H σφαγή του dac...

αυτό δεν είναι τίποτα παραπάνω από αυτό που ήδη κάνεις γιά SE εφαρμογή.
Θέλει μόνο άλλους δυο πυκνωτές.

Mπορεί έτσι να βγάλει τα 4Volt στη έξοδο που είναι η προδιαγραφή του XLR.
Δεν νομίζω.

Mπορεί έτσι να βγάλει τα 4Volt στη έξοδο που είναι η προδιαγραφή του XLR.
Δεν νομίζω.

σίγουρα όχι.

Αλλά αν μπεί το αναλογικό στάδιο που βάλανε τα παιδιά πιό πριν...

Συνάδελφοι το CS4397 δεν φοράει αυτό? αν ναι μήπως θα μπορούσε κάποιος να δει τι τάση έχουν τα ποδαράκια 5 και 14 (0 ή 5 βολτ?).

Το 1 είναι αυτό που έχει δίπλα του μια κουκίδα, βαθούλωμα ή τέλος πάντων κάποιο σημάδι. Μετράμε συνεχίζοντας στην ίδια πλευρά (δηλ το 14 είναι το τελευταίο της ίδιας πλευράς με το 1).

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Καλή συνέχεια με το "σφάξιμο".

Υ.Γ. Τακτοποιημένο φαίνεται το στάδιο της LC audio, αλλά 180 ευρώ γι αυτό θα έδινα μόνο αν με απειλούσαν με περίστροφο στον κρόταφο.

Απάντηση: Re: H σφαγή του dac...

pin 5 -> 3v3
pin 14 -> gnd

Ευχαριστώ Κώστα. Άρα παίρνει Ι2S. Δεν είχα προσέξει ότι δουλεύει με 3,3!

Αυτά τα καινούργια τσιπ είναι τελείως φευγάτα! Μόνο καφέ δεν ψήνουν και όλα αυτά με 4-5 $ (δεν νομίζω αυτό να κάνει παραπάνω).
Παρ'ολο που έχω τις ενστάσεις μου με τη συγκεκριμένη τεχνολογία μετατροπής (καλύτερες επιδόσεις έχουν τα παλιά-καλά ladder dacs), είναι αξιοθαύμαστο τι έχουν καταφέρει να χωρέσουν εκεί μέσα.

Απάντηση: Re: H σφαγή του dac...

πρέπει να μπεί πολύμετρο γιά να το πούμε αυτό?
Δεν το λενε τα specs?

Είναι pins που αναλόγως σε τι δυναμικό τα βάζεις όταν το υλοποιείς, ρυθμίζουν διάφορες παραμέτρους του τσιπ (στην περίπτωση αυτή το φορμά των δεδομένων εισόδου).

Στο datasheet αναφέρονται οι επιτρεπτές τιμές και τι αποτέλεσμα έχει ο κάθε συνδιασμός αυτών.

HEEEELP

Tροφοδοτικό: PU3013B

Ειναι με δυο τυλίγματα στο πρωτευον ωστε να δεχεται 110 και 220V αναλόγως την συνδεσμολογία. Βλεπω όμως οτι έτσι οπως το εχει συνδέσει ο κινέζος ειναι αλλα αντι αλλων, ή τουλάχιστον έτσι νομίζω

το εχει σεταρισμενο για 110V ως εξης:

PRIMARY
pins 1 - 5 γεφυρωμένα

live στο pin 3
ουδετερος pin 7

SECONDARY
(10) (12-16) (14)

δηλ μεσαια ληψη από 12 & 16 που ειναι γεφυρωμενα

ΓΙΑΤΙ? ο κατασκευαστής τα λέει αλλιώς.

Για τα 220 να ακολουθήσω τον κατασκευαστή ή υπαρχει καποιος λόγος που ο κινέζος το εχει σεταρει αλλιως? εσεις τι κάνατε ?

το live το βάζω στο pin 5 ?

20093248548510.gif

HEEEELP

Tροφοδοτικό: PU3013B

Ειναι με δυο τυλίγματα στο πρωτευον ωστε να δεχεται 110 και 220V αναλόγως την συνδεσμολογία. Βλεπω όμως οτι έτσι οπως το εχει συνδέσει ο κινέζος ειναι αλλα αντι αλλων, ή τουλάχιστον έτσι νομίζω

το εχει σεταρισμενο για 110V ως εξης:

PRIMARY
pins 1 - 5 γεφυρωμένα

live στο pin 3
ουδετερος pin 7

SECONDARY
(10) (12-16) (14)

δηλ μεσαια ληψη από 12 & 16 που ειναι γεφυρωμενα

ΓΙΑΤΙ? ο κατασκευαστής τα λέει αλλιώς.

Για τα 220 να ακολουθήσω τον κατασκευαστή ή υπαρχει καποιος λόγος που ο κινέζος το εχει σεταρει αλλιως? εσεις τι κάνατε ?

το live το βάζω στο pin 5 ?

20093248548510.gif

Σωστά, αν και δεν κατάλαβα ποιό είναι το πρόβλημα που αναφέρεις.
Δεν φαίνεται καλά και τι γράφει. Αν δείς τις κουκίδες πάντως καταλαβαίνεις τι πρέπει να κάνεις....

γιατι τα εχει σωστά?

ο κατασκευαστής (για τα 110) γεφυρωνει 3 & 5 καθως και τα 1 & 7

ο κινέζος γεφυρωνει 1 & 5 και δινει ταση δικτυου στα 3,7 (αγνοει τις κουκίδες δηλαδή) Δεν δημιουργεί καποιο θέμα αυτο?