Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Όντως είναι καταπληκτικός ο φωτισμός στη φώτο. Υπάρχει φωτογραφείο στη Θεσσαλονίκη που με ρετουσάρισμα μπορεί να σε βγάλει έτσι αν θες πάντως.

Υπάρχει φωτογραφείο στη Θεσσαλονίκη που με ρετουσάρισμα μπορεί να σε βγάλει έτσι αν θες πάντως.

Εμενα τι να με κανω ? :laugh:
Καμια σαλονικια να βγαλει ... :smash:

mesa4.jpg

Last edited:
SRB o φωτισμός που λες είναι κλασσική περίπτωση 40s. Τέλος 30s με πολύ αρχή του 50 και μετά τέλος.
Αλλά με αυτά τα κουγκαρ που μας μορστράρεις κατά καιρούς νομίζω πως είναι ασύμβατος...:flipout:

Noμιζω οτι αυτος ο φωτισμος (40s) ... ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οτι χρειαζεται για να κρυβουν ρυτιδουλες τα cougars !
Aλλα ειναι και κατι πολυ περισσοτερο απο αυτο ... δινει ενα νουαρ που λειπει αφορητα απο την σημερινη εποχη.
Κατι σε αρχαϊκο comics universe ... σχεδον !

Για αυτό που θες υπάρχουν στόκοι διαφόρων συνθέσεων και δυνατοτήτων, η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ. Άσε τα φώτα ήσυχα.
Είναι σαν την άλλη "αδικία" που τα ψηλά τακούνια πάνε μόνο στις ψηλές και αδύνατες και δεν χρησιμοποιούνται για να ψηλώσουν οι γυναίκες που έχουν ακριβώς τον αντίθετο σωματότυπο.
Ζούμε σε ένα άδικο σύμπαν βλέπεις.

Tα ψηλα τακουνια πανε στις καλλιγραμες (με λεπτο ποδι).
ΣΥΝΗΘΩΣ ειναι και ψηλες (οχι οτι οι ψηλες ειναι παντα καλλιγραμες).

Αν με ρωτουσες ομως ... η σημερινη γενια (20αρες/30αρες) ειναι ΥΠΕΡυψηλες.
Εαν φορεσουν τακουνι ... ξεπερνουν και εμενα (που ειμαι 1.88 :blink:)

Το τακουνι εχει επιβληθει απο τις μαναδες (δικη μου ηλικια) που ΔΕΝ ειχαν
αλλο τροπο να ψηλωσουν. Πολυ μετα για την θυληκοτητα της γοβας.
Πρωτα για το υψος. Οι σημερινες ... ΔΕΝ το χρειαζονται το τακουνι.

Για τους στοκους θα συμφωνησω (η επιστημη εχει κανει θαυματα) αλλα ...
σε ΠΟΛΥ δυνατο φωτισμο ... φαινεται ακομα και αυτος ο hitech στοκος
και μαλιστα ... Α-Σ-Χ-Η-Μ-Α !

Για αυτό που θες υπάρχουν στόκοι διαφόρων συνθέσεων και δυνατοτήτων, η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ. Άσε τα φώτα ήσυχα.
Είναι σαν την άλλη "αδικία" που τα ψηλά τακούνια πάνε μόνο στις ψηλές και αδύνατες και δεν χρησιμοποιούνται για να ψηλώσουν οι γυναίκες που έχουν ακριβώς τον αντίθετο σωματότυπο.
Ζούμε σε ένα άδικο σύμπαν βλέπεις.

+1

Επειδή έχω "σπουδάσει" το νουάρ, και ακριβώς γιατί λείπει αφόρητα από το σήμερα, αρκούμαι στο τότε ή σε αντίστοιχης αισθητικής προσαρμογές του σήμερα, και δεν θα πάω να το κολλήσω όπου βρω να το κάνω καρναβάλι απλά γιατί μου αρέσει και μου λείπει. (και μην το εξιδανικοποιούμε και από την άλλη, το νουαρ ήταν ένα είδος δεύτερης κλάσης κατά βάση, λαικής κατανάλωσης και κουλτούρας)

Όχι και πως τότε πολλές φορές δεν φθάναν και στο άλλο άκρο, που από soft τον κάναν τον φωτισμό εντελώς liquid από υπερβάλλων ζήλο, και από την μια έβλεπες την πρωταγωνίστρια σαν μέσα από ομίχλη (όχι γιατί ήταν κούγκαρ) και μόλις άλλαζε πλάνο ήταν σαν να καθάρισαν τον φακό με άζαξ.

Και οι ρυτίδες μπορεί να είναι πολύ όμορφες επίσης, αλλά όχι επάνω σε τέτοια αιλουροειδή αλλά σε σικάτες μεγαλύτερες γυναίκες. Ευτυχώς υπάρχουν και τέτοιες.

