Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Μπαα.. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι απολύτως σίγουρος για το απόλυτο! :p

Εξάλου είναι ωραίο να αλλάζουν οι προτιμήσεις σου για κάτι, ανά χρονικά διαστήματα! :D
Αυτή είναι η ομορφιά της ποικιλίας και των διαφορετικών χαρακτηριστικών! ;)

Ενα φρακταλ, ενω διατηρει εναν βασικο ελκυστη οσο μεγενθυνεις, ΔΕΝ παυει να σε ξαφνιαζει και
γοητευει με τα δορυφορικα σχηματα .... το ιδιο ισχυει και με το ψαξιμο του απολυτου θυληκου -bye-

Last edited:
Oλες αυτες ... (Ολιβια, Πατρισια, Αλισια ...) ... στηριξαν την ομορφια τους στην Ανορεξια.

Εδω μιλαμε ... να δουμε και κατι ψωμομενο ΑΛΛΑ γραμμωμενο. Οχι κουκλες που πεφτουν κατω απο την εξαντληση.

(εννοειται ... οτι στον σημερινο κοσμο, με τις εγκληματικες διατροφικες συνηθειες και την απουσια εκγυμνασης
οι γραμμωμενες κατοικουν ΜΟΝΟ στις σελιδες των κομικ ... :p)

H Gina Carano δε σου κάνει δηλαδή;
dfgdf.jpg

Κάποιοι ήλπιζαν να τη δουν και σαν Wonder Woman

wonder_woman_gina_carano_superman_by_christinalongmeadow-d5zdm2j.png

Αλλά τελικά επελέγη η Gal Gadot

Gal-Gadot-Wallpaper-640x400.jpg

Απαραδεκτη επιλογη απο θεμα φιζικ η νεα WW.
Εχω δει αντρες με μεγαλυτερο στηθος απο αυτην.
Ας εβαζαν και την Κeira Knightly με αυτη τη λογικη...

Η Gina εχει ενα μειονεκτημα σα γυναικα.
Αν βγεις μαζι της και μετα για καποιο λογο δεν θες να το συνεχισεις, πρεπει να μεταναστευσεις.
Βαραει ασχημα, απ'οτι εχω καταλαβει.:BDBDG54:
:p

Γι'αυτό όποιος έχει σχέδια για το κορίτσι,προσοχή!!

Την τελευταία στην φωτογραφία,την είχα δεί στους μαχητές...στο 4 αν θυμάμαι καλά. Για τα υπόλοιπα δηλώνω άγνοια.

Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Καλά Knightly δεν τη λές αλλά όντως... βέβαια με λίγη βοήθεια από τα γνωστά γυναικεαία εσώρουχα κάτι μπορεί να γίνει....

Gal-Gadot_01.jpg

Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Η Gina εχει ενα μειονεκτημα σα γυναικα.
Αν βγεις μαζι της και μετα για καποιο λογο δεν θες να το συνεχισεις, πρεπει να μεταναστευσεις.
Βαραει ασχημα, απ'οτι εχω καταλαβει.:BDBDG54:

Καλύτερα να σε "βάζει κάτω" μία "Olivia"! :p
Μπορεί να μην υπάρχουν μεγάλα "πιασίματα" αλλά καλό είναι και το "νεύρο"! ;)

Και ειδικά για την Olivia.. και από τις σκηνές της όπως την βλέπω.. της πάει πολύ να αναλαμβάνει εκείνη τον "έλεγχο"! :cool:

Πάρτε και ένα ωραίο βιντεάκι για την Κeira! :cool:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!

Καλά Knightly δεν τη λές αλλά όντως... βέβαια με λίγη βοήθεια από τα γνωστά γυναικεαία εσώρουχα κάτι μπορεί να γίνει....

Αν τα εσωρουχα που φορα συνηθως δεν της παρεχουν ικανοποιητικη στηριξη και δη ανορθωση
στο μικρο αντικειμενικα στηθος της, προσφερομαι οικειοθελως (οποτε θελει) να της το κραταω εγω!
(Για να μη νομιζετε οτι εχω κανενα αλλο προβλημα με το κοριτσι.
Απλα για WW δεν...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!

προσφερομαι οικειοθελως (οποτε θελει) να της το κραταω εγω!

Θα είναι περίεργο αξεσουάρ για WW τα χέρια σου η αλήθεια είναι...

pam-anderson-picture6_1202251382.jpg

Ηθοποιός δεν είναι και αυτή;....Και μάλιστα μεγάλου βεληνεκούς!! Ελπίζω να αναγνωρίσατε ποιά είναι....φυσιογνωμικά δηλαδή...:p:p

Όποιος άντρας θα γούσταρε να κυκλοφορεί με αυτό το πράγμα να σηκώσει το χέρι του. Το δικό μου πάντως δεν το σηκώνω!

