Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Πάντως για την Kate έχω να πω πως τη θυμάμαι από παλιά. Είχα δει ένα έργο που έπαιζε και δεν είχε καμία σχέση. Το έργο ήταν το "Πυροβολημένο Ψάρι"¨. http://www.imdb.com/title/tt0120122/?ref_=nm_flmg_act_36

Είχε χαβαλέ σαν ταινία. Αλλά η Καιτούλα αγοροκόριτσο. Καμία σχέση με τη γυναικάρα που είναι σήμερα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν ξέρω εάν την έχεις δει 2 χρόνια νωρίτερα.. το 1995.. κουκλάρα στο Haunted.. :cool:
όπου..

κάνει γυμνή μπάνιο σε λίμνη! :p

Με αφορμή την γκοντάρενα και ένα ευκολάκι. Έκανε πολλά και διάφορα και με τον δικό της τρόπο πολλές φορές. Την είπε σε πολλούς και το πλήρωσε.
Αρνήθηκε να συμπρωταγωνιστήσει με τον Μπόγκαρτ μετά από μία ταινία. Αρνήθηκε να συμπρωταγωνιστήσει με τον Ρήγκαν γενικώς.
Ήταν η πρώτη γυναίκα που σκηνοθέτησε νουαρ και μάλιστα το καστ αυτής περιλάμβανε μόνο άντρες.

a.jpg

Η άλλη ταινία που είδα τις προάλλες και ήταν εξίσου υπέροχη με αυτό τον τρόπο ήταν το "How to steal a million". http://www.imdb.com/title/tt0060522/

Audrey Hepburn και Peter O'Toole. Τη βλέπω αρκετά συχνά καθώς οι 2 πρωταγωνιστές είναι υπέροχοι. Η Hepburn ΟΚ τι να πούμε... Και ο Ο'Toole επίσης τι να πούμε...

Cougar .... ΟΡΙΣΜΟΣ ! :love::love::love:

Τουλαχιστον εμφανισιακα (δεν γνωριζω τι κανει, τι "μαγειρευει", τι "πλεκει",
εκει κατω στην Αυστραλια :flute: ... ουτε ειμαι αντρας της, για να με απασχολει :flute: ....)

edf0a70e002e6fb1933bfa4b77292a4e--greg-kadel-actress-photos.jpg

Τι να πει κανεις ! .... :love:

tumblr_inline_mugoj3riAB1rsufew.gif

Λεω να ξαναδω το Dead Calm, αποψε .... παλι !

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν ξέρω εάν την έχεις δει 2 χρόνια νωρίτερα.. το 1995.. κουκλάρα στο Haunted.. :cool:
όπου..

κάνει γυμνή μπάνιο σε λίμνη! :p
Πως φαίνεται ο μερακλης ο άνθρωπος...:grinning-smiley-043

Πάντως για την Kate έχω να πω πως τη θυμάμαι από παλιά. Είχα δει ένα έργο που έπαιζε και δεν είχε καμία σχέση. Το έργο ήταν το "Πυροβολημένο Ψάρι"¨. http://www.imdb.com/title/tt0120122/?ref_=nm_flmg_act_36

Είχε χαβαλέ σαν ταινία. Αλλά η Καιτούλα αγοροκόριτσο. Καμία σχέση με τη γυναικάρα που είναι σήμερα.

Νομιζα οτι μονο εγω την ειχα δει την ταινια...

Νομιζα οτι μονο εγω την ειχα δει την ταινια...

Τελικά είμαστε 3. Είναι και ένας φίλος που τώρα μένει Αυστραλία. Αυτός μου την είχε συστήσει. Χαρακτηριστικά μου είχε πει για το κόλπο με τις εσωτερικές οροφές και τον υαλοβάμβακα.

Με αφορμή την γκοντάρενα και ένα ευκολάκι. Έκανε πολλά και διάφορα και με τον δικό της τρόπο πολλές φορές. Την είπε σε πολλούς και το πλήρωσε.
Αρνήθηκε να συμπρωταγωνιστήσει με τον Μπόγκαρτ μετά από μία ταινία. Αρνήθηκε να συμπρωταγωνιστήσει με τον Ρήγκαν γενικώς.
Ήταν η πρώτη γυναίκα που σκηνοθέτησε νουαρ και μάλιστα το καστ αυτής περιλάμβανε μόνο άντρες.

Αν και τα χαρακτηριστικά "μήλα" του προσώπού της θυμίζουν έντονα μιά αρκετά συμπαθή γυναικεία παρουσία στο σινεμά την Τζέννιφερ Τζόουνς, τα λοιπά βιογραφικά ταιριάζουν με την Άιντα Λουπίνο, μιά "περίεργη μούρη" του αμερικάνικου σινεμά που, εγώ προσωπικά, δεν θα χαρακτήριζα όμορφη - σέξυ, γιά να τα πούμε καθαρά. Σε μεγαλύτερη ηλικία μου άρεσε περισσότερο, σα κινηματογραφική φάτσα, πάντα......
220px-Ida_Lupino_It_Takes_a_thief_1968.jpg

....Μιά πιό ήμερη εκδοχή της Μπέττυ Νταίηβις.

Για τον κυριο Γαλεν .... (πιπινοσκουαλο :proud:)

Martha Higareda !!! (περισσοτερo μεξικανα ... και καιγεσαι απ'το ταμπασκο :laugh:)

1_%2810%29%2825%29.jpg

Ετοιμαζομαστε να την απολαυσουμε στο Altered Carbon (Blade Runner style) σηριαλ
που ετοιμαζει το NetFlix : http://avclub.gr/forum/showthread.php/147249-Altered-Carbon-Netflix?p=1058051320#post1058051320
Μμμμμμ ... δυσκολη επιλογη να εισαι Μιλφακιας :rolleyes: με τετοιo λατινοπυγo ξεπεταρουδι (ετων 34 περικαλω).
Δεν την λες πιπινα ... αλλα ... ας αποφασισει ο κυριος Γαλεν (βασει παρουσιαστικου) που ανηκει.
Δεν ειμαι (o καθ'υλην) αρμοδιος :rolleyes: ....

Last edited:
Σε νιωθω αδελφε :proud: ... αλλα, οσο μπορεις ... ηρεμισε, χαλαρωσε, κουλαρε !

Η Νικολετα δεν ειναι κανενος. :aetsch: Ανηκει ... στην ιδια ! :rolleyes: Και MONO :proud: ....

Που και που ... επιλεγει καποιον, να σκοτωνει την πληξη της (και να μεγαλωνει τα παιδια της).

Ειναι απο αλλο συμπαν (και νομοτελεια) η Νικολετα ! Aπο δω, βρισκεται ... transit ... περαστικη ... :nounder:

Last edited:
Σε νιωθω αδελφε :proud: ... αλλα, οσο μπορεις ... ηρεμισε, χαλαρωσε, κουλαρε !

Η Νικολετα δεν ειναι κανενος. :aetsch: Ανηκει ... στην ιδια ! :rolleyes: Και MONO :proud: ....

Που και που ... επιλεγει καποιον, να σκοτωνει την πληξη της (και να μεγαλωνει τα παιδια της).

Ειναι απο αλλο συμπαν (και νομοτελεια) η Νικολετα ! Aπο δω, βρισκεται ... transit ... περαστικη ... :nounder:
:flipout::flipout: ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ !!!

Status
Not open for further replies.