Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
...Τώρα, βέβαια, η κυρία ηθοποιός δηλώνει, δύσκολα μπορείς να της αρνηθείς κάποια γοητεία, και μας θυμίζει την εποχή της.......αστακομακαρονάδας, που πέρασε ανεπιστρεπτί:

kalogridi-astakos-1.jpg

....Στην κρίση του φιλοθεάμονος κοινού του νήματος λοιπόν !

Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Κυκλοφορούν πολλά τελικά, άλλα άσχημα κι άλλα όμορφα, δεν είναι πλάσματα της φαντασίας...

galad1.jpg

....Στην κρίση του φιλοθεάμονος κοινού του νήματος λοιπόν !

Θελουμε να πιστευουμε οτι διατηρουμε ενα minimum καλαισθησιας στο παρον νημα !
Aν καποιες βαρεθηκαν και πολεμουν την ιδια τους την ομορφια με οτι πιο ακαλαισθητο
δεν χρειαζεται να ακολουθουμε ΚΑΙ εμεις !

Μάνο από τα λεγόμενά σου συμπεραίνω οτι μάλλον μένουμε σε άλλη χώρα........μια στο περίπτερο, μια στο φαρμακείο......τι σκ@τα....γκαβός είμαι;

Μάνο από τα λεγόμενά σου συμπεραίνω οτι μάλλον μένουμε σε άλλη χώρα........μια στο περίπτερο, μια στο φαρμακείο......τι σκ@τα....γκαβός είμαι;

Μήπως σε στείλανε σε κανένα εκκλησιαστικό ή αρρένων και δεν σου το είπανε; :-)
Αλλά αν θέλετε να βάλουμε και τις γειτόνισες, ξαδέρφες φιλενάδες κλπ. όταν ήταν 20 χρονών, εγώ δεν έχω αντίρρηση (αν δεν έχουν κι αυτές, βέβαια...)

Δεν ξανα ανεβάζω φωτο.....αφου ειναι πολύ κοινές για τα γούστα σας....

......ελα παμε......μονικα μπελουτσι.κτλ....

Το 1981, στο 14ο Λυκειο Ντεπω (συστεγαζοταν με το 21ο Γυμνασιο) ημασταν 34 κοριτσια και ... 6 αγορια.
Εσυ τι λες ? Οτι δεν μπορουσε να βρεθει μια ΑΚΡΙΒΩΣ σαν την παραπανω ? Να μην σου πω και καλυτερη.
Βεβαια, δεν ηταν και οι 36 θεες ..... αλλα τουλαχιστον οι 6 ηταν .... πολυυυυυυυ ανω του μετριου !!!!!!
Δεν μπορουσαμε να διαβασουμε απο την ακτινοβολια τους (ετσι κι αλλιως δεν μπορουσαμε να διαβασουμε,
εδεσε το γιαουρτι :laugh:)

Το 1978, στο Β' Γυμνασιο/Λυκειο Παπαγου, τα πραγματα ηταν διαφορετικα. 30 αγορια και ... 10 κοριτσια.
Περα απο το οτι η αναλογια εκτοξευε την ματαιοδοξια τους στην στρατοσφαιρα, βρισκονταν και σε ελαφρως
μικροτερη ηλικια (Γυμνασιο) και το αστρο τους ηταν λιγακι πιο αγουρο (οχι οτι με χαλουσε).
Απο εκεινες τις 10 ... οι 2 ΣΙΓΟΥΡΑ ακτινοβολουσαν σε υπερυψηλες μπαντες.

Δεν ξανα ανεβάζω φωτο.....αφου ειναι πολύ κοινές για τα γούστα σας....

......ελα παμε......μονικα μπελουτσι.κτλ....
μη κανειs καμια μ@μ@κια και ΔΕΝ ξανα ανεβασειs φωτο... ολεs οι καλεs χωρανε

... ολεs οι καλεs χωρανε

Βλαδιμηρε, προσεξε το λιγο αυτο :smash: ... μην γινεις σαν τον Blue08 :flute: ... που τις καψουρευεται ΟΛΕΣ. :rolleyes:

Να αφιερώσω μια καινούρια στον teddy
απ αυτές που πρέπει να ψάξεις πολλά σχολεία για να βρεις...

https://goo.gl/images/d5AB3Q

Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Eιχαμε μια τετοια .... :proud:
Οταν την καταβρεξαμε στην πενταημερη ... αποκαλυφθηκαν απαραμιλλα καλλη. :love:

Ο λογος που σταματησαμε ? Δεν ξεραμε τι να κανουμε με τις ... ταβλες μας. :flute:

Κοιτουσαμε σαν χαζοι ! :blink:

Aυτη ... μαααααλλον ... αποζητουσε περισσοτερα (καταβρεγματα).

Κατα μια εννοια ... φυγαμε ηττημενοι ! :nounder:

Κι αυτό τον αγιάτρευτο έρωτα και μεγάλο καημό, τον έχουμε ξεχάσει για καιρό... :love:

:HTEHEH56:

https://youtu.be/uX8AXG3UJ94?t=30s

Αντί για μια εικόνα χίλιες λέξεις, επειδή δεν έχω πρόσβαση σε hosting από τη δουλειά, βάζω ένα βίντεο εκατομμύρια σαγόνια κρεμασμένα...

Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Βλαδιμηρε, προσεξε το λιγο αυτο :smash: ... μην γινεις σαν τον Blue08 :flute: ... που τις καψουρευεται ΟΛΕΣ. :rolleyes:
αν ηξερεs....

Status
Not open for further replies.