νωριτερα. Και για αλλους λογους (που δεν εχει
να κανει μονο με τους συνομιληκους της).
Ομως ...
ετσι οπως εχουν μετεξελιχθει οι κοινωνιες μας (οι δυτικες κοινωνιες μας) το εξωτερικο ΚΑΛΛΟΣ
(το οποιο υμνουμε και εμεις εδω μεσα, κοσμια θελω να πιστευω) καθιερωθηκε ως μισανοιχτη πορτα
που περιμενει ενα ελαχιστο σπρωξιματακι για να ζησει η επιδοξη λολιτα ... οσα δεν μπορει να περιμενει
απο την δουλεια (και την μικροκοινωνια της) να ανακαλυψει, γευτει και απολαυσει. Εαν συνεβαινε το
αντιστροφο (με μιλφες να σας περιμενουν εξω απο σχολειο να σας δωσουν τα παντα απαντα, απο
μια ηλικια που οι ορμονες σας βαρανε κοκκινο) θα θελα να ξερα ... ποσο εγκρατεις θα σασταν.
Και θα μασταν !
Και περα απο το ηθικο ζητημα (και το νομικο που περιπλεκει ακομα χειροτερα τον γορδιο δεσμο)
οταν μια λολιτα σας κοιταξει στα ματια ... ΓΥΡΙΣΤΕ ΑΛΛΟΥ ... μην χαμογελασετε.
Και μονο που χαμογελασατε .... ασελγησατε. Τι ακριβως σκεφτηκατε και χαμογελασατε ?