Γιώργος Πολυχρονίδης
AVClub Enthusiast
Απάντηση: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΜΟΥΣΙΚΑ.
Τζίνα Βαρώνη 4ever :Banane0: :worshippy: :firstprize:
Τζίνα Βαρώνη 4ever :Banane0: :worshippy: :firstprize:
Το ότι εμείς επιλέγουμε να συνδέσουμε κάποιες προσωπικές μας ιστορίες με κάποιες μουσικές είναι φυσικά ανθρώπινο και όμορφο αλλά δεν σημαίνει ότι αυτές μας "σημάδεψαν" μουσικά. Μας σημάδεψαν για άλλους λόγους, προσωπικούς.
Μουσικά μπορεί να σε σημαδέψει κάτι όταν ακούγοντάς το χωρίς να βρίσκεσαι σε ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση εξαιτίας άλλου παράγοντα, φτάνεις σε αυτή λόγω της μουσικής καθαυτής.
Τώρα αν κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου έρωτα ακούσω και το "Only trust your heart" και πάθω την πλάκα μου δεν νομίζω ότι ευθύνεται το τραγούδι που με "σημάδεψε", μάλλον για άλλα σημάδια πρέπει να ψάξω...
δωσε μου τη διευθυνση σου να σου στειλω γλυκα!![]()
´Ψησταριές Λεωνίδας´και τής άνοιξε και κανάλι
Αρα με σημάδεψε ή όχι?
Ναι.
Και δεν νομίζω ότι το βλέπουμε διαφορετικά. "Σημάδεψε" εννοούμε ότι σε έκανε να κλαις σαν μετανάστης ενώ δεν ήσουν. Ή σε έκανε να βλέπεις διαφορετικά τους μετανάστες την επόμενη μέρα. Ή αν ήσουν μουσικός μπορεί την άλλη μέρα να έγραφες κάτι σαν τον "Σταθμό του Μονάχου". Το ίδιο πράγμα λέμε. Άλλο απλά μου αρέσει, άλλο μου άλλαξε τον τρόπο που βλέπω τη ζωή και τη μουσική. Αυτό είναι "σημάδι" και η τέχνη ειδικεύεται στο να σου αφήνει τέτοια...
Θελεις να μου πεις τωρα οτι πιστευεις, πολλες απο τις καλιτεχνιδες που παρατεθηκαν εδω, ηταν κατω απο το πλαισιο που περιεγραψες ?![]()
Ε αυτό είπαμε . Ολο το θέμα είναι , ή τουλάχιστον φαίνεται , σχεδόν οff topic.
( αν τουλάχιστον μας εξηγούσαν γιατί τους σημάδεψαν ...)
Θελεις να μου πεις τωρα οτι πιστευεις, πολλες απο τις καλιτεχνιδες που παρατεθηκαν εδω, ηταν κατω απο το πλαισιο που περιεγραψες ?![]()
![]()
Δημήτρη απ' το στόμα μου το πήρες . Ο,τι ετοιμαζόμουν να μπω στο συγκεκριμένο θέμα και να γράψω ακριβώς αυτά που έγραψες .
Σιγά τώρα μην τους σημάδεψε μουσικά η Lora Logic ή η Sylvie Vartan ή η άλλη από τους Heart. Mάλλον δεν προσέξανε τον τίτλο του θρεντ που αναφέρεται σε Γυναίκες που σας σημάδεψαν μουσικά και όχι σε γυναίκες μουσικούς που ξέρετε . :slapface: :BDGBGDB55:
και που ξερεις εσυ τι ηταν η Sylvie για μενα ...και που λεει οτι πρεπει να το δικαιολογησω..... φυσικα και με σημαδεψε μουσικα :slapface:
Δεν μπορώ να ερμηνεύσω τον τρόπο που αντελήφθη ο καθένας το topic φίλε Browser. Εγώ έγραψα πώς σκέφτηκα και έγραψα την επιλογή μου αυτή. Πιθανά κάποιος να "σημαδεύεται" ευκολότεραflipout: ) και αν τον ρωτήσεις μετά από ένα μήνα να σου αναφέρει άλλο όνομα. Δεκτόν. Άλλοι πάλι μπορεί να άκουσαν κάτι τεσσάρων χρονών και να το θυμούνται ακόμα. Και αυτό δεκτόν και αυτό εγώ θεωρώ "σημάδι".
Αν λοιπόν, κάποιοι απλά παρέθεσαν ονόματα (για οποιοδήποτε λόγο) χωρίς συναισθηματικό υπόβαθρο, κακώς κάνανε.
Θα βοηθούσε πάντως η γνώμη του Δημήτρη που θα δώσει κατεύθυνση στο thread αν φυσικά το θεωρεί απαραίτητο. Αλλιώς έχουμε μια καλή αφορμή για θεωρητική συζήτηση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.