Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Mα δεν μιλησα για την Τζεσικα. :laugh:
Δεν ξερω πως το εξελαβε ο Αντρεας. :smash:

Μιλησα για καθημερινες γυναικες ...
... οι οποιες δεν πετουν στο πατωμα τα ρουχαλακια τους.

Ο Αντρεας εχει πεσει ... μαλλον ... σε αλλα δειγματα :flute:

Last edited:
Mα δεν μιλησα για την Τζεσικα. :laugh:
Δεν ξερω πως το εξελαβε ο Αντρεας. :smash:

Μιλησα για καθημερινες γυναικες ...
... οι οποιες δεν πετουν στο πατωμα τα ρουχαλακια τους.

Ο Αντρεας εχει πεσει ... μαλλον ... σε αλλα δειγματα :flute:

Κι εγώ με τις νοικουρές είμαι, αλλά ποιος δίνει σημασία σε τέτοια πράγματα όταν βλέπει τη Τζέσικα...

Ε ... αν διαθετει υπηρετικο προσωπικο (η Τζεσικα) ... δικαιουται να ειναι απροσεκτη. :rolleyes:
Την συγχωρουμε :love: .... μας ανταμοιβει με αλλες "προκοπες" :flute:

Ε ... αν διαθετει υπηρετικο προσωπικο (η Τζεσικα) ... δικαιουται να ειναι απροσεκτη. :rolleyes:
Την συγχωρουμε :love: .... μας ανταμοιβει με αλλες "προκοπες" :flute:

Μη τη κρίνεις τη γυναίκα μόνο από τη νοικοκυροσύνη, σκέψου τη και λίγο εκτός νοικοκυριού, έξω, στη φύση...

https://youtu.be/lbLSE_cY1sI

Mα ... μονο ΕΤΣΙ μπορω να την σκεφτω. :proud: Αυτο ειναι το προβλημα μου. :rolleyes:

Σε σπιτικο περιβαλλον ... δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που την σκεφτηκα. :flute:

Η γυναικα πλαστηκε ως Ευα (να περιφερεται στον Παραδεισο) οχι ως Βασιλειαδου (στις λαϊκες).

If I'm not so greatly misinformed .... :nounder:

Γεωργια Σιακαβαρα (για να μην νομιζετε οτι σνομπαρω τις εγχωριες :rolleyes:)
Μεγαλη αδυναμια (την εχω ποσταρει και παλιοτερα) .... εχει προσωπακι απο seventies .... ΠΟΛΥ την παω :love:
Aπο ναζιαρικο γυριζει σε γιαταγκαν μπρουταλ σε split second. Εχει ενα κατι .... χμμμμ .... λιγο απροσδιοριστο !

15094842_1251488568237190_1279968534313602335_n.jpg

MV5BYWE1MzNmNmItODA4ZC00OWUzLTkzNTctMmI5Y2VlMmE3MjBjXkEyXkFqcGdeQXVyODE0NTU4NDg@._V1_.jpg

Εσχατως, την συνελαβα να διαφημιζει κατι πλακακια. Ουτε που θυμαμαι την φιρμα :laugh: .... την Γεωργια θυμαμαι :love:

Siakavara-Georgia.jpg

"Σπαει" καλα για την ηλικια της ... πολυ καλα ! Δεν την εγκαταλειπει το σεξ απηλ της ...

TRES.jpg

Εδω θυμιζει κατι απο Βερα Κρουσκα (στην φωτο). Μια πολυ παλια διαφημιση για σαπουνια, σαμπουαν η αρωματα η κατι τετοιο ....

Last edited:
αυτη ειναι μιλια μπροστα απο την Βερα Κρουσκα. δεν ξερω γιατι, αλλα η Βερα ποτε δεν μου αρεσε.. ουτε καν την συμπαΘησα.
αν Θεs καποια στιγμη βρεs και ριξε καμια φωτο τηs... μπαs και αλλαξω γνωμη:flipout:
τι λεs παιδι μου.. η τυπισσα εχει κατι ματια.. κατι χειλη... ποια Κρουσκα....:dead:

Last edited:
αυτη ειναι μιλια μπροστα απο την Βερα Κρουσκα. δεν ξερω γιατι, αλλα η Βερα ποτε δεν μου αρεσε.. ουτε καν την συμπαΘησα.
αν Θεs καποια στιγμη βρεs και ριξε καμια φωτο τηs... μπαs και αλλαξω γνωμη:flipout:
τι λεs παιδι μου.. η τυπισσα εχει κατι ματια.. κατι χειλη... ποια Κρουσκα....:dead:

Στο μαλλι κυριως ... εκει στην τελευταια φωτο.
Οριστε και η Βερα >

1%2B%25289%2529.jpg

Υπαρχουν καποιες ομοιοτητες .... δεν γινεται να μην τις βλεπεις ! :smash:

Last edited:
Για να επανέλθουμε στο θέμα μας...
Για ωραίες γυναίκες μιλάμε, μη τις μπλέκουμε με τα ξέκωλα... :p

fe8c821348979ba6fb9c7e26b936-480x660.png

Status
Not open for further replies.