Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
@ Μανο για Κρουσκα... ναι σαν να`χειs δικιο. Θυμιζει καπωs. παντωs η μια ειναι Θεα και η Κρουσκα παγοβουνο...:flipout:
την γνωμη μου λεω.. μην πεσετε να με λιντσαρετε:flipout:

Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

@ Μανο για Κρουσκα... ναι σαν να`χειs δικιο. Θυμιζει καπωs. παντωs η μια ειναι Θεα και η Κρουσκα παγοβουνο...:flipout:
την γνωμη μου λεω.. μην πεσετε να με λιντσαρετε:flipout:

Αδικεις την Κρουσκα. :smash:
Αν βρισκεσαι περιπου στην ιδια ηλικια με μενα, θα θυμασαι οτι ειχε καψει καρδιες η Βερα :love:

Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Αν βρισκεσαι περιπου στην ιδια ηλικια με μενα, θα θυμασαι οτι ειχε καψει καρδιες η Βερα :love:

Μανοοοοοο μας έλειψες! Welcome back!!!

Γερός δυνατός!

Να βλέπουμε τις μούσες της εφηβείας μας να μεταμορφώνονται από πεταλούδες σε κάμπιες σιγά σιγά...

https://youtu.be/-mwqVUwl0bo

27a1c95140e5689b611cff17b51cbfdf.jpg

Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να βλέπουμε τις μούσες της εφηβείας μας να μεταμορφώνονται από πεταλούδες σε κάμπιες σιγά σιγά...

Ό,τι και να έγινε, όποια κατάληξη κι αν είχαν, για μένα παραμένουν πεταλούδες.

280px-%CE%88%CE%BB%CE%B5%CE%BD%CE%B1_%CE%9D%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%AE%CE%BB.jpg

Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Ό,τι και να έγινε, όποια κατάληξη κι αν είχαν, για μένα παραμένουν πεταλούδες.

280px-%CE%88%CE%BB%CE%B5%CE%BD%CE%B1_%CE%9D%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%AE%CE%BB.jpg

Η Ναθαναήλ; Αυτή η γυναίκα ήταν πραγματικη θεά, το πρόσωπό της συγκρίνεται στην τελειότητά του μόνο με αυτό της Audrey Hepburn, ούτε λουλούδια, ούτε πεταλούδες ούτε τίποτα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!

Η Ναθαναήλ; Αυτή η γυναίκα ήταν πραγματικη θεά, το πρόσωπό της συγκρίνεται στην τελειότητά του μόνο με αυτό της Audrey Hepburn, ούτε λουλούδια, ούτε πεταλούδες ούτε τίποτα.

Συμφωνώ και εγώ για την Ελενα (διαφωνώ ως προς την Audrey :))

Η πιο κούκλα μελαχροινή που πέρασε ποτέ από το σινεμά της Ελλάδας..

Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Ε αφου ξερειs την ηλικια μου.. δεν την κρυβω:flipout: 9/1/66 ..οκ? :flipout: απλα λεω οτι εγω αυτη την γυναικα δεν την λιμπιστηκα ποτε μου.. δεν μου`κανε κλικ ρε παιδι μου.. οπωs μια Βαλσαμη, μια Ανουσακη, μια Κοντου, η εστω μια Καλεση η μια Ασικη...
Ααα...ξεχασα να βαλω και την Δραγουμη.
Ναι,ναι!!! και η Καφανταρη!!!

Last edited:
Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

8a8f79612971686ee2ba6a8988eefa41.jpg
6dc9ec807f104b3eb19c150b6833483f.jpg

Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μισο... αυτη ειναι η Καφανταρη σημερα?? Αν ναι, συμφωνω με τον Μανο... μια χαρα κουκλα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!

μισο... αυτη ειναι η Καφανταρη σημερα?? Αν ναι, συμφωνω με τον Μανο... μια χαρα κουκλα!

Έλα νέος! Θα σου βάλω μερικά λίνκ, αλλά αν τα ανοίξεις αποποιούμαι κάθε ευθύνης! :-)

http://www.thetoc.gr/people-style/a...exase-20-kila-kai-epistrefei-sto-sanidi--fwto
https://www.altsantiri.gr/lifestyle/anna-michailou-spania-dimosia-exodos-tin-kori-tis-ikones/
http://www.dimokratiki.gr/05-04-201...-tis-kivernisis-dinete-gia-to-megalo-kefaleo/

"Γυναίκες πανέμορφες κάποτε που μας άρεσαν όταν είμασταν πιτσιρικάδες" θα το μετονομάσουμε το νήμα...

Και ας πάμε πίσω σε πεταλουδίτσες που μόλις βγήκαν από το κουκούλι...
Αφού δεν τη πόσταρε άλλος θα το κάνω εγώ.
Η υλοποίηση της έκφρασης "μπουκιά και συχώριο" που λέγαν οι παλιοί!
Κι όσοι δεν είδατε την ταινία αλλά έχετε παίξει Far Cry, σπεύσατε :worshippy:

6MOr68WyCVmNIFFCk82YJXgilVW.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

σε ευχαριστω δασκαλε !! εισαι φοβεροs! η Καφανταρη μου φανηκε σοβαροs ανΘρωποs. τιs αλλεs 2, ομολογω δεν τιs Θυμαμαι.

Μια πολλά υποσχόμενη νεαρά.

latest

Κiernan Shipka. Η κόρη του Don Draper μεγάλωσε, και φαίνεται να έχει και ταλέντο. Μπουμπούκι 18 ετών, αναμένουμε με αγωνία να ανθίσει.

Status
Not open for further replies.