Skakinen & Σπύρο επίτέλους μια ενδιαφέρουσα τροπή στο κατά τα άλλα -"ποιός θα γράψει τις πιό πολλές"-θρεντ.:SFGSFGSF: :ernaehrung004:
Ηθελα να ρωτήσω,όλες οι προηγούμενες απαριθμήσεις γυναικών πραγματικά σας έχουν "σημαδέψει" ?Και κατά ποίο τρόπο?
Η πήραμε σβάρνα όλλες τις γυναικείες παρουσίες,γνωστές και μή,τελειωμένες ή όχι και όποιον πάρει ο Χάρος (κ' όχι η Χαρούλα..),έτσι για να λέμε..?:ears:
Skakinen & Σπύρο επίτέλους μια ενδιαφέρουσα τροπή στο κατά τα άλλα -"ποιός θα γράψει τις πιό πολλές"-θρεντ.:SFGSFGSF: :ernaehrung004:
Ηθελα να ρωτήσω,όλες οι προηγούμενες απαριθμήσεις γυναικών πραγματικά σας έχουν "σημαδέψει" ?Και κατά ποίο τρόπο?
Η πήραμε σβάρνα όλλες τις γυναικείες παρουσίες,γνωστές και μή,τελειωμένες ή όχι και όποιον πάρει ο Χάρος (κ' όχι η Χαρούλα..),έτσι για να λέμε..?:ears:
Στην περίπτωσή μου πάντως, κάθε μία από αυτές που ανέφερα σχετίζεται και με μία ιστορία..
εγω παντως δεν εχω καμια σχεση με αυτες που εβαλα. το εκανα μονο για να πουλησω μουρη. επιασε το κολπο μου?
Αν κάποιο θιχτήκατε,δεν έχετε παρά να αναφέρετε και τους λόγους που σας στιγμάτησαν οι "αναφερόμενες"..
Εμ άντε για πες τα και εσύ !!
Μου πήρε 10 σελίδες για να "μάθω" την κάθε κακόμοιρη ή την κάθε σχετική ,πλην όμως αδιάφορη μουσικά, τύπισα..:argue: :grandpa:
Ο Μανωλάκος φταίει για όλα. Να τον κανονίσουμε.. :gossip:
![]()
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.