Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Αυτα τα βαμμενα νυχια .... :icon15:

Ποσο πιο ομορφες θα ηταν ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ με αβαφα νυχακια.
Εντελως αβαφα νυχακια. Το φυσικο ασπρο κρεμ ... ειναι οτι καλυτερο εδωσε η φυση.
ΔΕΝ αποσπα την προσοχη (ουτε ασχημαινει) απο τα κατεξοχην τρανταχτα θελγητρα
μιας γυναικας (ματια, δερμα, στηθος, γοφοι, μαλλια). Δεν ξενιζει (και δεν ξυνιζει)
την συναρπαγη του αντρα.

Ποτε καθιερωθηκε αυτο το must στην γυναικεια ομορφια ? :angry: ...
Toν Φελεκη μου μεσα !

Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Αυτα τα βαμμενα νυχια .... :icon15:

Ποσο πιο ομορφες θα ηταν ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ με αβαφα νυχακια.
Εντελως αβαφα νυχακια. Το φυσικο ασπρο κρεμ ... ειναι οτι καλυτερο εδωσε η φυση.
ΔΕΝ αποσπα την προσοχη (ουτε ασχημαινει) απο τα κατεξοχην τρανταχτα θελγητρα
μιας γυναικας (ματια, δερμα, στηθος, γοφοι, μαλλια). Δεν ξενιζει (και δεν ξυνιζει)
την συναρπαγη του αντρα.

Ποτε καθιερωθηκε αυτο το must στην γυναικεια ομορφια ? :angry: ...
Toν Φελεκη μου μεσα !

Ο ένας Φελέκης είναι στη Γερμανία εδώ και χρόνια ,πολλά χρόνια ....
Στη κυρία της φωτό είδες το κότσι ;

Εγω παντως αν και κατι μου θυμιζε δεν την αναγνωρισα. Επρεπε να δω το file name. Ο φωτισμος ειναι λιγο παραξενος νομιζω και την κανει αρκετα χρονια νεοτερη. Παντως θα συμφωνησω με το μανο για το νυχι.
Απλα στη συγκεκριμενη φωτο μαλλον εχει γινει επιτηδες για να δενει με το χρωμα απο το σαλι.. ελεος

Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Ο ένας Φελέκης είναι στη Γερμανία εδώ και χρόνια ,πολλά χρόνια ....
Στη κυρία της φωτό είδες το κότσι ;

Koτσι εχω και γω .... :rolleyes:

Ομως σιγουρα δεν εχω βαμμενο νυχακι :laugh: ...

(Eκτος αν ... το κρυβω κατω απ'τις καλτσες .... χμμμ :chinscratch:)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!

Koτσι εχω και γω .... :rolleyes:

Ομως σιγουρα δεν εχω βαμμενο νυχακι :laugh: ...

(Eκτος αν ... το κρυβω κατω απ'τις καλτσες .... χμμμ :chinscratch:)

Μπορεί να βάζεις διαφανές βερνίκι ,που το ξέρουμε ;;;;;;

Παντως η ιστορια με το νυχι .... αηδιαζει πολλους αντρες (δεν γνωριζω αν ειναι οι περισσοτεροι αλλα ... ΑΗΔΙΑΖΕΙ).
Οταν ξεκινησε η ολη ιστορια (αρχαια Κινα) ηταν για να καταδειξει οτι οσες (και οσοι) ειχαν μακρια νυχια ανηκαν
σε μια κοινωνικη ταξη που απειχε εντελως (μα εντελως λεμε) απο χειρωνακτικες εργασιες. Ολα γινονταν απο δουλους !
Ομως, απο το λιγο που γνωριζω, αφορουσε μακρια νυχια ... και οχι κατ'αναγκη βαμμενα νυχια.

Ερχομενοι στο σημερα, αηδιαζω με τις χρωματικες επιλογες λυκειοκορασιδων (και λιγο πιο πανω σε ηλικια).
Τις βλεπω συχνα στο λεωφορειο και τα μαυρα, κιτρινα και μπλε νυχια .... βγαζουν ματι.
Μερικες βαζουν ολα τα χρωματα. Ενα σε καθε νυχι ! Ο ορισμος του τσιρκου.
Το πραγμα εχει ξεφυγει .... καποιες απεικονιζουν μια γκραβουρα σε καθε νυχι. :blink:

ΝΑΙ ... κατορθωνουν να αποσπουν την προσοχη (οταν πλησιαζουν να πατησουν το button στασης) και ισως
ΜΟΝΟ αυτο ενδιαφερει. Ομως εχουν ακροτητες και οπουδηποτε αλλου. Στα ρουχα, στα makeup, στα φρυδια,
στα χειλια. Αναρωτιεμαι ...... ποιες (ασπονδες) φιλες, τις παιρνουν τα μυαλα. Μιλαμε οτι πραγματικα τις μισουν !!!!
Απο την αλλη, οταν καθισει μπροστα στον καθρεφτη, το κινητο τσιρκουλο, δεν την βγαινει ουτε μισο δραμι
προβληματισμου ? Ουτε ενα χιλιοστο δραμιου ? Τιποτα ?

"Χμμμμ ... χρωματικη παλετα δειχνω .... μηπως να παρω ποσοστα απ'την Pantone ? ... :chinscratch:"

Μπα .... ουτε καν τους περνα ως σκεψη .... ΟΛΑ για την υφαρπαγη μιας ματιας.
Ακομα και ειρωνικης.

Last edited:
Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Παντως η ιστορια με το νυχι .... αηδιαζει πολλους αντρες (δεν γνωριζω αν ειναι οι περισσοτεροι αλλα ... ΑΗΔΙΑΖΕΙ).
Οταν ξεκινησε η ολη ιστορια (αρχαια Κινα) ηταν για να καταδειξει οτι οσες (και οσοι) ειχαν μακρια νυχια ανηκαν
σε μια κοινωνικη ταξη που απειχε εντελως (μα εντελως λεμε) απο χειρωνακτικες εργασιες. Ολα γινονταν απο δουλους !
Ομως, απο το λιγο που γνωριζω, αφορουσε μακρια νυχια ... και οχι κατ'αναγκη βαμμενα νυχια.

Ερχομενοι στο σημερα, αηδιαζω με τις χρωματικες επιλογες λυκειοκορασιδων (και λιγο πιο πανω σε ηλικια).
Τις βλεπω συχνα στο λεωφορειο και τα μαυρα, κιτρινα και μπλε νυχια .... βγαζουν ματι.
Μερικες βαζουν ολα τα χρωματα. Ενα σε καθε νυχι ! Ο ορισμος του τσιρκου.
Το πραγμα εχει ξεφυγει .... καποιες απεικονιζουν μια γκραβουρα σε καθε νυχι. :blink:

ΝΑΙ ... κατορθωνουν να αποσπουν την προσοχη (οταν πλησιαζουν να πατησουν το button στασης) και ισως
ΜΟΝΟ αυτο ενδιαφερει. Ομως εχουν ακροτητες και οπουδηποτε αλλου. Στα ρουχα, στα makeup, στα φρυδια,
στα χειλια. Αναρωτιεμαι ...... ποιες (ασπονδες) φιλες, τις παιρνουν τα μυαλα. Μιλαμε οτι πραγματικα τις μισουν !!!!
Απο την αλλη, οταν καθισει μπροστα στον καθρεφτη, το κινητο τσιρκουλο, δεν την βγαινει ουτε μισο δραμι
προβληματισμου ? Ουτε ενα χιλιοστο δραμιου ? Τιποτα ?

"Χμμμμ ... χρωματικη παλετα δειχνω .... μηπως να παρω ποσοστα απ'την Pantone ? ... :chinscratch:"

Μπα .... ουτε καν τους περνα ως σκεψη .... ΟΛΑ για την υφαρπαγη μιας ματιας.
Ακομα και ειρωνικης.

Μάνο ,έχεις προσέξει οτι όλες αυτές που περιγράφεις απλά..δεν βλέπονται??

Και καταφεύγουν σε κάθε μέσο που θα τους δώσει μια ματιά.

Και αν προσέξεις κι όλας ,σε μια παρέα,είναι αυτές που κάνουν τον περισσότερο θόρυβο,μόνο και μόνο για να τις προσέξουν...

Μα ναι .... μιλαω για μικρες ηλικιες !
Το γραψα ... μεχρι 20-25 ετων.

Παραπανω ... εχουν φαει κραξιμο και (μαλλον) αναθεωρησαν.
Και ακομα πιο πανω (ηλικιακα) ... σπανιζουν εντελως οι ακροτητες.
Γνωριζουν τι χρωμα παει με το τυπο του δερματος τους.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.

Δεν μπορεις να του ριξεις οτι να ναι ... επειδη ετσι ... ειδες σε ενα περιοδικο.
Οι κακομοιρουλες οι νεαρες δεν μπορουν να καταλαβουν οτι οι θεες τους
(ηθοποιοι η τραγουδιστριες) εχουν προσωπικο στυλιστα που δεν κανει αλλη δουλεια
απο το να συνδυαζει χρωματα, ρουχα, makeup, νυχια .... 24 ωρες το 24ωρο.

Αϊντε ολες να μοιασουν σε μια αφισα .....

Η ΑΦΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ .... βλεπει κανεις ποσοι δουλευουν πισω απο αυτην ?

ΟΧΙ !

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Για τον Θοδωρή! :cool:

Στο True Detective είχαμε πολλές φαντασιώσεις! :p

Όταν βλέπω κάτι τέτοιο, μόνο μια λέξη σχηματίζεται στο μυαλό μου.. γιατί;;;;

...έτσι για να μάθετε!...σας πείραξε το νυχάκι της Μισελ........τσίμπα το νυχάκι της Νικι μιναζ..... έτσι για σοκ βαλιου.....για να δεις πόσο κάτω πάει το πηγάδι.

Αυτές τις θυμάστε στο wild things (1998)?

maxresdefault.jpg

Νιβ Κάμπελ και Ντενιζ Ρίτσαρντς ,σε ερωτικές περιπτύξεις !

Τι απέγιναν αυτές ?

:SFGSFGSF:

Ζουν και βασιλεύουν και οι δυο. Η καμπελ ποτέ δεν μου άρεσε τόσο....την Richards την θεωρώ πραγματικά πανέμορφη....είναι από αυτές τις στατιστικά σπάνιες ομορφιές.....τυχερή σύμπτωση γονιδίων!

Την Ντενιζ την πρωτογνώρισα στο Starship Troopers και μου είχε κάνει εντύπωση η ομορφιά της.Μετά αδυνάτισε λίγο,μεγάλωσε,έγινε ξανθιά και απογειώθηκε!

Δεν είναι τυχαίο που την διάλεξαν ως γκεστ στα Love Actually, Friends και στο Two and a half men...

Status
Not open for further replies.