Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Έλεος στον χαζό , αλλά δώστε και μια απάντηση όμως :)
Η Nicole...

6489ba17ceab842106f7b813e8a5b822.jpg

Ααα (θα φάω καμμία μύγα). ... Δεν έχει ξανά τύχει να την ακούσω να αναφέρεται ως νικολετιτσα :)

Δυστυχώς η Νικόλ με τα λιφτινκ άλλαξε τελείως ,κατά τη γνώμη μου ας υπήρχαν κάποιες ρυτίδες παρά αυτό το πρόσωπο που παραμορφώθηκε

Δυστυχώς η Νικόλ με τα λιφτινκ άλλαξε τελείως ,κατά τη γνώμη μου ας υπήρχαν κάποιες ρυτίδες παρά αυτό το πρόσωπο που παραμορφώθηκε
Το τίμημα του να μη ζουν μια κανονική ζωή σε μια κανονική κοινωνία (βάλτε το σε εισαγωγικά αν θέλετε) είναι πως κάποια στιγμή χάνεται η επαφή με τη πραγματικότητα.
Άν και μάλλον αποτελούν και οι πλαστικές έμμεση διαφήμιση για όσους μπορούν να τις πληρώσουν

Οσοι ειδαν το Dead Calm (το '89)....

... γνωριζουν πως ηταν η Νικολ στα ντουζενια της ! :love:

Oχι μονο στο προσωπο ...

.....Τί ντουζένια, μπρε; Αγουρίδα ήταν!
Το peak της ομορφιάς της ήταν εδώ:

eyes_wide_shut_1999_1275x719_248587.jpg

....στο "eyes wide shut"......

Η νικολ ειναι απο τις ελαχιστες περιπτώσεις οπου ισχύει το ανάποδο με τον χρόνο
.....δεν ξέρω τι συμφωνία εχει κανει με τον διάολο αλλά δες πχ.....

1983....

Attachments

• MV5BMTgzNWY1MzItMGIwMy00NGU3LWIzMGYtZjVkNGUwOGYxMWIyXkEyXkFqcGdeQXVyMjUyNDk2ODc@._V1_.jpg
    MV5BMTgzNWY1MzItMGIwMy00NGU3LWIzMGYtZjVkNGUwOGYxMWIyXkEyXkFqcGdeQXVyMjUyNDk2ODc@._V1_.jpg
    207.2 KB · Views: 68
Τι συμφωνία να έχει κάνει, από τις τόσες πλαστικές και botox, έπαψε να μπορεί να εκφράζεται στις ταινίες. Χαμογελαει-κλαιει, το πρόσωπο μένει κόκκαλο ανέκφραστο. Σαν τη Γιαννα Αγγελόπουλου ένα πραγμα.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι συμφωνία να έχει κάνει, από τις τόσες πλαστικές και botox, έπαψε να μπορεί να εκφράζεται στις ταινίες. Χαμογελαει-κλαιει, το πρόσωπο μένει κόκκαλο ανέκφραστο. Σαν τη Γιαννα Αγγελόπουλου ένα πραγμα.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μαζι σου ειμαι....αλλα εχε κατα νου οτι το 90% των γυναικων του χολιγουντ εχει κανει ενα καρο πλαστικες απο τα 40 και πανω και δεν βλεπω πολλες που να ειναι σαν την νικολ σε αυτη την ηλικια. Μην ξεχναμε οτι η νικολ ειναι πανω απο 50 ετων.

Τι botox και βλακειες ... :laugh:

Αμα τρωει εναν καλο, πρωινο ... στις 7 το πρωι, ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ,
δεν χρειαζεται τιποτε αλλο ! :proud:

Ποσες 50αρες τον τρωνε (τον μπακλαβα :flute:) οπως αυτη ?
Και φρεσκο, σφιχτο, τραγανο ... χωρις συντηρητικα !

εδω με τον μπουμπουκο.......(και υπαρχουν άπειρες φωτογραφίες που ειναι ετσι μαζί ονλινε)

Attachments

• methode_sundaytimes_prod_web_bin_71fd0caa-ab7c-11e7-b7be-58a193c81665.jpg
    methode_sundaytimes_prod_web_bin_71fd0caa-ab7c-11e7-b7be-58a193c81665.jpg
    33.9 KB · Views: 92
Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Μαζι σου ειμαι....αλλα εχε κατα νου οτι το 90% των γυναικων του χολιγουντ εχει κανει ενα καρο πλαστικες απο τα 40 και πανω και δεν βλεπω πολλες που να ειναι σαν την νικολ σε αυτη την ηλικια. Μην ξεχναμε οτι η νικολ ειναι πανω απο 50 ετων.

Η Νικόλ είναι ενα αποτυχημένο λιφτινκ .Ναί και πολλές άλλες κάνουν επεμβάσεις ,αλλά αυτή παραμορφώθηκε .

Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Η Νικόλ είναι ενα αποτυχημένο λιφτινκ .Ναί και πολλές άλλες κάνουν επεμβάσεις ,αλλά αυτή παραμορφώθηκε .

Εγω απο την αλλη θα την εβαζα στις πετυχημένες περιπτωσεις. Στις αποτυχημένες θα έβαζα τον Μικι Ρουρκ ας πουμε. Ολες οι επεμβασεις τετοιου τυπου σε παραμορφώνουν + οτι πρεπει να περασει και ενα 6μηνο τουλάχιστον για να "κάτσει" μια επέμβαση....αν η άλλη κανει καθε χρονο.....

Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Δωσε μου αυτο το αποτυχημενο lifting ... και παραταω ΠΟΛΥ νεαροτερες (απ'την Nicole).

εδω με τον μπουμπουκο.......(και υπαρχουν άπειρες φωτογραφίες που ειναι ετσι μαζί ονλινε)

Ο μπακλαβας ... ΔΕΝ χρειαζεται να ειναι του αντρα της.
Οχι ... σ'ΑΥΤΗ την κατηγορια γυναικων !

O παιδοβουβαλος στην φωτο, ειναι αντρας της ?
Η καποιος παρευρισκομενος ?
Εχμ ... καποιος χρησιμος (ηθελα να πω).

Status
Not open for further replies.