Oλες αυτες ... (Ολιβια, Πατρισια, Αλισια ...) ... στηριξαν την ομορφια τους στην Ανορεξια.
Εδω μιλαμε ... να δουμε και κατι ψωμομενο ΑΛΛΑ γραμμωμενο. Οχι κουκλες που πεφτουν κατω απο την εξαντληση.
(εννοειται ... οτι στον σημερινο κοσμο, με τις εγκληματικες διατροφικες συνηθειες και την απουσια εκγυμνασης
οι γραμμωμενες κατοικουν ΜΟΝΟ στις σελιδες των κομικ ...)
Απαραδεκτη επιλογη απο θεμα φιζικ η νεα WW.
Εχω δει αντρες με μεγαλυτερο στηθος απο αυτην.
Ας εβαζαν και την Κeira Knightly με αυτη τη λογικη...
![]()
Απαραδεκτη επιλογη απο θεμα φιζικ η νεα WW.
Εχω δει αντρες με μεγαλυτερο στηθος απο αυτην.
Ας εβαζαν και την Κeira Knightly με αυτη τη λογικη...
Η Gina εχει ενα μειονεκτημα σα γυναικα.
Αν βγεις μαζι της και μετα για καποιο λογο δεν θες να το συνεχισεις, πρεπει να μεταναστευσεις.
Βαραει ασχημα, απ'οτι εχω καταλαβει.:BDBDG54:
![]()
Καλά Knightly δεν τη λές αλλά όντως... βέβαια με λίγη βοήθεια από τα γνωστά γυναικεαία εσώρουχα κάτι μπορεί να γίνει....
προσφερομαι οικειοθελως (οποτε θελει) να της το κραταω εγω!
Όποιος άντρας θα γούσταρε να κυκλοφορεί με αυτό το πράγμα να σηκώσει το χέρι του. Το δικό μου πάντως δεν το σηκώνω!
Θα είναι περίεργο αξεσουάρ για WW τα χέρια σου η αλήθεια είναι...
Αλλά τελικά επελέγη η Gal Gadot
![]()

Ηθοποιός δεν είναι και αυτή;....Και μάλιστα μεγάλου βεληνεκούς!! Ελπίζω να αναγνωρίσατε ποιά είναι....φυσιογνωμικά δηλαδή...![]()
Εγω εννοουσα στις ελευθερες ωρες της, αλλα μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι.:2thumb22sup:
Περιεργο για WW? Εδω το εφαρμοζει ολοκληρη Mystique!
Θα είναι περίεργο αξεσουάρ για WW τα χέρια σου η αλήθεια είναι...
Πρεπει να ΜΗΝ εχει τυπικη ωραιοπαθεια φωτομοντελου, διστακτικοτητα και ναζιαρικο βλεμμα λυκειοκοριτσου,
δυστυχως η ευτυχως, πρεπει να συγκεντρωνει μερικα ανδροπρεπη χαρακτηριστικα. Ειναι ΑΜΑΖΟΝΑ.
Αυτο σημαινει ασυνηθιστα ευθυτενες βλεμμα (που ελαχιστοτατες καθημερινες γυναικες διαθετουν) και φυσικη
κατατομη που ριχνει σαγονια κατω (σαγονια μποντιμπιλντεραδων !!!). Απο το σημερινο σταρ-συστεμ δεν βλεπω
καποια σχετικη. Το look πρεπει να αναζητηθει στα γυμναστηρια και στους στιβους.Στο περιπου
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.