Γυναίκες που μας σημάδεψαν μουσικά

Re: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΜΟΥΣΙΚΑ.

Chrissy Hynde - Pretenders:guitarist:

570141

Απάντηση: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΜΟΥΣΙΚΑ.

Skakinen & Σπύρο επίτέλους μια ενδιαφέρουσα τροπή στο κατά τα άλλα -"ποιός θα γράψει τις πιό πολλές"-θρεντ.:SFGSFGSF: :ernaehrung004:

Ηθελα να ρωτήσω,όλες οι προηγούμενες απαριθμήσεις γυναικών πραγματικά σας έχουν "σημαδέψει" ?Και κατά ποίο τρόπο?
Η πήραμε σβάρνα όλλες τις γυναικείες παρουσίες,γνωστές και μή,τελειωμένες ή όχι και όποιον πάρει ο Χάρος (κ' όχι η Χαρούλα..),έτσι για να λέμε..?:ears:

:grinning-smiley-043
Δημήτρη απ' το στόμα μου το πήρες . Ο,τι ετοιμαζόμουν να μπω στο συγκεκριμένο θέμα και να γράψω ακριβώς αυτά που έγραψες .
Σιγά τώρα μην τους σημάδεψε μουσικά η Lora Logic ή η Sylvie Vartan ή η άλλη από τους Heart. Mάλλον δεν προσέξανε τον τίτλο του θρεντ που αναφέρεται σε Γυναίκες που σας σημάδεψαν μουσικά και όχι σε γυναίκες μουσικούς που ξέρετε . :slapface: :BDGBGDB55:

Εμ άντε για πες τα και εσύ !!
Μου πήρε 10 σελίδες για να "μάθω" την κάθε κακόμοιρη ή την κάθε σχετική ,πλην όμως αδιάφορη μουσικά, τύπισα..:argue: :grandpa:

Skakinen & Σπύρο επίτέλους μια ενδιαφέρουσα τροπή στο κατά τα άλλα -"ποιός θα γράψει τις πιό πολλές"-θρεντ.:SFGSFGSF: :ernaehrung004:

Ηθελα να ρωτήσω,όλες οι προηγούμενες απαριθμήσεις γυναικών πραγματικά σας έχουν "σημαδέψει" ?Και κατά ποίο τρόπο?
Η πήραμε σβάρνα όλλες τις γυναικείες παρουσίες,γνωστές και μή,τελειωμένες ή όχι και όποιον πάρει ο Χάρος (κ' όχι η Χαρούλα..),έτσι για να λέμε..?:ears:

Στην περίπτωσή μου πάντως, κάθε μία από αυτές που ανέφερα σχετίζεται και με μία ιστορία..

Στην περίπτωσή μου πάντως, κάθε μία από αυτές που ανέφερα σχετίζεται και με μία ιστορία..

Apology accepted .:smash:

Πλάκα κάνω και μη το παίρνεις προσωπικά.Ειδικά εσύ !:ernaehrung004:

εγω παντως δεν εχω καμια σχεση με αυτες που εβαλα. το εκανα μονο για να πουλησω μουρη. επιασε το κολπο μου?

Re: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΜΟΥΣΙΚΑ.

Αγαπητέ Δημήτρη το ίδιο ισχύει και για εμένα, δεν μπήκαν τυχαία η Sabrinara και η μεγάλη Eartha!!

:drummer: :drummer: :ernaehrung004:

εγω παντως δεν εχω καμια σχεση με αυτες που εβαλα. το εκανα μονο για να πουλησω μουρη. επιασε το κολπο μου?

Οχι Πέτρο,δεν έπιασε.

Μπορείς να δοκιμάσεις ξανά..

Last edited:

Η επισήμανσή μου στο ποστ του Skakinen και του Σπύρου ήταν στο οτι η θέση του ήτο σαφής,λιτή και με άποψη.Γιατί τον σημάδεψε..

Οι υπόλοιπες αναφορές απλά θεώρησα οτι ήταν ολίγον από πλεόνασμα..

Αν κάποιο θιχτήκατε,δεν έχετε παρά να αναφέρετε και τους λόγους που σας στιγμάτησαν οι "αναφερόμενες"..

Re: Απάντηση: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΜΟΥΣΙΚΑ.

Αν κάποιο θιχτήκατε,δεν έχετε παρά να αναφέρετε και τους λόγους που σας στιγμάτησαν οι "αναφερόμενες"..

Μπρίτςςςς που θα στο πούμε......δεν είμαστε μαρτυριάρηδες...άσε που μιλάμε για προσωπικά δεδομένα !!!!:flipout: :flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΜΟΥΣΙΚΑ.

Εμ άντε για πες τα και εσύ !!
Μου πήρε 10 σελίδες για να "μάθω" την κάθε κακόμοιρη ή την κάθε σχετική ,πλην όμως αδιάφορη μουσικά, τύπισα..:argue: :grandpa:

....Ρε Μητσάρα κουλάρισε και λίγο!!!!
Οι απόψεις όλων μας είναι σεβαστές, δεστο πιο πλατιά το θέμα-bye-

Πλατιά το βλέπω Σίμο μου,και είμαι κουλ.

Απλά ,άλλο μ αρέσει κάτι και άλλο με στιγματίζει !

αυτή ήταν η ένστασή μου,ως προς αυτό και όχι ως προς τα γούστα των παιδιών...Προς Θεού,δεν φτάσαμε εκεί.-bye- :grinning-smiley-043

Eμένα η Σίντυ Κρώφορντ ενώ άκουγα το stranded τών Roxy.
Kαι όπως προείπα ο Κώστας Καφάσης με το ´Γέλα Κυρία μου´.Τώρα ο Καφάσης ήταν ,ή η Κυρία,θα σάς γελάσω:idea:

Πάντως, ότι και να λέτε, είναι χρήσιμο να υπάρχουν οι σημαντικότερες τραγουδίστριες (κατά κύριο λόγο), συγκεντρωμένες..

Μην ξεχνάτε ότι μας διαβάζει πολύς κόσμος.

Εδώ κάνουμε λειτούργημα :grinning-smiley-043 :flipout:

Εμένα πάλι η Μέμα Σταθοπούλου χορεύοντας μεθυσμένη στην άκρη του μπαλκονιού της,πριν γκρεμοτσακιστεί, με μουσική υπόκρουση Charms στο "Ενας Μάγκας στα Σαλόνια" !:grinning-smiley-043 :flipout:

Ο Μανωλάκος φταίει για όλα. Να τον κανονίσουμε.. :gossip:

:flipout: :flipout: :flipout:

Τον Μανωλάκο μάλλον κανένας Βαμβακούλας τον σημάδεψε στα νιάτα του λόγω γαυροσύνης παρά γυναίκα μουσικός..Ασε που πρίν γίνει ροκάς ,πρεπει ναταν σκυλάς,οπότε για καμιά Κία Μπόζου ,τον κόβω.:flipout: :flipout: