Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Εχει και πεταχτα δοντακια ... :rolleyes:
Απαπαπα .... αμαρτια .... κολαστηκα (παλι). :rip:

Παντως, αυτο το "κανω ντουζακι, πεταω ρουχαλακια οπου να ναι" ... δεν πειθει εν ετει 2018.
Κυρια μου, στο σπιτι σου πετας σλιπακια εκει που γλειφει/τριβεται η γατουλα και ο σκυλος ?
Δεν νομιζω.

Παρακολούθησα όλο το video με όλη μου την προσοχή. Δύο φορές. Δεν πρόσεξα πουθενά κάτι τέτοιο.

Nαι εχεις δικιο.

Την μπλουζιτσα την πεταει πανω στην πολυθρονα.
Ομως δεν ειμαι σιγουρος για το παντελονακι της.
Φαινεται να το τσαλαπαταει κατω.

Βρε τίποτα τέτοιο δεν είδα σου λέω. Η προσοχή μου αλλού ήταν.

Ας το δω άλλη μια φορά μπας και...

Άντε καλά αφού με συγχωρείς για την ασχήμια που ανέβασα.....

Ανεβάζω που και που γιατί απ την πολύ ωριμότητα.....σε λίγο τα φρούτα θα τα μαζεύετε από το πάτωμα και όχι από το δέντρο.

Όλες τα ίδια θελουν Μανοοοοο...... Δεν θελει ουτε γερα δοντακια ουτε τιποτα....

Από τα 18 μέχρι τα 29 τους θελουν να είσαι αλανιάρης, τυπάς που ξέρει κόσμο στα μαγαζιά.....tattoo, γυμναστήριο κτλ (ή από την άλλη όχθη.....κουλτουριάρης που αμπελοφιλοσοφεί, πάει στις γκαλερί, διαβάζει και γενικά ξέρει να προλογιάζει)

από τα 29 μέχρι τα 39 τους θελουν .......Αξιοπρεπή εμφάνιση (μέτρια δηλαδή), μια Α οικονομική κατάσταση (να μπορείς να την πας ένα νορμάλ ταξίδι κάθε καλοκαίρι και Χριστούγεννα) , να είσαι διατεθειμένος να κάνεις παιδιά και να τα συντηρείς και πολύ μπλαμπλα.

Μετά τα 39 τους, αν έχουν μείνει ανύπαντρες θελουν ........από μετριότατη εμφάνιση και πάνω, μια Α οικονομική κατάσταση, Να είσαι διατεθειμένος να κάνεις παιδιά και να τα συντηρείς (ή να μην σε πειράζει που έχουν παιδί από άλλο γάμο κτλ )

......Μετά τα 40 δεν διαλέγουν αυτες.....διαλέγουμε εμείς πλέον....

Φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις.

Θα μου επιτρεψεις (παρολη την πικρια που διακρινω οτι σε γυροφερνει) οτι μετα τα 40 ...
μπορει να ξερουν τι θελουν (περισσοτερο) αλλα ... δωρον αδωρο ! Το χουν ριξει στο φαι !

Οποτε κανε οτι κανεις τωρα ... και ας ΜΗΝ ικανοποιεις επαρκως την λιστα προαπαιτουμενων.
Παλεψε το. Μετα ... σε καποιες αλλες ηλικιες .... δεν θα θελεις καν να κοιταξεις το δειγμα.
Trust me ! Παλεψε το οσο ακομα ειναι ΦΡΕΣΚΟ και ΤΡΑΓΑΝΟ ! Μην το απωλεσεις για να το
εκτιμησεις.

...μπα...δεν εχω πικρία.

Είμαι κυνικός επειδή είμαι παρατηρητικός.

Βγαίνω όσο πιο πολύ μπορώ εδώ και ένα χρόνο (από τότε που χώρισα) και το παραπάνω είναι ένα υπέρ-γενικευμένο συμπέρασμα. Αλλα εχω μιλήσει με πάρα πολλές γυναίκες....εχω κάνει την νύχτα μέρα, σοβαρά τώρα. Είναι ακόμα και καθημερινές που πάω δουλειά κατευθείαν απ έξω.....πάω σε οτι μέρη μπορείς να φανταστείς, από κει που πάει πιτσιρικαρια μέχρι σε κυριλέ που είμαι από τους μικρότερους στο μαγαζί. ...και με ξες....από μπλα μπλα άλλο τίποτα....

Αν ξες ότι δεν θες γάμο και παιδιά και είσαι έντιμος και το πεις.....σκούρα τα πράγματα.

Μπορείς να ξεγελάσεις την άλλη για μερικά βράδια....αλλά δεν ψάχνω αυτό το πράμα. Σχεσακιας είμαι. Όσο είχα ηλικία κάτω των 30 πότε δεν είχα θέμα....τώρα που άρχισαν οι γάμοι και τα βαφτίσια αρχισε το ζόρι.

(όπως εγραψα υπάρχουν εξαιρέσεις.....αυτές ψάχνουμε όλοι, το θέμα είναι να είναι ελεύθερες, ωραίες και να σε γουστάρουν κιόλας)

+ το οτι ότι γυναίκα ήξερα από 25 μέχρι 35 σχεδόν το 95% ζει έξω εδώ και καιρό.......κάποιες ελάχιστες που έμειναν....έμειναν επειδή είχαν κάνει παιδιά νωρίς και δεν ήθελαν να ξενιτευτούν.

Oλα αυτα ... ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ... μην τα αποκαλυπτεις πριν μπει συρτης.
Εξαιρετικα μεθυστικο να ζεις μεσα στην ειλικρινια. Απιστευτα αγερωχο.
Τι λες ? Να μην το γνωριζουμε ?

Ομως .... και τελεσιδικα μοναχικο !!!!! Αναποδραστα μοναχικο ....
Οχι απο τωρα, βρε φιλε μου .... not just yet ! ...

Άντε καλά αφού με συγχωρείς για την ασχήμια που ανέβασα.....

Ανεβάζω που και που γιατί απ την πολύ ωριμότητα.....σε λίγο τα φρούτα θα τα μαζεύετε από το πάτωμα και όχι από το δέντρο.
εδω και καιρο τα μαζευουμε απο το πατωμα... τα δεντρα ειναι για σενα..:flipout:
αλλα ξερειs .. αν δεν προλαβουν να χαλασουν ειναι πολυυυυ γλυκα...

Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Oλα αυτα ... ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ... μην τα αποκαλυπτεις πριν μπει συρτης.
Εξαιρετικα μεθυστικο να ζεις μεσα στην ειλικρινια. Απιστευτα αγερωχο.
Τι λες ? Να μην το γνωριζουμε ?

Ομως .... και τελεσιδικα μοναχικο !!!!! Αναποδραστα μοναχικο ....
Οχι απο τωρα, βρε φιλε μου .... not just yet ! ...
Μανο εναν τετοιο γαμπρο Θα`Θελα να μου φερει η κορη μου. σαν αυτον τον teddy..boy
μα να απεχει τοσο η ΑΘηνα απο τη Θεσ/κη..

Status
Not open for further replies.