Η μοναδική φορά που μου άρεσε...Λίγο,ήταν στο baywatch. Ήταν και πιο μικρή τότε. Αν θυμάμαι καλλά,στα πρώτα πρώτα επεισόδια,τα προσόντα της ήταν φυσιολογικά...στην πορεία άρχιζε να τα πειράζει. Πάντως ποτέ δεν μου έκανε αίσθηση....απο μακριά!!

Όποιος άντρας θα γούσταρε να κυκλοφορεί με αυτό το πράγμα να σηκώσει το χέρι του. Το δικό μου πάντως δεν το σηκώνω!

Εξαρτάται την περίσταση... :D

Στα μπουζούκια ανετοτατα :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυ

Εγω εννοουσα στις ελευθερες ωρες της, αλλα μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι.:2thumb22sup:

Περιεργο για WW? Εδω το εφαρμοζει ολοκληρη Mystique!
http://www.youtube.com/watch?v=RASqqwYtSGc

Αλλά τελικά επελέγη η Gal Gadot

Gal-Gadot-Wallpaper-640x400.jpg

Η WonderWoman ειναι δυσκολη περιπτωση ...

Πρεπει να ΜΗΝ εχει τυπικη ωραιοπαθεια φωτομοντελου, διστακτικοτητα και ναζιαρικο βλεμμα λυκειοκοριτσου,
δυστυχως η ευτυχως, πρεπει να συγκεντρωνει μερικα ανδροπρεπη χαρακτηριστικα. Ειναι ΑΜΑΖΟΝΑ.
Αυτο σημαινει ασυνηθιστα ευθυτενες βλεμμα (που ελαχιστοτατες καθημερινες γυναικες διαθετουν) και φυσικη
κατατομη που ριχνει σαγονια κατω (σαγονια μποντιμπιλντεραδων !!!). Απο το σημερινο σταρ-συστεμ δεν βλεπω
καποια σχετικη. Το look πρεπει να αναζητηθει στα γυμναστηρια και στους στιβους. Στο περιπου, να ενα παραδειγμα >

WonderWoman amazon warrior.jpg

Last edited:
AF9VZ.jpg

Ηθοποιός δεν είναι και αυτή;....Και μάλιστα μεγάλου βεληνεκούς!! Ελπίζω να αναγνωρίσατε ποιά είναι....φυσιογνωμικά δηλαδή...:p:p

Όταν ήταν μπουμπουκάκι και "άνθιζε" ήταν πολύ καλή! ;)
(Με αυτήν "μεγαλώσαμε"! :p)

Κάπου έχω και το Unrated Edition της Barb Wire με το εισαγωγικό show..
Μπορείτε να το βρείτε στο Youtube/Dailymotion! :cool:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ω

Εγω εννοουσα στις ελευθερες ωρες της, αλλα μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι.:2thumb22sup:

Περιεργο για WW? Εδω το εφαρμοζει ολοκληρη Mystique!

Χαχαχα πολύ καλό! ;)

Κάτσε μου βάζεις ιδέες.. :p
Μπορεί να γίνει επαγγελματικά αυτό προσφέροντας ας πούμε και άλλα πράγματα.. όπως μασάζ που βοηθάει στην σύσφιξη του στήθους κτλ! :laugh:

Πως το έλεγε o Leslie Nielsen ..

- Πρόσεχε.. τα χέρια σου "μπλέκονται" σε διάφορα πράγματα..
- Απλώς μου αρέσει να παίρνω την κατάσταση στα χέρια μου! :p :laugh:

Last edited:
Πρεπει να ΜΗΝ εχει τυπικη ωραιοπαθεια φωτομοντελου, διστακτικοτητα και ναζιαρικο βλεμμα λυκειοκοριτσου,
δυστυχως η ευτυχως, πρεπει να συγκεντρωνει μερικα ανδροπρεπη χαρακτηριστικα. Ειναι ΑΜΑΖΟΝΑ.
Αυτο σημαινει ασυνηθιστα ευθυτενες βλεμμα (που ελαχιστοτατες καθημερινες γυναικες διαθετουν) και φυσικη
κατατομη που ριχνει σαγονια κατω (σαγονια μποντιμπιλντεραδων !!!). Απο το σημερινο σταρ-συστεμ δεν βλεπω
καποια σχετικη. Το look πρεπει να αναζητηθει στα γυμναστηρια και στους στιβους.Στο περιπου

Αυτή νομίζω τα διαθέτει όλα...Και μάλιστα δεν καταλαβαίνει απο θεούς του ολύμπου,Όντιν,κλπ...:flipout:

6a00d8341c4fe353ef0147e282e404970b-800wi

Status
Not open for further replies.