Αυτα τα βαμμενα νυχια .... :icon15:
Ποσο πιο ομορφες θα ηταν ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ με αβαφα νυχακια.
Εντελως αβαφα νυχακια. Το φυσικο ασπρο κρεμ ... ειναι οτι καλυτερο εδωσε η φυση.
ΔΕΝ αποσπα την προσοχη (ουτε ασχημαινει) απο τα κατεξοχην τρανταχτα θελγητρα
μιας γυναικας (ματια, δερμα, στηθος, γοφοι, μαλλια). Δεν ξενιζει (και δεν ξυνιζει)
την συναρπαγη του αντρα.
Ποτε καθιερωθηκε αυτο το must στην γυναικεια ομορφια ? :angry: ...
Toν Φελεκη μου μεσα !
Ο ένας Φελέκης είναι στη Γερμανία εδώ και χρόνια ,πολλά χρόνια ....
Στη κυρία της φωτό είδες το κότσι ;
Koτσι εχω και γω ....
Ομως σιγουρα δεν εχω βαμμενο νυχακι...
(Eκτος αν ... το κρυβω κατω απ'τις καλτσες .... χμμμ :chinscratch![]()
Παντως η ιστορια με το νυχι .... αηδιαζει πολλους αντρες (δεν γνωριζω αν ειναι οι περισσοτεροι αλλα ... ΑΗΔΙΑΖΕΙ).
Οταν ξεκινησε η ολη ιστορια (αρχαια Κινα) ηταν για να καταδειξει οτι οσες (και οσοι) ειχαν μακρια νυχια ανηκαν
σε μια κοινωνικη ταξη που απειχε εντελως (μα εντελως λεμε) απο χειρωνακτικες εργασιες. Ολα γινονταν απο δουλους !
Ομως, απο το λιγο που γνωριζω, αφορουσε μακρια νυχια ... και οχι κατ'αναγκη βαμμενα νυχια.
Ερχομενοι στο σημερα, αηδιαζω με τις χρωματικες επιλογες λυκειοκορασιδων (και λιγο πιο πανω σε ηλικια).
Τις βλεπω συχνα στο λεωφορειο και τα μαυρα, κιτρινα και μπλε νυχια .... βγαζουν ματι.
Μερικες βαζουν ολα τα χρωματα. Ενα σε καθε νυχι ! Ο ορισμος του τσιρκου.
Το πραγμα εχει ξεφυγει .... καποιες απεικονιζουν μια γκραβουρα σε καθε νυχι. :blink:
ΝΑΙ ... κατορθωνουν να αποσπουν την προσοχη (οταν πλησιαζουν να πατησουν το button στασης) και ισως
ΜΟΝΟ αυτο ενδιαφερει. Ομως εχουν ακροτητες και οπουδηποτε αλλου. Στα ρουχα, στα makeup, στα φρυδια,
στα χειλια. Αναρωτιεμαι ...... ποιες (ασπονδες) φιλες, τις παιρνουν τα μυαλα. Μιλαμε οτι πραγματικα τις μισουν !!!!
Απο την αλλη, οταν καθισει μπροστα στον καθρεφτη, το κινητο τσιρκουλο, δεν την βγαινει ουτε μισο δραμι
προβληματισμου ? Ουτε ενα χιλιοστο δραμιου ? Τιποτα ?
"Χμμμμ ... χρωματικη παλετα δειχνω .... μηπως να παρω ποσοστα απ'την Pantone ? ... :chinscratch:"
Μπα .... ουτε καν τους περνα ως σκεψη .... ΟΛΑ για την υφαρπαγη μιας ματιας.
Ακομα και ειρωνικης.
Όταν βλέπω κάτι τέτοιο, μόνο μια λέξη σχηματίζεται στο μυαλό μου.. γιατί;;;;Αφιερωμένο στο Μάνο......
Όταν βλέπω κάτι τέτοιο, μόνο μια λέξη σχηματίζεται στο μυαλό μου.. γιατί;;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.