Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!

Θα την έκανες τη θυσία, ε;
Εννοώ ότι τη Φρίντα τη πάω πολύ (όχι με τη χριστοδουλική έννοια της λέξης), αλλά και η καημένη η Μόνικα, κρίμα είναι...

Οποιος ξαναβαλει "καημενη", "Μονικα" και "κριμα" στην ιδια προταση .... θα τρωει σε πμ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, αυτην :angry:

http://www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2014/03/ΤΑΥΓΕΤΗ.jpg

Φροντιστε ! :furious3:.... (επιτελους, υπαρχει ενα ιερο και οσιο σ'αυτο το νημα .... :angry:)

Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Ρε παιδιά καμιά φορά αναρωτιέμαι..όλες αυτές τις παλιές ελληνικές ταινίες γιατί δεν τις πουλάνε έστω σε dvd καπου? Δεν εχω δει σχεδον τιποτα και θα ηθελα να δω τις πιο καλές.

Καποιο Box set της Φινος θα μπορουσε να πουλησει ανετα και στο αμαζον αν ειχε καλους υποτιτλους πιστευω.

Υπαρχουν σε dvd πολυ πιο κοντα απο το amazon. Εδω:http://www.videorama.gr/eshop_tributes.aspx?id=29 και σε αλλα videoclubs.

Εγώ να ανεβάσω όσες φώτο θέλετε....αλλά εσείς γιατί αφήνεται την ουρά σας απ έξω???....μόνο το δικό μας αυτί θα τραβήξουν μετά...:flipout:

O Vlad δικαιολογείται γιατί μπαίνει από την TV στο φόρουμ και δεν έχει στα χέρια του το advanced μενού της πλατφόρμας του φόρουμ...εσύ όμως Πέτρο δεν εχεις καμιά δικαιολογία....:flipout:

Vlad σου βάζω ένα λινκ με αυτά που λέγαμε....αν έχεις οποιαδήποτε απορία στείλε πμ.

https://www.supereverything.gr/2017/03/mini-pc-vs-desktop.html

Μην εξωθειτε τον Πετρο .... γιατι θα φαμε καμια ξενερα ανειπωτη ....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

και θα κλαιμε γοερα ... !

..Μάνο για αυτην δεν μπορείς να πεις τίποτα...είναι θεά και στα 78 της...
Για άλλη μια φορά ..ρεσπεκτ στις γυναικες που γερνούν με αξιοπρέπεια και cojones!!!

Attachments

• sdfgsd.jpg
    sdfgsd.jpg
    118 KB · Views: 111
Αμαν βρε Θοδωρα .... :angry:

Μου ξεκινας με αψεντι ... και τραβας χειροφρενο με μεντα και δυοσμο ! :smash:

Ουτε ρουφηξια δεν προλαβαμε :smash: ... μισο μισχο απο εικοσι μετρα κυπαρισσοπουλο. :love:

Και τελωσπαντων ... που ειναι ο κυριος Γαλεν :icon15: ... μπουκαρε αλητεια στα χωραφια του :rolleyes:

Θα επιληφθει του θεματος ? :angry: ... Oλγα Κιριλενκο .... λεμε :smash: ....

Last edited:
Τωρα θα το πω και ας πεσει δουλεμα....εγώ την βρίσκω καυτή γιαγιά!

Γενικά μου αρεσουν οι πιτσιρίκες, το ξέρεις..αλλά υπάρχουν κάποιες γυναίκες που έχουν κάτι το μαγικό που σε τραβάει άσχετα με την ηλικία...είναι πολύ σπάνιο....αυτή το χει για μένα.

Εντάξει, αλλά κοίτα τα χέρια της γιαγιάς και σκέψου και το πρόσωπο να είναι έτσι, χωρίς βοήθεια της ιατρικής, χημικής, φωτογραφικής επιστήμης...
Όλοι θαυμάζουμε τις γυναίκες που γεράζουν με αξιοπρέπεια, αλλά οι λολίτες του Χόλυγουντ δεν είναι απ' αυτές.

Κάτσε να βάλω εγώ κάτι εξωτικό, φρέσκο και τραγανιστό, αφού δε βάζει κανένας άλλος
3106f4491fe7c6ba298a88dd30c49012.jpg
86c39c8543b1e65c7c0a2c87ca44970b.jpg
9fb7633731ee3f08f8be1bf941675885.jpg

Πού θυμηθήκατε, μπρέ σείς, την κυρία "Love story"; Και μάλιστα διαχρονικά! Ή κάνω λάθος ; Οι #3371 και #3374 δεν εικονίζουν την Άλις Μακγκρόου;.......Άκου εκεί γιαγιά!

Status
Not open for further replies.