Εγω θα ζηλεύα αυτούς που δεν φοράνε προφυλακτικό και δεν έχουν παιδειά
![]()
Εγω θα ζηλεύα αυτούς που δεν φοράνε προφυλακτικό και δεν έχουν παιδειά
![]()
Μια στειρα κουκλαρα ψαχνω και γω ....![]()
Κατσε να βγουν λιγο καλυτερα VR headsets ... και θα δουμε ΠΟΣΟ καλα θα αντισταθεις
στην επελαση της εφημερης ικανοποιησης ανευ νοηματος ! Οταν ο εγκεφαλος θα
εξαπατηθει εντελως και δεν θα θελει να γυρισει πισω .... ουτε με σφαιρες !
Βεβαια ... με VR headset η χωρις ... καποιοι λιγοι ΞΕΡΟΥΝ ποτε να το βγαλουν
απο το κεφαλι τους και να γυρισουν πισω στην μιζερη πραγματικοτητα.
Και εχουν κανει και παιδια αυτοι οι λιγοι (δεν ανηκω εγω σ'αυτους).
ΔΕΝ ειναι το ΧΡΗΜΑ η αχιλλειος πτερνα .... κατι αλλο ειναι ... που υπηρχε παντα >
η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ απο την αλληλεπιδραση με την πραγματικοτητα και το πνιγηρο
συναισθημα μιας πετρινης-χαλυβδινης νομοτελειας που δεν αλλαζει οσο και να
το επιθυμουμε. Γιαυτο βλεπουμε σινεμα, γιαυτο βλεπουμε τηλεοραση, αλλα και
γιαυτο παμε θεατρο (οσοι παμε). Δεν παμε ουτε για να αυξησουμε το IQ μας,
ουτε να καλλιεργησουμε παραπανω πολιτισμο και κριτικη σκεψη.
Παμε για να ικανοποιησουμε την ΕΠΙΘΥΜΙΑ, οποια και αν ειναι αυτη, καταστασεων
που δεν συμβαινουν σχεδον ποτε ... η οταν θα συμβουν θα βλεπουμε τα ραδικια αναποδα.
Η κατι εξαιρετικα σημαντικο εχω χασει απο την ολη ιστορια (θεατρο, σινεμας, τηλεοραση).
Σκεψου δηλαδη ποσο απολιτιστος ειναι καποιος που καταδεχεται να δει Infinity War
σε ..... 5 ιντσες κινητο ?Απα πααααα .... δεν φτανει που ειναι απωλεια πνευματος
η ολη ταινια, την στραγγαλιζει και σε 5 ιντσες ? Ποιος θα τον απαγχονισει συνοπτικα ?
Δεν χρειαζεται καν ετυμηγορια .... σβελτα ... πριν παρασυρει και αλλους να βλεπουν
κοσμηματα της 7ης τεχνης .... σε ρολοϊ χειρος !
Τι δικαζουμε εδω μεσα ? Τι ενοχοποιουμε ? Την ανεγκεφαλικοτητα της επιθυμιας ?
Η την ανωριμοτητα συγκεκριμενων επιθυμιων ?
To νημα, τουλαχιστον απο τον νηματοθετη του, σκιαγραφει ΚΑΙ τις πολυ χαμηλες απαιτησεις του κοινου απο την 7η τεχνη.
Δεν πεφτω καθολου εξω.
Σε μια σχολικη αιθουσα αν ο δικος σου καθητητης (καθηγητες) προχωρουσε το μαθημα μονο με 1-2 καλους μαθητες
υπαρχουν αλλες τοσες ταξεις που ο καθηγητης αναγκαζοταν να κατεβασει το επιπεδο (να γινει λαικοτερος/προσφιλης)
ωστε να προχωρησει το μαθημα με περισσοτερους μαθητες. Δεν λεω οτι αυτο κανει το Hollywood αλλα δεν πρεπει
το εξετασουμε πρωτα απο το ΠΟΣΟΙ θελουμε να ακολουθουν ? Αλλιως ... οτι εργακι βγαινει να ικανοποιει 20-30 ατομα
σκηνοθετες και σεναριογραφους κατα το πλειστον ... τι σκαμπαζουν οι υπολοιποι ? Γιατι πρεπει να ικανοποιουνται
και να συμπαρασυρουν τον πηχη ... στην αβυσσο ?
Και φιλικη συμβουλη .... ΜΗΝ δεις το Infinity War .... ειναι ορισμος της αμερικανοτραφους οπτικης του συμπαντος.
ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ .... λυπησου τον χρονο σου. Χωρις καμια δοση ειρωνιας (νομιζω οτι εχω διαβασει αρκετα απο την
φιλοσοφια που κουβαλας ... )
Τι δικαζουμε εδω μεσα ? Τι ενοχοποιουμε ? Την ανεγκεφαλικοτητα της επιθυμιας ?
Η την ανωριμοτητα συγκεκριμενων επιθυμιων ?
δεν καταδικάζει κανεις τιποτα.
διαπιστώσεις αλλαγών κάνουν.
το νημα ειναι μεταφόρα σχολίων απο αλλου.
Δεν συζητανε για τον κινηματογράφο των λίγων/ως τέχνη,
αλλα οπως γράφει και ο τίτλος του νήματος, για τον κινηματογράφο των πολλών, τον λαικό κινηματογράφο.
Το γιατί ο κοσμος "επιλέγει" να βλέπει σειρες και όχι ταινίες.
Δεν καταλαβαίνω την πίκρα σου Μάνο.
Αντιθέτως το οτι ήταν κατάμεστη η αίθουσα το βρίσκω ευοίωνο για τις μικρότερες ηλικίες που συρρέουν για να δούν μια ταινία (και ας είναι το Infinity War)..
Nαι αλλα .... καποιοι στιγμη θα φυγουμε απο την ζωη (εμεις οι παλιοτεροι).
Ο Θοδωρης εχει δικιο ... δεν ειναι τοσοι πολλοι οι σινεφιλ που θα στηριξουν την μοκετα.
Ξερεις ποσο καιρο ειχαν δω καταμεστη αιθουσα σε cineplex (τωρα με το Infinity War) ?
Aστο καλυτερα .... με πικραινει αφορητα .... ημουν ετοιμος να τους κερασω ολους
απο την χαρα μου που δεν ημουν μονος (που παλι μονος πηγα).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.