απο τιμή θα ξεσκίζει..... όπως και απο εικόνα!
υ.γ έχω την εντύπωση οτι πλέον, μετά την συνεργασία-συγχώνευση των Pioneer & Sharp θα δούμε πράγματα και θάματα.
Τώρα αρχίζουν τα καλά!!! :BDGBDGB53:
9 χιλιοστα !!!!!!!!
Οσο δηλαδη και το παχος των " χρυσων " πιστωτικων καρτων που πρεπει να κατεχει......................................... ο υποψηφιος αγοραστης οταν τις βαλει τη μια πανω στην αλλη![]()
Και τι ? αυτο ειναι καλο για σενα νομιζεις ?
Τα χρονια του Μητσοτακη θα πιασεις για να φυγεις απο το κομα και παλι επιτημο θα σ εχουν![]()
απο τιμή θα ξεσκίζει..... όπως και απο εικόνα!
υ.γ έχω την εντύπωση οτι πλέον, μετά την συνεργασία-συγχώνευση των Pioneer & Sharp θα δούμε πράγματα και θάματα.
Τώρα αρχίζουν τα καλά!!! :BDGBDGB53:
αυτες ειναι πιο παχιες ετσι?
για να μην βγαζω πολλες και που να τρεχω ........................
έχω ήδη δηλώσει παραίτηση φίλτατε απο το κόμμα....![]()
Η πιο λεπτή tv όπως υποστηρίζει η Pioneer είναι είναι μόλις 9 χιλιοστά και θα παρουσιαστεί σε λίγες μέρες στην έκθεση CES 2008!!!
Το BBC εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες για να πάρουμε μια μικρή γεύση:BDGBGDB55:
bbc.co.uk
Ti πώς πότε που ?
Μόνος μου θα μείνω σαν τον Ζίγδη μου φαίνεται![]()
Είσαι σίγουρος για τα χιλιοστά;; :huh2:
Σε 10 χρόνια από τώρα (ίσως και λιγότερο) τις τηλεοράσεις θα τις αγοραζουμε σε poster τυλιγμένες.:ernaehrung004:
OT ON
Αυτή δυστυχώς δεν την επιλέγεις, σε επιλέγει...
Δεν ξέρω κάν εαν δίδεται στην Ελλάδα... Στην Αμερική απαιτεί να έχεις την Platinum για 2 χρόνια τουλάχιστον και να ξοδεύεις τουλαχιστον 150000 δολ το χρόνο με την Platinum ώστε να είσαι eligible για να αποκτήσεις την Black. Δεν υπάρχει ούτε στο site ούτε σε διαφημιστικά.. Τα δε προνόμια που δινει κινούνται στην σφαίρα της φαντασίας .....
OT OFF
Σε 10 χρόνια από τώρα (ίσως και λιγότερο) τις τηλεοράσεις θα τις αγοραζουμε σε poster τυλιγμένες.:ernaehrung004:
[at/quote]
Θα προβάλει το πανί του προβολέα μόνο του.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.