H πιο λεπτή TV στον κόσμο από την Pioneer!!!

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,446
Homeless
Η πιο λεπτή tv όπως υποστηρίζει η Pioneer είναι είναι μόλις 9 χιλιοστά και θα παρουσιαστεί σε λίγες μέρες στην έκθεση CES 2008!!!:grinning-smiley-043

Το BBC εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες για να πάρουμε μια μικρή γεύση:BDGBGDB55:

bbc.co.uk

9 χιλιοστα !!!!!!!!
Οσο δηλαδη και το παχος των " χρυσων " πιστωτικων καρτων που πρεπει να κατεχει......................................... ο υποψηφιος αγοραστης οταν τις βαλει τη μια πανω στην αλλη:flipout::flipout:

απο τιμή θα ξεσκίζει..... όπως και απο εικόνα! ;)

υ.γ έχω την εντύπωση οτι πλέον, μετά την συνεργασία-συγχώνευση των Pioneer & Sharp θα δούμε πράγματα και θάματα.

Τώρα αρχίζουν τα καλά!!! :BDGBDGB53:

Re: Απάντηση: H πιο λεπτή TV στον κόσμο από την Pioneer!!!

υ.γ έχω την εντύπωση οτι πλέον, μετά την συνεργασία-συγχώνευση των Pioneer & Sharp θα δούμε πράγματα και θάματα.

Και τι ? αυτο ειναι καλο για σενα νομιζεις ?
Τα χρονια του Μητσοτακη θα πιασεις για να φυγεις απο το κομα και παλι επιτημο θα σ εχουν:flipout:

9 χιλιοστα !!!!!!!!
Οσο δηλαδη και το παχος των " χρυσων " πιστωτικων καρτων που πρεπει να κατεχει......................................... ο υποψηφιος αγοραστης οταν τις βαλει τη μια πανω στην αλλη:flipout::flipout:

Μπα νομίζω οτι μόνο με ΑΜΕΧ Centurion (Black card) θα πλησιάζονται αυτές...

Ούτε καν Platinum -bye--bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: H πιο λεπτή TV στον κόσμο από την Pioneer!!!

Και τι ? αυτο ειναι καλο για σενα νομιζεις ?
Τα χρονια του Μητσοτακη θα πιασεις για να φυγεις απο το κομα και παλι επιτημο θα σ εχουν:flipout:

έχω ήδη δηλώσει παραίτηση φίλτατε απο το κόμμα....;)

Δημήτρη υπομονή σε 10 χρονάκια το πολύ αγοράζουμε (ε θάναι προσιτές μέχρι τότε τι στο διαλο) και διαλύουμε το κόμμα :fahne90::fahne90:

αυτες ειναι πιο παχιες ετσι?

για να μην βγαζω πολλες και που να τρεχω ........................

OT ON

Αυτή δυστυχώς δεν την επιλέγεις, σε επιλέγει...

Δεν ξέρω κάν εαν δίδεται στην Ελλάδα... Στην Αμερική απαιτεί να έχεις την Platinum για 2 χρόνια τουλάχιστον και να ξοδεύεις τουλαχιστον 150000 δολ το χρόνο με την Platinum ώστε να είσαι eligible για να αποκτήσεις την Black. Δεν υπάρχει ούτε στο site ούτε σε διαφημιστικά.. Τα δε προνόμια που δινει κινούνται στην σφαίρα της φαντασίας .....

OT OFF

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: H πιο λεπτή TV στον κόσμο από την Pioneer!!!

έχω ήδη δηλώσει παραίτηση φίλτατε απο το κόμμα....;)

Ti πώς πότε που ?

Μόνος μου θα μείνω σαν τον Ζίγδη μου φαίνεται :flipout::flipout:

Η πιο λεπτή tv όπως υποστηρίζει η Pioneer είναι είναι μόλις 9 χιλιοστά και θα παρουσιαστεί σε λίγες μέρες στην έκθεση CES 2008!!!:grinning-smiley-043

Το BBC εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες για να πάρουμε μια μικρή γεύση:BDGBGDB55:

bbc.co.uk

Είσαι σίγουρος για τα χιλιοστά;; :huh2:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: H πιο λεπτή TV στον κόσμο από την Pioneer!!!

Ti πώς πότε που ?

Μόνος μου θα μείνω σαν τον Ζίγδη μου φαίνεται :flipout::flipout:

το δήλωσα στους αναποφάσιστους πριν μερικές μέρες πρόεδρε....

έπρεπε να αποχωρίσω!:BDGBGDB55:

Σε 10 χρόνια από τώρα (ίσως και λιγότερο) τις τηλεοράσεις θα τις αγοραζουμε σε poster τυλιγμένες.:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: H πιο λεπτή TV στον κόσμο από την Pioneer!!!

Σε 10 χρόνια από τώρα (ίσως και λιγότερο) τις τηλεοράσεις θα τις αγοραζουμε σε poster τυλιγμένες.:ernaehrung004:

αμα δεν φτασουν τα φυλλα για ντολμαδακια θα τυλιγουμε και καμια 60":BDGBGDB55::flipout:

OT ON

Αυτή δυστυχώς δεν την επιλέγεις, σε επιλέγει...

Δεν ξέρω κάν εαν δίδεται στην Ελλάδα... Στην Αμερική απαιτεί να έχεις την Platinum για 2 χρόνια τουλάχιστον και να ξοδεύεις τουλαχιστον 150000 δολ το χρόνο με την Platinum ώστε να είσαι eligible για να αποκτήσεις την Black. Δεν υπάρχει ούτε στο site ούτε σε διαφημιστικά.. Τα δε προνόμια που δινει κινούνται στην σφαίρα της φαντασίας .....

OT OFF

Σαν να τα ξερεις πολυ καλα μου φαινετε ...........
a014.gif

Υποπτο μου φαινετε , υποπτο .:flipout:

Απάντηση: Re: H πιο λεπτή TV στον κόσμο από την Pioneer!!!

[at/quote]

Θα προβάλει το πανί του προβολέα μόνο του.
:D:D:D:D:D