Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
1983 ....

vrsbMRJ.jpg

Νομίζω οτι πολλοί δεν έχουν παρακολουθήσει το νήμα εξ αρχής και επειδή ο κύκλος κλείνει ελλείψει νέων "δεδομένων", εγώ τουλάχιστον θα αρχίσω τις επαναλήψεις ΓΥΝΑΙΚΩΝ,με την άδεια των

διαχειριστών ,βεβαίως βεβαίως..:)

Οσοι πιστοί προσέλθετε!

Κεφάλαιο Α´: ΟΙ ΞΑΝΘΕΣ

Μια Grace που έγινε πριγκήπισα..

MV5BMTgzNjI4MzY1NF5BMl5BanBnXkFtZTYwMTM4MzQ2._V1_.jpg

Μια Norma Jeane που έγινε Μύθος

13-3-6242891.jpg

Μια εύθραυστη Michelle που φοβάσαι να πιάσεις

img-pfeiffer1_102146298465-751x1000.jpg

Μια αφοπλιστικά ερωτική Sharon

latest

Και μια uber alles αισθησιακή Kim.

161201.jpg

Υ.Γ. Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική ομορφιά..

Εσχατως εχω κολλησει στο γνωστο βορειοευρωπαικο ξανθο στυλακι .... (λες και ξεκολλησα ποτε ! :rolleyes:)

Αmanda Schull > https://www.imdb.com/name/nm0776040/

Amanda-Schull-Most-Mag-Cover,large.1418325682.jpg

Amanda+Schull_1.jpg

740full-amanda-schull.jpg

kinopoisk.ru_amanda_schull_2306495.jpg

amanda-schull

Να τηρησουμε μια ισορροπια με το παρον .... γιατι ο Ιωαννου πηρε φορα και θα δουμε καμια προπολεμικη Μαρλεν Ντιντριχ (στο χαλαρο) :flute:

Last edited:
Εχει ενα απειροελαχιστο προγναθισμο, η Amanda (φαινεται καλυτερα στην 2η φωτο).
Κατι γονιδιακο, απο τον πατερα ισως. Ομως ΔΕΝ μας χαλαει καθολου. Αγαπαμε Amanda :love:
Δεν μας ενδιαφερει πως θα δειχνει στα 60 της (γιατι ουτε και εμεις θα βλεπομαστε στα 60 μας,
ηδη στα 50 μας και εχει στραβωσει η σκαλωσια :rolleyes:) Mας ενδιαφερει πως δειχνει ΣΗΜΕΡΑ ! :proud:

κ Ιωαννου, η φωτο τηs Sharon δεν υπαρχει. εχει απλα ενα ερωτηματικο !!! διαμαρτυρομαι!!! :smash: παρακαλω οπωs επιληφΘειτε του προβληματοs ...

Να διευκρινίσω οτι αυτές που πόσταρα είναι οι γυναίκες της ζωής μου.(υπάρχει και η Agnetha αλλά είναι τραγουδίστρια)

Ξέρω,έχω αδυναμία στις ξανθές αλλά είναι στο dna μου,can't help it ,από μωρό σχεδόν η πρώτη μου αγάπη ήταν η Μέμα Σταθοπούλου :)

Status
Not open for further replies.