Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Έχουμε 1 σημείο αναφοράς τουλάχιστον...δεν ξέρω αν συμφωνούν όλοι. Πάντως,μπορεί απο προσωπάκι να μην τα πήγαινε καλά (Για εμένα)...αλλά απο σώμα ήταν ταμάμ!!

Έβλεπα χτες το Wicker Man, (το ορίτζιναλ, όχι την ξενέρα με τον Nicholas Cage). Oρίστε κύριοι η εκρηκτική Brit Ekland, στην απέλπιδα προσπάθειά της να κολάσει έναν άγιο.

Το βάζω σε σπόιλερ γιατί είναι ακατάλληλο, ακόμη και σήμερα.

Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Έβλεπα χτες το Wicker Man, (το ορίτζιναλ, όχι την ξενέρα με τον Nicholas Cage). Oρίστε κύριοι η εκρηκτική Brit Ekland, στην απέλπιδα προσπάθειά της να κολάσει έναν άγιο.

Το βάζω σε σπόιλερ γιατί είναι ακατάλληλο, ακόμη και σήμερα.

:2thumb22sup:
Εχουμε και ενδιαφερον παρασκηνιο!
Eξ αιτιας αυτης της σκηνης ο τοτε αντρας της, ο Ροντ Στιουαρτ, επιχειρησε να αγορασει την ταινια
ωστε να μην κυκλοφορησει ποτε.
Ανεπιτυχως...

Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

:2thumb22sup:
Εχουμε και ενδιαφερον παρασκηνιο!
Eξ αιτιας αυτης της σκηνης ο τοτε αντρας της, ο Ροντ Στιουαρτ, επιχειρησε να αγορασει την ταινια
ωστε να μην κυκλοφορησει ποτε.
Ανεπιτυχως...

Δεν το ήξερα ότι ήταν άντρας της. Μόλις ανέβηκε μερικές θέσεις στην εκτίμησή μου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!

Δεν το ήξερα ότι ήταν άντρας της. Μόλις ανέβηκε μερικές θέσεις στην εκτίμησή μου.

Κωστα αν θες και αλλη δoση απο Brit Ekland δες το Get Carter...;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!

Φανταζομαι ξερεις ποιος ηταν ο πρωτος της αντρας ε?...
Πητερ Σελερς!
Παραλιγο να τον φαει τον ανθρωπο η λυσσαρα!!!Καρδιακη προσβολη την πρωτη νυχτα του γαμου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες

Σωστός!

Με το Σταλλονε?:p

Άντε να δούμε και κανένα πρόσωπο γιατί μέχρι τώρα βλέπουμε ...χαμηλότερα τμήματα των σωμάτων!

Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Ταρκόφσκι δεν είδαμε αλλά πλακίτσα κάνουμε εεεε?
Μετράς μέρες για το μπαν αν δεν διορθωθείς άμεσα!!!!!!!:flipout::flipout::flipout:

Aν μου ελεγαν οτι μια μερα ο Ταρκοφσκι θα με σωσει απο μπαν, θα τους περνουσα για τρελους!

Αν προσπαθεις να πεισεις το Μανο να δει κατι που δεν θελει εισαι χαμενος απο χερι φιλε.Trust me...
Ουτε εξωγηινος απο τον εγγυτατο Κενταυρου να ερθει και να του το πει δεν θα του αλλαξει γνωμη...:p

Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Ουτε εξωγηινος απο τον εγγυτατο Κενταυρου

Αντιπαρέρχομαι την παραπομπή σου σε τηλεοπτικές σειρές αμφιβόλου αισθητικής!!!!:flipout::flipout::flipout:

Aν μου ελεγαν οτι μια μερα ο Ταρκοφσκι θα με σωσει απο μπαν, θα τους περνουσα για τρελους!

Έμπλεξες σε φόρουμ με τρελούς διαχειριστές!!!:flipout::flipout:

Αντιπαρέρχομαι την παραπομπή σου σε τηλεοπτικές σειρές αμφιβόλου αισθητικής!!!!:flipout::flipout::flipout:

Μα δεν ειπα τιποτα για το Σταρ Τρεκ.:p
Αντε παιδια, καλο δεκαπενταυγουστο:flipout:
Για να ειμαι ειλικρινης μιλουσα για κανονικο εξωγηινο, δεν ηταν αναφορα σε σειρα.
Απλα διαλεξα αστρικο συστημα που απ'οτι θυμαμαι αναφερεται πολλακις σε εργα ΕΦ, καθε μορφης...
Έμπλεξες σε φόρουμ με τρελούς διαχειριστές!!!:flipout::flipout:

Αμ εγω πως νομιζες οτι κολλησα? Τυχαιο? Δε νομιζω...

Δεν βλεπω Ταρκοφσκι ... :icon15:

Βλεπω Through the Wormhole, που κανεις σας δεν δινει σημασια ... ωστε να σας την πω και γω σε κατι που δεν ειδατε.

(eye for an eye .... :p)

"Δεν βλεπω σειρες, γιατι δεν προλαβαινω"

Βρειτε λογια ποιου μεγαλου
ηλικιακα
ανδρος ειναι τα ανωθι...:p

Status
Not open for further replies.