Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Tι να πω.....μπορεί να χετε και δικιο.

Αντε και της τα λες.......μετά από 1 χρόνο......δεν το κάνω επειδή είμαι καλουλης, ούτε για την ψυχή της μάνας μου. Η λογική μου είναι οτι αν δεθείς ( γιατί σε ένα χρόνο προσωπικά δένομαι) μετά χαλάς την καρδιά σου τζάμπα.......και μετά να δεις τι πικρία βγαίνει....

Οk,
τοτε προφανως δεν πας μονο για .... χωσιμο συρτη.
Πας για ολο το πακετο -> τρυφεροτητα, συνεννοηση/κατανοηση, καλο σεξ.
Δεν ειναι εντελως απιθανο να βρεις ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ. Ιδιως στην ηλικια που βρισκεσαι.

Εμεις παντως, στην ηλικια που βρισκομαστε, εχουμε κανει ΧΟΝΤΡΕΣ εκπτωσεις
σε καποιο απο τα τρια παραπανω. Ισως και στα τρια ! :laugh:

Κυριοι, καλά τα λέτε για τις γυναίκες. Δεν είναι όμως ανησυχητικό το γεγονός ότι αυτά που λέτε τα ενστερνίζονται πολύ λίγοι επί του κοινωνικού συνόλου; εγώ συμφωνώ μαζί σας, αλλά μέσα από αυτό βλέπω ότι η συντριπτική πλειοψηφία κοιτάζει απλά να πιάσει την καλή και να βρει ένα κορόιδο να βολευτεί. Τι πρέπει να μας λέει αυτό σαν κοινωνία; προσωπικά είμαι φουλ ξενερωμένος. Όλα επιφανειακά, ότι φάμε και ότι πιούμε καταστάσεις... Σε περίοδο κρίσης που πίστευα ότι οι ανθρώπινες σχέσεις θα ήταν πιο ειλικρινείς τώρα που ο παράγοντας "χρήμα" δεν υπάρχει σε αυτό το βαθμό. Αντίθετα, βλέπω και τις κυρίες (αν και υπάρχουν και παραδείγματα ανδρών) να ψάχνουν και τα τελευταία "θύματα" που έχουν λεφτά, για να αρμέξουν ότι έχει απομείνει...

Μα δεν διαφωνει κανεις μαζι σου (και σιγουρα ΟΧΙ εγω). Η πραγματικοτητα ειναι οπως την περιγραφεις.
Απλα, μετα απο κατι δεκαετιες στραπατσαρισματων και απογοητευσεων ... επιλεγεις να εξιδανικευεις
καποια πραγματα. ΟΧΙ στις γυναικες. Στον εαυτο σου. Κυλλαει λιγοτερο οδυνηρα η ζωη.

Oπως λεει και η Dolores στο Westworld .... "Some people choose to see the ugliness in this world.
I choose to see the beauty". Εχουν πολυ ανταρα και ποδοβολητο τα νιατα. Για ελαχιστες καλες στιγμες.
Στα 51 δεν μπορω να δωσω 10 για να παρω 2. Το μονο που μπορω να διαφυλαξω ειναι μια σχετικη γαληνη
και την πεποιθηση οτι .... οτι μπορουσα να κανω το εκανα. Αυτη η γαληνη ερχεται με το να βλεπω οτι
καλο εχει απομεινει μεσα μου. Οχι οτι καλο εχει απομεινει στις γυναικες. Αυτες εχουν αλλη ατζεντα.
Παντα ειχαν αλλη ατζεντα -> την μητροτητα (εξαιτιας της οποιας υπαρχουμε και επικοινωνουμε
αυτην την στιγμη :rolleyes:)

Ρε δεν αφήνετε τις κουβένετες να ανεβάσετε κανά μανουλομάνουλο λέω γω!
Εδώ θα προβληματιστούμε γιατί μας έκανε η μάνα μας ρομαντικούς;
Ας προσέχαμε...
Δώσε Scarletίτσες τώρα, και μην ακούτε τους Μάνους (σωστό το όνομα?) αυτού του κόσμου... αρκεί να σταθεί μπροστά τους στην ουρά του ΙΚΑ ένα Ριτάκι (ή Αννούλα) και είναι ικανοί να πάθουν Suntan σε χρόνο μηδέν, τζάμπα οι φιλοσοφίες και οι αναζητήσεις για κατασταλαγμένες γυναίκες κλπ. κλπ. κλπ.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αν πάμε στα ρετρό για τους παλιούς να τους δείχνεις τέτοιες...

catherine-bach-images.jpg

Για τους vlad και Μάνο πήγαινε. Δεν τους ειδα ενθουσιασμενους ομως.

