Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Xαχαχαχα ... :laugh::laugh::laugh:

Βρε διπλωματη .... δεν ντρεπεσαι ? :smash:
Αλλαζεις τα γουστα σου αναλογα με το "εδεσμα" ?
Που να στην εδιναν και ζεστη, δηλαδη ! :flipout:

Το πάθος ανά την υφήλιο με την Ριάνα δεν το έχω καταλάβει. Αλλά όπως έχει ξανά ειπωθεί... Κολοκυθόπιτα

Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Αυτό τώρα σου αρέσει ως ΓΥΝΑΙΚΑ ή ως f... toy? :)

Γιατί υπάρχει ουσιαστική διαφορά;

Εκτός αν μιλάμε για να κάνω παιδιά και οικογένεια....που ναι, μαζί της δεν θα έκανα.:flipout:

να προβάλλουμε τις femme fatale, το καταλαβαίνω
να προβάλλουμε τις ντίβες, το καταλαβαίνω
να προβάλλουμε τις πορνοστάρ-τάχα-μου-ηθοποιούς, το καταλαβαίνω
να προβάλλουμε τα γλυκά "κορίτσια της διπλανής πόρτας", το καταλαβαίνω
να προβάλλουμε κάποιες που αν δεν είχαν επαγγελματική χρυσοπληρωμένη προβολή, μακιγιάζ, φωτογραφίσεις κλπ. θα ήταν σαν τις δεκάδες γυναίκες κάτω του μετρίου που περιφέρονται καθημερινά γύρω μας και δε γυρίζουμε να τις κοιτάξουμε δεύτερη φορά, εγκώ ντεν καταλαβαίνει...

Γούστα είναι αυτά andre74 και αν κάνεις μια βόλτα στο νήμα θα δεις ότι τα γούστα μου είναι πολύ βερσαταιλ.
Αλλα το σημαντικότερο είναι οτι ...κάτι που για σένα είναι σκουπίδι για μένα μπορεί να είναι κορώνα στο κεφάλι μου

Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

να προβάλλουμε κάποιες που θα ήταν σαν τις δεκάδες γυναίκες κάτω του μετρίου
που περιφέρονται καθημερινά γύρω μας και δε γυρίζουμε να τις κοιτάξουμε δεύτερη φορά, εγκώ ντεν καταλαβαίνει...

Πρεπει να κυκλοφορει πολυ ΑΑΑ θυληκο εκει στον Βολο :flute: ....

Aυτο καταλαβαινω εγω ! :rolleyes:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!

Πρεπει να κυκλοφορει πολυ ΑΑΑ θυληκο εκει στον Βολο :flute: ....

Aυτο καταλαβαινω εγω ! :rolleyes:
Ενώ στο βοριά δεν έχετε γκομενάκια σαν τη Ριάνα;
Πλλάκα με κάνεις, φιλλαράκι !?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!

Ενώ στο βοριά δεν έχετε γκομενάκια σαν τη Ριάνα;
Πλλάκα με κάνεις, φιλλαράκι !?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Πες του τα ρε του γκρινιάρη!!!!! Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι Θεσσαλονικείς :)

Οπως ΩΦΕΙΛΕΙ να ρχεται η νυφη στην εκκλησια .... (απο Χαλκιδικη μερια :rolleyes:)

laspa-3.jpg

NAI ... εχουμε μερικα ΠΟΛΥ δυνατα αγροτεμαχια (α-ρ-τ-ι-ο-τ-α-τ-α οικοδομησιμα :love::love::love:)
http://www.peoplegreece.com/wp-content/uploads/2014/01/28/laspa1.jpg ... εδω πανω, στον Βορρα !

Ομως ... μας εγκαταλειπουν εξαιρετικα συντομα :nounder: προς αναζητηση ευκαιριων εις νοτιοτερες πολεις.
Οποτε ... το μονο που μας μενει ειναι, το ονομα :nounder: ... υφαρπαχτες Αθηναιοι (και Κυπραιοι). :angry:

Last edited:
Status
Not open for further replies.