Leonidas33
AVClub Addicted Member
- 30 November 2007
- 1,735
σε πολλές τηλεοράσεις το 14:9 γεμίζει την οθόνη, σε άλλες όχι..
Σε λειτουργία Αuto ;
σε πολλές τηλεοράσεις το 14:9 γεμίζει την οθόνη, σε άλλες όχι..
Κερνάω καφέ......για να πειστείς, 4:3 δείχνει μόνο αν το επιλέξεις από το μενου !!!!
υ.γ. θα το ψάξω γιατί τώρα του έδωσα σημασία, μάλλον κάποιο σύστημα προστατεύει την pz85 από τις πλάγιες μαύρες μπάρες.....
Καλύτερη η εικόνα του πρίσμα+ ιδιαίτερα στις ζωντανές εκπομπές. Του σινέ+ είναι χάλια.
Ε μα αυτό λέμε. Να επίλέξεις 4:3 απο το μενού.
Η τηλεόραση έχει δύο ρυθμίσεις.
Την "Λειτουργία οθόνης" και το "Μέγεθος".
Την λειτουργία την βάζεις στο 4:3, οπότε η TV τα δείχνει όλα 4:3 (μιλάμε για λειτουργία τηλεόρασης, όχι DVD κλπ)
Στην συνέχεια έρχεται το μέγεθος. Εκεί βάζεις το "αυτόματη ευρεία", και όταν η TV δει το flag ότι το υλικό είναι 16:9, αυτόματα γεμίζει όλη η οθόνη.
Οπότε, έχεις στην ουσία πάντα 4:3 και 16:9 μονο οταν πρέπει, οπότε βλέπεις σωστά αυτό που εκπέμπεται
Αυτά για τις samsung.
Λες να μη το ξέρω ????
Οι ρυθμίσεις στην Pany είναι : Αυτόματα, 16:9, 14:9, Πλήρης κάλυψη οθόνης, 4:3 και τρεις διαφορετικές μεγεθύνσεις.
Ότι και να κάνω όπως και να τα επιλέξω, όταν το βάζω στο αυτόματα δείχνει 16:9.....
Στη δική μου την τηλεόραση ενώ τα σινέ+ και πρίσμα+ αναγνωρίζει ότι είναι 16:9 και τα δείχνει κανονικά (πλάσμα Panasonic), στο σπορ+ το αφήνει stretched 4:3. Συμβαίνει και σε κανένα άλλο;
Λες να μη το ξέρω ????
Οι ρυθμίσεις στην Pany είναι : Αυτόματα, 16:9, 14:9, Πλήρης κάλυψη οθόνης, 4:3 και τρεις διαφορετικές μεγεθύνσεις.
Ότι και να κάνω όπως και να τα επιλέξω, όταν το βάζω στο αυτόματα δείχνει 16:9.....
Και σε μενα στην Sony W4500 μονο με το σινέ+ και το πρίσμα+ γυριζει αυτοματα σε 16:9 .
Και το Sport+ αν προσεξει καποιος το σηματακι του φαινεται να εκπεμπει σε 16:9 αλλα δεν γυριζει αυτοματα το φορμα της τηλεορασης.
Ίσως το σηματάκι το φτιάξανε μια κι έξω για 16:9 και βάζουν το ίδιο ανεξάρτητα απο το υλικό. Δεν είδα πάντως να εκπέμπει υλικό 16:9 το σπορτ+.
Χεχε, ναι ντάξει. Τα έγραψα μήπως υπάρχει έστω και ένας που δεν τα γνωρίζει.
Περίεργο πάντως αυτό που συμβαίνει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.