Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
H Oλγα .... πηγε απατη. :icon15:

Oυτε καν εξωδιος ακολουθια ... :icon15: ....

Πληρης αχαριστια και ασεβεια στα ουκρανικα γονιδια. :angry:
http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2014/10/456812266.jpg
http://sizzlingsuperstars.com/wp-content/uploads/2017/03/Olga-Kurylenko-1.jpeg
1.75 κοριτσαρος ... να σε βαλει κατω να σε "σακατεψει", να σε ξαναβαφτισει Αλεκο.
Παρασυρθηκατε στα μικρα μπουκαλακια γιατι ... χωρανε στην τσεπη του Γιωργου. :furious3:

Last edited:
Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Μπροστα στην Αλισια......δεν....

Ανταλλαζα ανετα 100 Αλισιες για μια απο τις 3 που ποσταρα...

Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Ανταλλαζα ανετα 100 Αλισιες για μια απο τις 3 που ποσταρα...
Πες τα πες τα. Βλέπω τις 100 αλισιες και ρίχνω άλλες 100 ολγες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!

+100 :afro:

Χμ... teddy μου, συνεχιζω να προτιμω Andrea Riceborough.. βρηκα ενα σκασμο φωτο της αλλα... ανεβασε μερικες καλες εκ μερους μου.. καλες!! και αυτη που ειναι μελαχρινη..

Η Αγγλίδα και η Όλγα παίζουν στο death of Stalin, αν και δεν νομίζω να τις βρείτε εκεί ιδιαίτερα ευχάριστες παρουσίες.

Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Jessica .... φλος ρουαγιαλ :proud: ... τις μαρκες σας (να φευγω :smash:)

fantastic-four-2-07.jpg

Spageo μηπως σου αρεσει και η Ολιβια Χασει? Την βρισκω στο ιδιο στυλ ομορφιας, πιο αθωα.... αλλα και πιο ωραια ακομα!

Spageo μηπως σου αρεσει και η Ολιβια Χασει? Την βρισκω στο ιδιο στυλ ομορφιας, πιο αθωα.... αλλα και πιο ωραια ακομα!

Και γι' αυτήν ισχύει το ίδιο! Φυσικά όπως τη γνώρισα στο Τζεφιρελικό "Ρωμαίος & Ιουλιέττα" ........πριν .....ήντα χρόνια!

Status
Not open for further replies.