Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Που ειναι ο Βλαδιμηρος ? :smash: .... την σκαπουλαρει ? :rolleyes: ....

Odeya Rush > https://www.imdb.com/name/nm3843467/

odeya-01.jpg

Odeya Rush.jpg

bailey-noble-troian-bellisario-matyrs-red-star-carter-odeya-karla-29.jpg

Last edited:
Σε εχω προλάβει......την ανέβασα πριν μήνες......και όλοι την προσπέρασαν σαν να ήταν τίποτα.

Last edited by a moderator:
χτεs ημουν ετοιμοs να διαμαρτυρηΘω για τη σιγη.. αλλα ειπα να περιμενω λιγο ακομα:flipout:
και να... σαν να με καταλαβεs.! ποια ειναι η μικρα που τα πνευματικα τηs δικαιωματα ανηκουν στον Θοδωρη?

Εεεεε όχι και τίποτα αυτό το μάτι...

Same Sh1t... Different Day

Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Κι αυτό τον αγιάτρευτο έρωτα και μεγάλο καημό, τον έχουμε ξεχάσει για καιρό... :love:

:HTEHEH56:

https://youtu.be/uX8AXG3UJ94?t=30s

Αντί για μια εικόνα χίλιες λέξεις, επειδή δεν έχω πρόσβαση σε hosting από τη δουλειά, βάζω ένα βίντεο εκατομμύρια σαγόνια κρεμασμένα...

Ίσως το καλύτερο σώμα στον πλανητη αυτή την στιγμή....και δεν υπερβάλω καθόλου.

Ίσως το καλύτερο σώμα στον πλανητη αυτή την στιγμή....και δεν υπερβάλω καθόλου.

....Μμμμμ! Κρεατσάτο κομματάκι! Πολύ καλό...:a0210:

Εχει και πεταχτα δοντακια ... :rolleyes:
Απαπαπα .... αμαρτια .... κολαστηκα (παλι). :rip:

Παντως, αυτο το "κανω ντουζακι, πεταω ρουχαλακια οπου να ναι" ... δεν πειθει εν ετει 2018.
Κυρια μου, στο σπιτι σου πετας σλιπακια εκει που γλειφει/τριβεται η γατουλα και ο σκυλος ?
Δεν νομιζω.

Παντως, αυτο το "κανω ντουζακι, πεταω ρουχαλακια οπου να ναι" ... δεν πειθει εν ετει 2018.
Κυρια μου, στο σπιτι σου πετας σλιπακια εκει που γλειφει/τριβεται η γατουλα και ο σκυλος ?
Δεν νομιζω.

Δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω τι τραβάει ένας φίλος μου ,με μια γειτόνισά του ,στη περιοχή πάνω από το Διοικητήριο .

Δεν νομιζω.

Κάτι μου λέει πως θα πρέπει να πάρεις γεύση από κάποια ακατάσταση και καθόλου νοικοκυρά, να μην έχει ιδέα πως να φτιάχνει καλές πίτες (ή τέλος πάντων μπουγάτσες, ή ότι άλλο έχετε εκεί)... :ernaehrung004:

Γνωρισα καποια που ηταν πολυ απροσεχτη (σε θεματα καθαριοτητας) αλλα για τις υπολοιπες ... δεν εχω να προσαψω ακαταστασια.
Προσεχαν αρκετα εως παρα πολυ. Νομιζω οι καθημερινες γυναικες δεν πετουν ρουχα οπου να ναι λες και εχει γινει αποστειρωση
πριν 10 δευτερολεπτα. Απο την στιγμη που οι ιδιες καθαριζουν τα σπιτια τους .... ΞΕΡΟΥΝ. Γιατι να πεταξουν ?

Δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω τι τραβάει ένας φίλος μου ,με μια γειτόνισά του ,στη περιοχή πάνω από το Διοικητήριο .
λεs και ΔΕΝ καταλαβαινουμε:flipout::flipout:

Καθημερινή γυναίκαι Η ΤΖΕΣΙΚΑ!!! Η ΤΖΕΣΙΚΑ... καθημερινή γυναίκα... ποια; Η Τ-Ζ-Ε-Σ-Ι-Κ-Α !!! :HTEHEH56:

Καθημερινή γυναίκαι Η ΤΖΕΣΙΚΑ!!! Η ΤΖΕΣΙΚΑ... καθημερινή γυναίκα... ποια; Η Τ-Ζ-Ε-Σ-Ι-Κ-Α !!! :HTEHEH56:
ποια εννοειs...? μπερδευτηκα...

Status
Not open for further replies.