Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Mα δεν μιλησα για την Τζεσικα. :laugh:
Δεν ξερω πως το εξελαβε ο Αντρεας. :smash:

Μιλησα για καθημερινες γυναικες ...
... οι οποιες δεν πετουν στο πατωμα τα ρουχαλακια τους.

Ο Αντρεας εχει πεσει ... μαλλον ... σε αλλα δειγματα :flute:

Last edited:
Mα δεν μιλησα για την Τζεσικα. :laugh:
Δεν ξερω πως το εξελαβε ο Αντρεας. :smash:

Μιλησα για καθημερινες γυναικες ...
... οι οποιες δεν πετουν στο πατωμα τα ρουχαλακια τους.

Ο Αντρεας εχει πεσει ... μαλλον ... σε αλλα δειγματα :flute:

Κι εγώ με τις νοικουρές είμαι, αλλά ποιος δίνει σημασία σε τέτοια πράγματα όταν βλέπει τη Τζέσικα...

Ε ... αν διαθετει υπηρετικο προσωπικο (η Τζεσικα) ... δικαιουται να ειναι απροσεκτη. :rolleyes:
Την συγχωρουμε :love: .... μας ανταμοιβει με αλλες "προκοπες" :flute:

Ε ... αν διαθετει υπηρετικο προσωπικο (η Τζεσικα) ... δικαιουται να ειναι απροσεκτη. :rolleyes:
Την συγχωρουμε :love: .... μας ανταμοιβει με αλλες "προκοπες" :flute:

Μη τη κρίνεις τη γυναίκα μόνο από τη νοικοκυροσύνη, σκέψου τη και λίγο εκτός νοικοκυριού, έξω, στη φύση...

https://youtu.be/lbLSE_cY1sI

Mα ... μονο ΕΤΣΙ μπορω να την σκεφτω. :proud: Αυτο ειναι το προβλημα μου. :rolleyes:

Σε σπιτικο περιβαλλον ... δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που την σκεφτηκα. :flute:

Η γυναικα πλαστηκε ως Ευα (να περιφερεται στον Παραδεισο) οχι ως Βασιλειαδου (στις λαϊκες).

If I'm not so greatly misinformed .... :nounder:

Γεωργια Σιακαβαρα (για να μην νομιζετε οτι σνομπαρω τις εγχωριες :rolleyes:)
Μεγαλη αδυναμια (την εχω ποσταρει και παλιοτερα) .... εχει προσωπακι απο seventies .... ΠΟΛΥ την παω :love:
Aπο ναζιαρικο γυριζει σε γιαταγκαν μπρουταλ σε split second. Εχει ενα κατι .... χμμμμ .... λιγο απροσδιοριστο !

15094842_1251488568237190_1279968534313602335_n.jpg

MV5BYWE1MzNmNmItODA4ZC00OWUzLTkzNTctMmI5Y2VlMmE3MjBjXkEyXkFqcGdeQXVyODE0NTU4NDg@._V1_.jpg

Εσχατως, την συνελαβα να διαφημιζει κατι πλακακια. Ουτε που θυμαμαι την φιρμα :laugh: .... την Γεωργια θυμαμαι :love:

Siakavara-Georgia.jpg

"Σπαει" καλα για την ηλικια της ... πολυ καλα ! Δεν την εγκαταλειπει το σεξ απηλ της ...

TRES.jpg

Εδω θυμιζει κατι απο Βερα Κρουσκα (στην φωτο). Μια πολυ παλια διαφημιση για σαπουνια, σαμπουαν η αρωματα η κατι τετοιο ....

Last edited:
αυτη ειναι μιλια μπροστα απο την Βερα Κρουσκα. δεν ξερω γιατι, αλλα η Βερα ποτε δεν μου αρεσε.. ουτε καν την συμπαΘησα.
αν Θεs καποια στιγμη βρεs και ριξε καμια φωτο τηs... μπαs και αλλαξω γνωμη:flipout:
τι λεs παιδι μου.. η τυπισσα εχει κατι ματια.. κατι χειλη... ποια Κρουσκα....:dead:

Last edited:
αυτη ειναι μιλια μπροστα απο την Βερα Κρουσκα. δεν ξερω γιατι, αλλα η Βερα ποτε δεν μου αρεσε.. ουτε καν την συμπαΘησα.
αν Θεs καποια στιγμη βρεs και ριξε καμια φωτο τηs... μπαs και αλλαξω γνωμη:flipout:
τι λεs παιδι μου.. η τυπισσα εχει κατι ματια.. κατι χειλη... ποια Κρουσκα....:dead:

Στο μαλλι κυριως ... εκει στην τελευταια φωτο.
Οριστε και η Βερα >

1%2B%25289%2529.jpg

Υπαρχουν καποιες ομοιοτητες .... δεν γινεται να μην τις βλεπεις ! :smash:

Last edited:
Για να επανέλθουμε στο θέμα μας...
Για ωραίες γυναίκες μιλάμε, μη τις μπλέκουμε με τα ξέκωλα... :p

fe8c821348979ba6fb9c7e26b936-480x660.png

Status
Not open for further replies.