supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,608
η δική μου άποψη είναι ότι ο δίσκος καθαρίζεται με το παίξιμο.
Χρησιμοποιώ χρόνια μια βούρτσα βραχίονα της metrosound (τότε, πιστεύω υπήρχαν δεκάδες κλώνοι σε άλλες μάρκες, ναγκαόκες κλπ) με σταθερό βελούδινο ρολεράκι και έξτρα μύτη με λεπτές τρίχες.
Επίσης προηγουμένως ένα πέρασμα με την βούρτσα της decca.
Και φυσικά δεν μιλάμε για προβληματικούς δίσκους με υπολείματα κλπ.
Εκεί....κάτι θα βρείς να κάνεις.
έχω καθαρίσει σκουπίδια από δίσκους και με καρφίτσες και με νύχια και με σουγιά.
Με βενζίνη και οινόπνευμα επι τόπου ή βαμβάκι με οινόπνευμα με το δίσκο να γυρνάει στο πλατώ.
Αλλά στο τρίπ πλυντηριου δεν μπήκα ούτε μπαίνω χωρίς εταίρους...
Και αν δεν μπω ποτέ...υγεία. Δεν θα χάσω τίποτα, ας είναι καλά τα ψηφιακά....
Η μουσική και τα βινύλια είναι για να μας δίνουν χαρά στον ελεύθερο χρόνο μας και όχι να τους δίνουμε εμείς τον ελεύθερο χρόνο μας.
Γιατι, αν είναι να φάμε μιά ώρα να πλύνουμε, και άλλη μιά στεγνώσουμε και άλλη μια να ζεστάνουμε τις λάμπες....
Χρησιμοποιώ χρόνια μια βούρτσα βραχίονα της metrosound (τότε, πιστεύω υπήρχαν δεκάδες κλώνοι σε άλλες μάρκες, ναγκαόκες κλπ) με σταθερό βελούδινο ρολεράκι και έξτρα μύτη με λεπτές τρίχες.
Επίσης προηγουμένως ένα πέρασμα με την βούρτσα της decca.
Και φυσικά δεν μιλάμε για προβληματικούς δίσκους με υπολείματα κλπ.
Εκεί....κάτι θα βρείς να κάνεις.
έχω καθαρίσει σκουπίδια από δίσκους και με καρφίτσες και με νύχια και με σουγιά.
Με βενζίνη και οινόπνευμα επι τόπου ή βαμβάκι με οινόπνευμα με το δίσκο να γυρνάει στο πλατώ.
Αλλά στο τρίπ πλυντηριου δεν μπήκα ούτε μπαίνω χωρίς εταίρους...
Και αν δεν μπω ποτέ...υγεία. Δεν θα χάσω τίποτα, ας είναι καλά τα ψηφιακά....
Η μουσική και τα βινύλια είναι για να μας δίνουν χαρά στον ελεύθερο χρόνο μας και όχι να τους δίνουμε εμείς τον ελεύθερο χρόνο μας.
Γιατι, αν είναι να φάμε μιά ώρα να πλύνουμε, και άλλη μιά στεγνώσουμε και άλλη μια να ζεστάνουμε τις λάμπες....