Μάνο αμαν με την μονικα......σαν πρόστυχη αγιογραφία μοιάζει.....ευχαριστώ σας την χαρίζω.

Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Για τους vlad και Μάνο πήγαινε. Δεν τους ειδα ενθουσιασμενους ομως.

Μάνο αμαν με την μονικα......σαν πρόστυχη αγιογραφία μοιάζει.....ευχαριστώ σας την χαρίζω.

Ιερόσυλε, είπες την αγιογραφία πρόστυχη!?
Τί ψυχή θα παραδώσεις;

Για δείξε μας εσύ αντίστοιχα το απόλυτο θηλυκό κατά τη γνώμη σου!

Έπεσες σε άθεο sorry.

Παρατηρώντας τις γραμμές του προσώπου της Μονικα......πραγματικά είναι όπως οι αγιογραφίες: Καμπύλες γραμμές, φουσκωμένα ζυγωματικά, λεπτή ίσια και μακριά μύτη κτλ
....το πρόστυχη προκύπτει από το λάγνο ύφος της Μονικα που είναι εκ διαμέτρου αντίθετο από την σεμνή χαμηλοβλεπούσα ματιά που βλέπουμε στις αγιογραφίες.

Όσο για το απόλυτο θηλυκό για μένα......είναι κάποιες από αυτές που εχω ανεβάσει εδώ μέσα. Αν σου τις αναφέρω είμαι σίγουρος οτι θα μου πεις "σιγά τα αυγά" ....αφού μας αρέσουν αντίθετα χαρακτηριστικά στις γυναίκες.

Αλλα ας γράψω μερικές: Τερεζα Παλμερ, Λισα Μπονε στα νιατα της, Natalia Vodianova, Τζωρτζινα Λιωση, Δουκισα Νομικου, Amber Heard, Cara Delevingne και αρκετές άλλες....που τις βρίσκω πιο ποθητές από την Χ Μόνικα.

Συγκρίνουμε όμως διαφορετικό στυλ ομορφιάς γιατί έχουμε αντίθετα γούστα. .........ingenue (έστω φαινομενικά) VS υπέρ-θηλυκή φαμ φαταλ / σεξοβόμβα.

Last edited:
Αυτές που παραθέτεις δεν είναι άσχημες, είναι ωραιότατες, αλλά νομίζω μπερδεύεις την ιεράρχηση...
Αν πας σε μια έκθεση υπεραυτοκινήτων να τα θαυμάσεις (γιατί να τα αποκτήσεις αποκλείεται και για το 95% ούτε να τα κάνουν βόλτα...) με Ferrari, Lamborghini, Maserati, και λοιπές εξωτικές μάρκες δεν μπορείς να βάλεις στη σύγκριση και ένα Polo GTi ή ένα Focus RS, ούτε κάν μια πανάκριβη Mercedes με AMG βελτιώσεις, και μια Corvette θα προκαλούσε επίσης ειρωνικά σχόλια, άσχετα αν όλα αυτά τα οχήματα μπορούν να σε κάνουν να έχεις το χαμόγελο στα χείλη κάθε φορά που τα οδηγείς, να τα κοιτάζουν όλοι με πόθο ή ζήλια κι αν με τον ένα ή άλλο τρόπο είναι πιο προσιτά. Καταλαβαίνεις τη διαφορά; (και δεν αντικειμενοποιώ τις γυναίκες, ή τουλάχιστον λυπάμαι αν γίνεται!)
Γι αυτό μου φαίνεται και λίγο περίεργο που η Νομικού και η Amber βρίσκονται στην ίδια λίστα με τις υπόλοιπες, αυτές είναι, μπορούν να σταθούν επάξια στην ίδια κατηγορία, αλλά...
Αν κάνεις μια λίστα με όλα τα πραγματικά υπεραυτοκίνητα, στην κορυφή θα είναι πάντα τα ιταλικά!...

Status
Not open for further replies.