Ναι, φυσικα, οπως με τα 2Κ και το Bluray....
Αχ, βρε Γιάννη, wishfull thinking...
(κεινη η εταίριουλα η Sony με τα bd και τα 4Κ σου λέει τπτ; )
Σωτο, κατάλαβε τον.....δουλεύει σε TV σταθμό στην Ελλάδα αλλα η καρδιά του (και το μυαλο του τελευταια) ειναι στο Κουπερτινο![]()
Ψιτ, οταν βγει το final να μου πεις, ε;Εγω κανω αναβαθμιση στο mbp kai το νεο Mavericks DP7
Εχω να κανω 3 χρονια update OS / format κι εχω αρχίσει να βαριέμαιαφου δεν σε νοιαζει το full screen finder ... τι τα θες ?![]()
Τα θέματα marketing μας ειναι αδιαφορα.Σε θέματα marketing ...
Τα θέματα marketing μας ειναι αδιαφορα.
Ουτε στις εταιρίες αυτες δουλευουμε, ούτε μετοχες έχουμε, ούτε διαφημιστές είμαστε.
Καταναλωτές είμαστε.
Και όσο δίνουμε σημασία σε τέτοια πράγματα κακό κάνουμε στην τσέπη μας (και στην τσεπη των διπλανών μας κατ' επεκταση).
Δεν ειναι ακριβώς έτσι Μιχάλη.Το τι κακό κάνουμε στην τσέπη μας, εμείς το καθορίζουμε, όχι κάποιος άλλος...αν κάποιος θέλει να δώσει 100 ή 1100 ευρώ για κάποιο καταναλωτικό προϊόν, είναι δική του απόφαση.
Σε θέματα marketing το ποιός το παρουσιάζει πρώτος παίζει μεγάλη σημασία, οπότε ναι τα 64bit τα παρουσίασε πρώτη η Apple και ακολουθούν οι άλλοι.
Δεν ειναι ακριβώς έτσι Μιχάλη.
Προφανως ο καθένας αποφασίζει αν θα πληρώσει κατι αλλά το πόσο θα τιμολογείται αυτό το κάτι (άρα το πόσα θα βγάλει από την τσέπη του) εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Και ένας απο αυτούς τους παράγοντες ειναι η καταναλωτική ωριμότητα του συνόλου των υποψηφιων αγοραστων.
Αν λοιπόν υπάρχουν κάποιοι που για τους Χ λόγους (ηλιθιότητα, πουλμουρ, αδιαφορία (λόγω μη έλλειψης πόρων) κλπ) ''μαγεύονται'' πχ από marketing tricks και ειναι διατεθειμένοι να χρυσοπληρώσουν κάτι, η (κάθε) εταιρία θα το εκμεταλλευτεί και θα το τιμολογήσει στο θεό με αποτέλεσμα και οι υπόλοιποι που θέλουν το συγκεκριμένο προιόν να αναγκαστούν να βγάλουν περισσότερα από την τσέπη τους.
Καπίς (φανμπου) ;![]()
Με ζηλεύεις, ε;Εγώ είμαι φανμπου αλλά εσύ δεν είσαι σε τίποτα, έτσι ;![]()
ΥΓ Φαντάζομαι τον Μιχάλη ''Οχι ρε γμτ, πάλι άρχισαν αυτοί οι δύο''![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.