Οι ηλικίες κάτω από 35 όντως είναι αισθητά υψηλότερες από πριν. Στο βορρά όμως ο μέσος όρος ύψους των γυναικών νομίζω ότι είναι έτσι και αλλιώς αισθητά μεγαλύτερος από τον νότο. Κάτι το οποίο παραδόξως δεν φαίνεται να ισχύει και στους άνδρες. Αυτά είναι καθαρά προϊόν προσωπικών παρατηρήσεων και όχι στατιστικης ανάλυσης. Δεν ξέρω αν οι βόρειοι εξ ημών συμφωνείτε.

Επειδη εζησα και 4 χρονια στην Αθηνα .... συμφωνω !
Βεβαια, οι διαφορες δεν ειναι χαωδεις αλλα υπαρχουν.
Πιο μεγαλες διαφορες μπορει κανεις να διακρινει μεταξυ
μιας σικελιανης (απο παρακτιο χωριουδακι) και μιας σουηδης (απο οροπεδιο).
Εκει τα πραγματα βγαζουν ματι ... αντιλαμβανεσαι οτι η Φυση ειναι μεγιστη φασιστρια.

Last edited:
Και οι ρυτίδες μπορεί να είναι πολύ όμορφες επίσης, αλλά όχι επάνω σε τέτοια αιλουροειδή αλλά σε σικάτες μεγαλύτερες γυναίκες. Ευτυχώς υπάρχουν και τέτοιες.

Καλα το φανταστηκα : για σενα cougars ειναι οι τζιλφες.
Γιατι οντως, οι μιλφες εχουν πολυ ωραιες ρυτιδες (οχι ολες, καποιες λιγες).
Οι τζιλφες ... προσπαθουν να αποφυγουν φωτισμους ! :laugh:

Δεν εκφράζομαι καλά μάλλον. Για εμένα κούγκαρ είναι το κούγκαρ το κοινό (σαν αυτά που εμφανίζεις εδώ) αλλά είναι το τελευταίο ζωντανό αυτού του πλανήτη που θα μπορούσα να χαρακτηρίσω ενδιαφέρον ή με προσωπικότητα. Βρε τι πάθαμε που αν δεν μας αρέσουν τα κούγκαρ θα πρέπει και να υποστούμε μπούλινγκ εδώ μέσα! χαχαχαχαχαχαχ:flipout:

(το "μεγαλύτερες γυναίκες" δεν πήγαινε στο μεγαλύτερες του κούγκαρ. Μεγαλύτερες γενικά εννοούσα και αν δεις και τι έχω ανεβάσει κατά καιρούς εμένα μου αρέσουν μικρότερες του κούγκαρ)

Cougar ειναι αυτη που κυνηγαει ΠΟΛΥ μικροτερους σε ηλικια απο την ιδια.
Για να γινεις cougar πρεπει να πατησεις τα 35 (για να μην πω τα 40 και 45).
Στην ηλικια των 20 και 25 .... δεν προλαβαινει να μαζευτει αρκετη μεριδα
κατω απο σενα (ηλικιακα). Ειναι ακομα μικρουλες (στην ηλικια οχι στο ματι).
Ασε που, ΕΙΔΙΚΑ σε εκεινη την ηλικια, γουσταρουν, κατα κανονα, τους
πολυυυυυυυυυυ μεγαλυτερους (οιδιποδεια συμπλεγματα) ... δυστυχως !
Οσους θυμιζουν κατι απο daddy ... και ο daddy εμπνεει ασφαλεια (και σιγουρια).
Ο σπαω τα σπυρακια μου (δηλαδη, εσυ και εγω σε εκεινη την ηλικια) .... οχι ! :icon15:

Bullying απο μενα ? ....
Χρηστο ... αν ηταν δικο μου το φορουμ .... θα σας αφηνα να ποσταρετε ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18.
Εχει κατι 16χρονα ... αρχικολασμους απαλευτους. Σοβαρα μιλαμε τωρα ? Δεν υπαρχουν λολιτες ?
Eσεις αυτες .... εγω ... τις μανουλες του. Γιατι ως γνωστον, μια 40αρα που μεγαλωνει μια 16χρονη,
αφηνιαζει να ξαναζησει οτι εζησε (η δεν εζησε) στην εποχη της .... ΣΥΝ .... την εμπειρια :proud:
που ΔΕΝ εχει αποκτησει η κορη. Και την φρενιτιδα.

Ειδικα το τελευταιο ! :blink:

ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ! :laugh:

Last edited:
Για κούγκαρ τα 35 είναι λίγα.

Δεν είναι μόνο ότι κυνηγάει μικρότερους... κυνηγάει σημαντικά μικρότερους.

Έχω δει στη δουλειά μου τα τελευταία χρόνια όργια από τέτοιες πιτσιρίκες.

"Αχ ναι. Μου χάλασε το παλιό Sony Ericsson που είχα και μου έκαναν δώρο ένα iphone 7."

Και από την άλλη βλέπεις γυναικάρες που ένα κόλλημα στο μυαλό τους τις καταντάει γεροντοκόρες. Ας μη τα θυμηθώ βραδιάτικα και συγχυστώ.

Status
Not open for further replies.